![]() |
Cytat:
|
trzech bo Dudi dalej u nas raczej
|
Mi żal tylko Stilica. Wokól niego można by cos budowac.
|
Meczety chyba.
|
Cytat:
Zachwycaliśmy się asystami Macieja Makuszewskiego, inteligencją piłkarską Sebastiana Mili i młodzieńczą fantazją Adama Buksy. Coś nam podpowiada, że ten ostatni – jeśli tylko w wakacje nie pójdzie w tango – może być pozytywnym akcentem w przyszłym sezonie. Zero tremy na boisku i – co chyba jeszcze bardziej zaskakujące – totalny luz przed kamerą. Do pełni satysfakcji brakowało mu tylko trafienia. był tu puściliśmy go lekką ręką.. |
Napisałem jak przyszedł, powtórzę jak odchodzi: Stilić gra jak zajebisty oldboy na orliku: technika i przegląd ok, zero obrony, zero biegania, przy twardszym przeciwniku znika. Jak widać w naszej lidze taki gość może mieć status gwiazdy.
|
A mi szkoda tylko Ostoji no ale jak Dudka zostanie to nie bedziemy sie meczyc z samym Uryga chociaz moim zdaniem macedonczyk w srodku pola dawał wiekszy spokoj. W ostatecznosci do tyłu cofniety zostanie Boguski ale jego jako rozgrywajacego zawodnika tym bardziej nie widze.
|
Dudka i Uryga to para rezerwowych jak dla mnie, bez przynajmniej jednego nowego DP nie ma co liczyć na dobrą grę.
|
Cytat:
Potem w Lechii też chyba rok przesiedział na ławce albo trybunach. |
Cytat:
|
Cytat:
Fakt miał parcie na wyjazd, tyle tylko że nikt nawet nie zamierzał z nim rozmawiać, bo z chwilą kiedy powiedział że chce jechać postawili na nim krzyżyk gość był po kontuzji więzadeł, jest naszym wychowankiem (choć przeszedł też przez Hutnika i Garbarnię) ale mnie jest szkoda że odpuszczają takich chłopaków ... |
Buchalik w "11" 37-ej kolejki wg. "Przegladu Sportowego" :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Powies sobie plakat Stilicia i odmawiaj codziennie muzulmanskie modly w jego intencji. Ewentualnie kup Football Managera i buduj wokol niego co tam sobie tylko zyczysz. Wciaz placzesz z zalu czy juz przestales?
|
Cytat:
Życie nie znosi próżni - jak odchodził Melikson były jeszcze większe płacze - a ja się z tego śmiałem i śmieję. Bo wolę kilku solidnych graczy niż 1 gwiazdę w dodatku z olbrzymimi wachaniami formy. BTW Ciekawe gdzie Semir wyląduje - bo na razie nie słyszę żeby Legia czy Lech polowały na niego? Może Gdańsk? Wrocław? Sam jestem ciekaw jak go cenią nie kibice ale trenerzy i prezesi. Jeśli gdzieś trafi poniżej - znaczy nie specjalnie. |
Na pocieszenie powiem, że Jaga odpaliła po odejściu Quintany, można liczyć na analogię.
|
Nie ma co chodzić w żałobie bo Świat się nie kończy na Semirze Stiliciu. Wiadomo, że takiego "eleganckiego" piłkarza mieć nie będziemy, on mógł wiązać krawaty ale po zimie wychodzi wiosna, historia nie lubi stagnacji...
czas na odkrycie i na prawdziwą szansę dla Kazia Moskala Postawmy na młodych, w nich siła :) |
na Gali Smokowski mowil ze widziano ta leniwa bosniacka primadonne na jakis przeprowadzkach w Poznaniu , w sumie glupi nie jest , Skorza to mieczak wiec Semirek bedzie sobie hasal kiedy chcial zeby sie za duzo nie spocic - u takiego Berga albo innego treneiro poza Polska to by musial solidnie zapi...lac zeby utrzymac pierwszy sklad , jesli rzeczywiscie pojdzie do Amiki a ci nie pozbeda sie Hamalainena to beda mieli fajna pare ofensywnych pomocnikow ....tylko czy nie braknie im miejsca na murawie ....wiec (niektorzy) chlopcy proponuje zmienic oltarzyki bo Wasz guru i bozyszcze bedzie ( najprawdopodobniej) gralo w 2 najbardziej znienawidzonej druzynie ( sory - dla gimbazy i Januszow to 7egia jest najwieksza)
|
Semir w Legii? :D Kibice 7ki przywitaliby go z naprawdę otwartymi rękami (ew. motylkami). To raczej nie przejdzie, kierownictwo Legii byłoby totalnie skończone wśród ich najzagorzalszych fanów.
Już zapomnieliście, jakimi wokalnymi umiejętnościami popisywał się Stilić swego czasu? :D W grę wchodzi pewnie Lech/Lechia, ew. jakiś Cypr albo inna ogórkowa liga, w której sobie dokopie do emerytury. |
Cytat:
Podpowiem Ci, że byli też tam wtedy nasi inni piłkarze i trener Moskal też (myślisz, że zastąpi Skorżę czy będzie jego asystentem ?) :D |
Cytat:
czytania ze zrozumieniem ucza we wczesnej podstawowce, wiec nie obwiniaj mnie o swoje braki , przeczytaj kilkanascie razy moj post , moze wkoncu zaskoczy ....jesli rzeczywiscie przejdzie , ( najprawdopodobniej) - to chyba najtrudniejsze slowa |
Cytat:
|
Cytat:
I postaraj się tez pisać ze zrozumieniem bo najpierw produkujesz dwa zdania obelg w stosunku do Stilica i Skorzy jakby transfer już był przyklepany, a potem w środku dodajesz, ze jeśli przejdzie także zdanie logicznie bez sensu (jeśli już to jeśli powinno być na początku albo cały początek bez sensu) |
https://twitter.com/forumwisla_pl/st...10725106270208
Nie ma sensu trzymać takiego chłopa. Być może to co mówi w wywiadach to zwykła ściema. To samo było z Lechem. Plus z tego co mówią, Stilic raczej do Lecha nie trafi. W Poznaniu został po meczu, stamtąd leci do Bośni. |
|
|
ale trzeba przyznac ze Dziki Donek pomimo ze ma nierowno pod kopula to umie byc w centrum zainteresowania i robic sobie reklame :) ...niewazne co pisza, byleby nie przekrecili nazwiska
|
Jeśli DG77 ma faktycznie wpisaną kwotę odstępnego 2mln euro to nic tylko kibicowac mu żeby jak najlepiej wypadł w reprezentacji a nóż ktos się na niego skusi a wiadome co tyle kasy dało by teraz Wiśle.
|
Za 2mln euro to kupisz Donalda wraz z połową Haitańskiej reprezentacji.
|
Mam dziwne wrażenie, że i tak nic z tego nie wyjdzie.
W temacie ogólnie pojętych plotek transferowych - polecam przeczytać Agenta. Daje dużo do myślenia o piłce ;) |
Dariook nie takie tuzy z tej eklapy za podobną sume odchodziły jak dobrze zagra na Gold Cup to kto wie ...
|
Wie ktoś co z Przemkiem Lechem? Jemu też się kontrakt skończył?
|
Jeden z odrzuconych ze względu na bycie słabym.
|
Cywka po tylu latach w Anglii będzie hasał po naszych boiskach aż miło.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W Dzienniku Polskim Arek Głowacki potwierdza, że była "ciekawa" oferta od Lechii Gdańsk, ale była ona nieatrakcyjna z punktu widzenia Wisły, więc nie ma tematu... a podejrzewam, że gdyby chciał, to by rozwiązał kontrakt z winy klubu z powodu niewypłaconych pensji i poszedł do Gdańska zarabiać więcej i regularnie.
Arek Głowacki = szacunek. Mandziara chciał znowu się zesrać do Wisły, ale mu się nie udało. I pięknie. |
Dlatego Arek Głowacki będzie pamiętany przez następne pokolenia jako jedna z ikon Wisły, a Darek Dudka z tego że depilował dupę u kosmetyczki.
|
Dudka po prostu za krótko był z klubem, by miał wobec nas jakiekolwiek sentymenty. Jeszcze bardziej dziwi to, że kibice wymagają od niego czegokolwiek. Ot piłkarz jakich było u nas w ostatnich latach na pęczki.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl