![]() |
Cytat:
|
Skoro już pozbywają się Pawełka to znaczy że może będą pieniądze na transfery. Troche optymizmu :)
|
anthony09 :) Dooooobre.
|
To, że nie przedłużą z Pawełkiem można przewidzieć. Zatrudnianie na kolejny sezon jednego z najgorszych ligowych bramkarzy byłoby tragedią.
Cytat:
|
Cytat:
teraz mówić o kontrakcie kiedy nie mamy innego bramkarza? sic przecież to podkopywanie poza tym żeby zrezygnować z... trzeba mieć kogoś na zastępstwo i to na już... no i nic nie stoi na przeszkodzie żeby razem( w domyśle z nowym) konkurowali o miejsce w składzie... dlatego lepiej by było podpisać nowy kontrakt z Pawełkiem Cytat:
a z Juszczykiem(z całym szacunkiem dla niego, oby bronił jak najlepiej ;P ) przedłużą kontrakt... no chyba że ktoś jest MEGA optymistą i wierzy że z pustego wypłynie nam dwóch bramkarzy |
Ale Pwelek ma przeciez do grudnia kontrakt. To co, zesla go do ME? Bo chyba nie licza, ze znajdzie sie frajer, ktory forse wylozy.
W czerwcu konczy sie umowa Juszczyka, nie podpisywac nowej, zatrudnic na rok Onyszke, przez runde jesienna Mario bedzie nr 2 i przez ten czas szukac jego mlodszego nastepcy, ktory runde wiosenna przesiedzi na lawce, a od sezonu 2011/12 zacznie grac. Proste :) |
Cytat:
Jeżeli do kogoś to nie trafia, to nic innego też nie dotrze. |
Skonczcie z dywagacjami na temat bramkarzy, bo to trwa od kilku lat. Nihil novi. Jak ktos ma nadmiar gotowki niech nam kupi dobrego bramkarza i zakonczmy watek. Na ten moment Juszczyk wyhaczyl Pawelka i tyle w temacie.
|
...i miejmy nadzieję, że się Mario wykuruje na mecz ze Śląskiem
|
Jeśli mamy Pawełka komuś opchnąć to musimy zmienić nastawienie na forum do jego osoby. Zacznę ja..
Dotychczasowe posty o Super Mario miały jedynie humorystyczny charakter. Prawdą bowiem jest, iż nasz goalkeeper to światowej klasy specjalista. Myślę, że jest to odpowiedni moment by otwarcie powiedzieć, że podczas ostatniego meczu z FC Barceloną (wygranym 1:0 dzięki wyśmienitej formie Mariusza) władze katalońskiego klubu mocno zabiegały o naszego gracza. Chcieli wymienić go na Valdes'a i dorzucić 15 mln ale władze Wisły okazały się nieugięte. To podczas tych twardych negocjacji padły pamiętne słowa "nie puścimy Pawełka za paczkę fajek.." |
Ja słyszałem, że rozbijało się o cały karton fajek...
A Pawełek to oczywiście bardzo dobry bramkarz, wybijający się w naszej ekstraklasie. Niezbyt często, ale jednak wybijający się. |
gool pl twierdzi że Pawełek jest na odstrzał
zamiast niego uwaga taaaaaaaaaaaaaadaaaaaaaaaaaaaaaam cały na biało wjeżdża Przyroś Sebastian Przyrowski :lol: :lol: |
Cytat:
Z polskiej ligi to chyba tylko Gikiewicz, który przy dobrym trenerze mógłby się rozwinąć w dobrego bramkarza. Jak nie to tylko pozostaje jakiś zagraniczny, bo np. Onyszko to tylko rozwiązanie w jego wieku tymczasowe. |
Cytat:
Chociaż...impossible is nothing. |
Zamienił stryjek..
Najgorsze jest to, że aby bramkarz dobrze grał potrzebuje dobrego fachowca na co dzień. My takiego nie mamy więc obawiam się że w najlepszym przypadku sprowadzimy bramkarza który będzie prezentował poziom przez sezon, dwa. A po tym czasie i słabym treningu będzie się staczał równią pochyłą.. Strasznie się dziwię, że nikt nie chce zatrudnić dobrego specjalisty od bramkarzy. Nie siedzę w temacie, ale wydaje mi się że pensja nawet Dowhania (zdecydowanie najlepszego specjalisty w całym kraju) jest o wiele wiele wiele niższa od zarobków większości naszych grajków. Bo ile on może zarabiać? A jeśli jest dobry (tutaj akurat można to sprawdzić, z kim pracował, jak się później zawodnikom wiodło itd) to inwestycja na 100% się zwróci. No ale obawiam się, że są to tylko moje czcze marzenia.. |
Cytat:
|
Cytat:
to jest oficjalne info na oficjalnym portalu pana Osucha jak dla mnie lol lol dekady :lol: ps. chyba że chodzi o to że Przyroś w podzięce za bramkę w sobotę wielkanocną dostaje propozycje emerytury przy Reymonta. :lol: |
Nie ograniczajmy się, sięgnijmy po Calamity Jamesa...
Przyrowski... Boże, czemu Wisłę tak ciężko doświadczasz???? |
Cytat:
Co nas nie zabije to nas wzmocni ..... Z Polski na ta chwile to bym bral Onyszke zwlaszcza ze Odra to dla niego tylko taki przystanek ,napewno dlugo w niej grac nie zamierza. naprawde czas kogos zakontrakotwac ,bo gdzie nie czytam o sytuajcji z bramkarzem to zaraz wszyscy mowia i pisza o Wisle i 30 bramkarzach na testach.Dosc tego posmiewska ,kupowac kogos i koniec tej szopki. |
I niby Zewlakow gdzie mialby grac? Na lewej obronie?
|
Żewłakow to albo tylko plotka dziennikarska, albo nie daj boże następca Marcelo, którego pewnie po sezonie Wisła ma zamiar sprzedać.
|
Cytat:
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,77154,t...wiadomosc.html prawda czy fałsz?????
|
Moim zdaniem fałsz, ma już swoje lata i chce zarobić, a w Grecji na pewno dostanie dużo więcej niż w Polsce, zwłaszcza, że jeszcze grac potrafi i na pewno znajdzie zatrudnienie.
|
Cytat:
zresztą co tu gdybać, na pewno nie przyjdzie.:) |
Chyba, że liczą się z odejściem Alvareza. Żewłakow też grywał na bokach obrony
|
Cytat:
|
To jest artykul na zamowienie Zewlakowa zeby wymoc presje na dzialaczach Olympiakosu, takie cos stosuje sie od dawna, nie tylko w sporcie ale w biznesie takze (szefie, konkurencja oferuje mi prace, dostane podwyzke czy see ya?)
|
Jop odejdzie z Wisły po sezonie.
http://www.futbol.pl/artykul/81780.html |
Mlodych szukac a nie piernikow pokroju Jopa czy Zewlaka.
|
Cytat:
|
Co do Pawełka jest chętny klub który wyłoży na niego kase tym klubem jest Śląsk Wrocław i bardzo możliwe że zarówno Śląsk (Tarasiewicz jeśli dostanie kase na transfery na pewno wykorzysta sytuacje i wyłoży kase na Pawełka) jak i Wisła doczekają się nowego bramkarza
|
Cytat:
Prawda jest że Taraś ceni sobie Pawełka, albo cenił, bo wypowiedzi z przed roku to były kiedy sie nim zachwycał. Po za tym, oni maja tam 3 bramkarzy, 2 sciagneli teraz, jeden z nich uratował im punkt niedawno. Nie byłbym taki pewien tej opcji wrocławskiej dla Mariusza. Grecja i sruuu |
jak mamy zostać z Jarosiński i Kurto to może lepiej żeby jednak Pawełek został :-)
chyba że ktoś naiwnie wierzy w sprowadzenie 2 bramkarzy w te lato :-) ... mając na względzie wydarzenia z lat ostatnich |
Cytat:
Jarosińskim jak już... Idź na trening... Według mnie są obaj lepsi od Juszczyka... Zwłaszcza Jarosiński się ostatnio rozwinął przy Łaciaku |
Obydwu pogonimy Pawełka i Juszczyka , tak podejrzewam. Ciekawe kto będzie bronił i czy są już czynione jakieś przymiarki do podpisania nowego goalkeepera. Mocno w to wątpię jak zwykle będzie na łapu capu pod koniec okienka.
|
przejęzyczyłem się :P
to nadal pozostaje do załatwienie bramkarz... główny Cytat:
Cytat:
poza tym łapu capu i tak brzmi optymistycznie |
|
Ale bzdura z tym Nakoulmą...
|
fajnie jakby to była prawda z Nakolumą.Prawie 400 tyś € jak za zawodnika z 1 ligi to sporo.Do tego podobną kwote trzeba wypłacic za Alvareza.Duże wydatki sie szykują tego lata
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:46. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl