![]() |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka, Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Garguła , Paweł Brożek zmiany: Guerrier, Burdeński,Uryga Gole: Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka, Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Garguła , Paweł Brożek zmiany: Guerrier, Burdeński,Uryga Gole: Brożek Paweł,Chrapek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2:1 (0:0)
skład: Mi¶kiewicz, Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Sarki, Stilić, Guerrier , Paweł Brożek zmiany: Garguła, Szewczyk, Boguski Gole: Stilic |
Ruch - Wisła 1:2 ( 1:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Dudka Czekaj Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Stilić Garguła Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk, Uryga Gole: Paweł Brożek, Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Chrapek, Szewczyk |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Czekaj - Piotr Brożek - Chrapek - Stjepanović - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Guerrier Zmiany: Garguła, Zaj±c, Uryga |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Nalepa |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Bieszczad - Bartosz, Uryga, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: - Zmiany: Stilić, Boguski, Burliga |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:1 (0:0) Skład: Bieszczad - Burlig,Czekaj, Dudka,Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Stilic,
Guerrier - Paweł Brożek Bramka: PAWEŁ BROŻEK Zmiany: Sarki,Zaj±c,Nalepa |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czekaj, Piotr Brożek - Chrapek, Stjepanović, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramka: Sarki Zmiany: Garguła, Uryga, Zaj±c |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramka: Chrapek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramka: Paweł Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brozek - Stjepanović - Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Uryga, Garguła Bramka: Stilic |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Nalepa, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramka: Stilic |
Ruch - Wisła 1:2 ( 1:1 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Dudka Czekaj Piotr Brożek - Stjepanović Chrapek Stilić Garguła Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk, Uryga Gole: Paweł Brożek, Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramka: Paweł Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 0:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga |
Ruch - Wisła 1:2 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Czeka,j Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Gole: Paweł Brożek, Guerrier |
Ruch Chorzów-Wisła Kraków 1-1(0-0)
Skład: Mi¶kiewicz-Burliga-Czekaj-Dudka-Piotr Brożek-Sarki-Stjepanovic-Chrapek-Stilic-Guerrier-Paweł Brożek Zmiany:Garguła-Szewczyk-Uryga Bramki: Stilic |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Boguski, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Burliga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Chrapek, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Boguski, Garguła, Zaj±c Bramki: Chrapek, Stilić |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 2:0(2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramki: Brożek, Stilić, Guerrier Zmiany: Garguła, Burdenski, Szewczyk |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2(0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek,Sarki |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Uryga Bramki: Paweł Brożek, Stilic |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Uryga, Tomasz Zaj±c Bramki: Paweł Brożek, Chrapek |
Ruch - Wisła 1:0 (0:0)
Skład : Miskiewicz - Burliga,Czekaj,Dudka,Piotr Brożek - Stjepanović,Chrapek,Sarki,Stilić,Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Burdenski,Garguła |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Dudka, Czekaj, Uryga, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Burdenski, Tomasz Zaj±c |
Ruch Chorzów - Wisła Kraków 1:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Bramka: Stilić Zmiany: Garguła, Burdenski, Szewczyk |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Chrapek, Stjepanović, Guerrier, Stilić, Garguła - Paweł Brożek Bramka: Stilić, Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Piotr Brożek, Uryga |
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Stilić - Brożek Paw. ZMIANY: Sarki, Burdenski, Uryga. STRZELCY: Paw Brożek, Guerrier. |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:2 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Chrapek,Stjepanović Guerrier, Stilić - Paweł Brożek ZMIANY: Sarki, Zaj±c, Uryga STRZELCY: Paweł Brożek x 2, Burliga |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:2 (1:0)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Stilić - Brożek Paweł. ZMIANY: Sarki, Burdenski, Uryga. STRZELCY: Chrapek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 1:2 (1:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Stjepanović, Garguła, Chrapek, Guerrier, Stilić - Brożek Paweł ZMIANY: Sarki, Szewczyk, Uryga STRZELCY: Paweł Brożek |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Czekaj - Piotr Brożek - Stjepanović - Chrapek - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Guerrier, Stilić Zmiany: Nalepa, Zaj±c, Garguła |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanović, Chrapek, Garguła, Guerrier, Stilić - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Stilić Zmiany: Nalepa, Szewczyk, Uryga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Bunoza - Chrapek,Stjepanović Guerrier, Stilić - Paweł Brożek Bramki : Paweł Brożek 2 Zmiany: Sarki Garguła ,Uryga |
Wisła Kraków - Górnik Zabrze 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Czekaj, Dudka, Piotr Brożek - Stjepanovic, Chrapek, Garguła, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Paweł Brożek, Stilic, Zaj±c Zmiany: Sarki, Zaj±c, Uryga |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 01:14. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl