Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Transfery Polska (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=6778)

emj10 25.01.2011 18:22

Tym razem Lechia wyciąga po cichu zawodnika?
http://www.90minut.pl/news/145/news1...Belchatow.html

flamengista 25.01.2011 18:28

Acapelo, wiedziałem że jesteś geniuszem i dziś to potwierdzasz.

Melikson i Genkow nie zagrali jeszcze u nas jednego meczu, ba - nie są jeszcze naszymi zawodnikami. A ty już potrafisz ocenić ich dyspozycję na polskich boiskach i porównać z przyszłą dyspozycją Rudnevsa czy Stilica.

Mało tego - potrafisz ocenić potencjał naszych bramkarzy, podczas gdy przeciętny kibic nie wie jeszcze kto będzie grał obok Jovanica i Kurto!

Szacun. A tak w ogóle, to się marnujesz. Zrób printscreena, wydrukuj dołącz CV i pchnij do klubu. Stan potrzebuje tak błyskotliwych skautów.

John1906 25.01.2011 18:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 1040990)
Tu się mylisz. My będziemy mogli kupować nawet tych którzy mają kontrakty. Od marca będziemy mogli brać tylko wolnych. Co do Murawskiego to jest to dla mnie dziwne. Grał tam bodaj półtora roku i to w miarę regularnie teraz wrócił, bo za rodziną mu się stęskniło. Możliwe, że Rubin znalazł na jego miejsce lepszego lub wie coś o czym nie mówi się publicznie. Co do Kosowskiego to ciekawe który klub go weźmie. Mówił, że po powrocie to tylko Górnik lub Wisła, ale zobaczymy jak to będzie.

Masz rację oczywiście możemy kupować zawodników, ale raczej nikogo z zachodu nam nie sprzedają jak już będą mieli skompletowaną kadrę, bo sami już nikogo nie kupią.

WISŁAZWE 26.01.2011 14:58

Przymierzany swego czasu do gry w krakowskiej Wiśle Tomasz Lisowski od 1 lipca zagra w Koronie Kielce:

Cytat:

Obrońca Widzewa Łódź Tomasz Lisowski podpisał z Koroną Kielce 3,5-letnią umowę, która zacznie obowiązywać od 1 lipca 2011 roku.
http://www.90minut.pl/news/145/news1...w-Koronie.html

tomo 26.01.2011 15:11

http://www.90minut.pl/news/145/news1...ch-w-Arce.html

Brazylijski bramkarz Marcelo Moretto jest bliski przejścia do Arki Gdynia. Zawodnik od dzisiaj trenuje z gdyńskim zespołem. Wczoraj Marcelo Moretto podpisał z Arką umowę przedwstępną. Kontrakt, który ma obowiązywać do czerwca 2011 roku z opcją rocznego przedłużenia, zostanie podpisany po uzyskaniu pozytywnych wyników testów medycznych w specjalistycznej klinice.

Marcelo Moretto urodził się 10 maja 1978 roku w Eldorado. W swojej karierze występował m.in. w Vitória FC Setúbal, SL e Benfica oraz AÉK (Ateny). Ostatnio był piłkarzem SC Olhanense, gdzie jesienią zagrał w 13 meczach. W listopadzie 2009 był testowany w Wiśle Kraków.

Marcelo Moretto de Souza "Marcelo Moretto"
ur. 10 maja 1978, Eldorado
Brazylia, bramkarz, 195/94

1998 - Associação Portuguesa de Desportos (São Paulo)
1998 - EC São José dos Campos
1999 - Associação Portuguesa de Desportos (São Paulo)
1999 - Londrina EC
2000 - Associação Portuguesa de Desportos (São Paulo) - 8-0
2001 - Sport Club do Recife - 5-0
2002 - Associação Portuguesa de Desportos (São Paulo) - 2-0
2002 - Brasiliense FC (Taguatinga)
2003 - Associação Portuguesa de Desportos (São Paulo)
2004 (w) - Clube XV de Novembro (Campo Bom)
2004/05 (j) - FC Felgueiras - 8-0
2004/05 (w) - Vitória FC Setúbal - 8-0 - puchar krajowy
2005/06 (j) - Vitória FC Setúbal - 15-0
2005/06 (w) - SL e Benfica - 18-0
2006/07 (j) - SL e Benfica - 0-0
2006/07 (w) - SL e Benfica - 1-0
2007/08 - AÉK (Ateny) - 15-0
2008/09 - SL e Benfica - 0-0 - puchar ligi
2010 (w) - Brasiliense FC (Taguatinga)
2010/11 - SC Olhanense - 13-0

Nie wiedziałem że urodził się w Eldorado ;))

Swoją drogą okaże się teraz czy dobrze było go odpuścić, było tutaj wielu zwolenników zatrudnienia tego jegomościa.

Marszałek 26.01.2011 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1041508)

2010/11 - SC Olhanense - 13-0

Swoją drogą okaże się teraz czy dobrze było go odpuścić, było tutaj wielu zwolenników zatrudnienia tego jegomościa.

Gość jest dość znany w Portugalii z racji baboli które puszcza. Widziałem jego kilka spotkań w barwach Olhanese i mi wystarczy. W sam raz dla Arki. Bramki z zerowego konta,babola pod brzuchem,a idź...

Sartre 26.01.2011 18:25

Cytat:

W sam raz dla Arki. Bramki z zerowego konta,babola pod brzuchem,a idź...
Zdecydowanie idealny dla Arki :) W meczu z nami Witkowski puścił bramkę z zerowego kąta i babola pod brzuchem :D

emj10 26.01.2011 18:38

Jak już jesteśmy w temacie "brzucha" to nawiążę do artykułu z Weszlo:
http://www.weszlo.com/news/6182

Taki brzuch odchodzi z Legii:

http://www.weszlo.com/fotonews/12958...alachowski.jpg

A taki właśnie do nas przyszedł (tzn. przedłużył kontrakt :D)
http://www.90minut.pl/news/145/news1...t-z-Legia.html

http://legionisci.com/zdjecia/11cypr6_f6.jpg

Sartre 26.01.2011 18:44

ech emj10, nie przepuścisz żadnej okazji żeby wrzucić fotkę mężczyzn z gołym torsem... Ale to chyba jednak nie to forum ;)

emj10 26.01.2011 18:46

Rzeczywiście Murawskiego też wrzucałem.

Może coś ze mną nie tak? Muszę się panny spytać, ale chyba wszystko w porządku :P

flamengista 26.01.2011 21:18

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1041654)
Rzeczywiście Murawskiego też wrzucałem.

Może coś ze mną nie tak? Muszę się panny spytać, ale chyba wszystko w porządku :P

Przede wszystkim wychodzi brak kultury i wrażliwości na uczucia innych. Ludzie tu kolację jedzą, a ty dajesz zdjęcie tłustego faceta i to jeszcze Szałachowskiego. Teraz będę miał kłopoty z trawieniem.

Swoją drogą - Szałachowski zapowiadał się na wielki talent, teraz kończy w II lidze francuskiej. Wszystko przez kontuzje.

emj10 26.01.2011 21:25

Przepraszam najmocniej. To się więcej nie powtórzy.

Też idę zaraz robić kolację. Smacznego :)

JAR0 26.01.2011 22:26

Jak będziecie jeść o tej porze kolację, też będziecie mieć takie brzuchy :-p

Uran235 26.01.2011 22:26

Ten Fin Riski z Widzewa dostał właśnie powołanie do kadry na mecz z Belgią.

Polonia Warszawa ponoć interesuje się Jeroenem Drostem. Jak był młody to się całkiem nieźle zapowiadał w Heerenveen a i teraz powinien sobie spokojnie poradzić w Ekstraklasie. Tylko Sadlok, Brzyski-> po co im następny lewy obrońca?

Edit @Luquas: Jest już Jodłowiec, przyszedł też Kokoszka. Wojciechowski na pewno Jodłowca na ławie nie posadzi, Kokoszce też pewnie da szansę, a nie wydawał takiej kasy na Sadloka żeby chłopak ławę grzał.

Luquas 26.01.2011 23:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Uran235 (Post 1041806)
Ten Fin Riski z Widzewa dostał właśnie powołanie do kadry na mecz z Belgią.

Polonia Warszawa ponoć interesuje się Jeroenem Drostem. Jak był młody to się całkiem nieźle zapowiadał w Heerenveen a i teraz powinien sobie spokojnie poradzić w Ekstraklasie. Tylko Sadlok, Brzyski-> po co im następny lewy obrońca?

O ile mi wiadomo to Sadlok jest nominalnym stoperem i właśnie na tą pozycję został sprowadzony do Polonii w związku ze słabą postawą Pietrasiaka.

Syn Kangura z 1984 26.01.2011 23:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emj10 (Post 1041648)
Jak już jesteśmy w temacie "brzucha" to nawiążę do artykułu z Weszlo:
http://www.weszlo.com/news/6182

Taki brzuch odchodzi z Legii:

http://www.weszlo.com/fotonews/12958...alachowski.jpg

A taki właśnie do nas przyszedł (tzn. przedłużył kontrakt :D)
http://www.90minut.pl/news/145/news1...t-z-Legia.html

Mnie w tym zdjęciu bardziej razi pysk Wawrzyniaka. Przecież za taką mordę powinien dostać zawieszenie do końca kariery. Albo chociaż niech NFZ refunduje mu jakiś przeszczep albo coś...

Kowal! 26.01.2011 23:13

nie dziwmy się jakości naszej kopaniny. nie rozumie jak człowiek, którego zawodem jest sport ma taki bebech! przecież to jest kpina ... Grzyb z Ruchu czy Mały ćwiczą siłę i efekty od razu widać na tych Bolkach ... dramat, czuję, że mógłbym kopać się z tymi pączkami w naszej 'ekstra'klasie ...

cieniek 27.01.2011 20:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 1041854)
Mnie w tym zdjęciu bardziej razi pysk Wawrzyniaka. Przecież za taką mordę powinien dostać zawieszenie do końca kariery. Albo chociaż niech NFZ refunduje mu jakiś przeszczep albo coś...

Pochwal się swoją Synu Kangura.

buczo1985 28.01.2011 00:33

Mówicie, że kontuzje zniszczyły karierę Szałachowskiego. Idąc tym tropem te same powody spowodowały przyrost tkanki tłuszczowej pod żebrami, proste :P
Jak już jesteśmy przy brzuchach to podejrzewam, że nasz "wesołek" też ma porównywalne wymiary :P
Ale skończmy ot o brzuchach a zajmijmy się transferami.

dynek.pl 28.01.2011 09:44

dlaczego Buzala odszedl z Lechii ?
mysle, ze byl tam waznym ogniewm - trener wypowiada sie, ze bedzie go brakowac
myslalem, ze idzie do jakiegos tureckiego 2-ligowaca, a tu Belchatow - jak nie wiadomo
o co chodzi to chodzi o pieniadze ale gosc powiedzial, ze nie chodzilo o kase wiec ...
- woli mieszkac w syfnym miescie przemyslowym niz nad morzem ?
- woli grac mecze w belchatowskim kurniku niz na PGE Arena ?
- jest fanem siatkowki ?

Marszałek 28.01.2011 11:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dynek.pl (Post 1042564)
dlaczego Buzala odszedl z Lechii ?
mysle, ze byl tam waznym ogniewm - trener wypowiada sie, ze bedzie go brakowac
myslalem, ze idzie do jakiegos tureckiego 2-ligowaca, a tu Belchatow - jak nie wiadomo
o co chodzi to chodzi o pieniadze ale gosc powiedzial, ze nie chodzilo o kase wiec ...
- woli mieszkac w syfnym miescie przemyslowym niz nad morzem ?
- woli grac mecze w belchatowskim kurniku niz na PGE Arena ?
- jest fanem siatkowki ?

Nie,ale Bełchatów jest w stanie zaproponować naprawdę niezłe pieniądze. Poza tym rywalizacja mniejsza niż w Lechii,no i co istotne, w Gdańsku zacznie się budowanie naprawdę mocnej ekipy, i wtedy tacy goście jak Buzała szukaliby klubu, byle mieć. Bo co by nie mówić facet wymiataczem nie jest. Wg mnie dobry ruch z jego strony.

wanciak86 28.01.2011 12:19

Poprostu uciekl za wczasu, póki mógł znaleźć frajera który mu dużo zapłaci.

ps. gdyby był fanem siatkówki to ma u Nas lidera żeńskiej siatkówki w pięknej Ergo Arenie:)

szprotson 28.01.2011 16:23

nowy piłkarz w dispolonii
http://www.90minut.pl/news/145/news1...-Warszawa.html

i ciekawy transfer Kielc :http://www.90minut.pl/news/145/news1...em-Korony.html

transmisje 28.01.2011 19:31

Rafał Murawski oficjalnie w Lechu. W końcu bo coś długo to trwało :p

Kocur 29.01.2011 11:06

Cracovia w grudniu pozyskała obrońcę, który jest oskarżony o korupcję. Łukasz N. twierdzi, że jest niewinny, ale będzie tłumaczył się w sali sądowej i przed prezesem Januszem Filipiakiem

Cytat:

"Udzielił obietnic wręczenia oraz wręczył korzyści majątkowe i osobiste sędziom oraz obserwatorom PZPN organizującym i uczestniczącym w zawodach sportowych w zamian za ich nieuczciwe zachowanie mogące mieć wpływ na wynik zawodów" - czytamy m.in. w opisie zarzutu postawionego nowemu piłkarzowi Cracovii.

Chodzi o okres od marca do czerwca 2004 roku, kiedy był wypożyczony z Wisły Kraków do Górnika Polkowice. Drużyna z Dolnego Śląska walczyła wtedy o utrzymanie, ale mimo korupcji na niespotykaną (nawet jak na polskie realia) skalę nie udało się osiągnąć celu.

Piłkarz został oskarżony na podstawie artykułu 296b, paragraf 2 kodeksu karnego. Grozi mu od trzech miesięcy do pięciu lat pozbawienia wolności. Z naszych informacji wynika, że zarzut dotyczy wręczenia łapówek w ośmiu spotkaniach.

Prokuratura skierowała sprawę do sądu w marcu 2010 roku, ale w Cracovii nikt nie wiedział o zarzutach dla piłkarza. Przy podpisywaniu kontraktu zawodnik słowem nie wspomniał o tym, że stanie przed sądem. - Nie zajmuję się takimi sprawami - uciął trener Jurij Szatałow.

- Zarzuty dla Łukasza? Od pana się o nich dowiaduję - dziwi się prezes Filipiak. - Zapoznamy się ze sprawą, porozmawiamy z piłkarzem i wtedy podejmiemy ewentualne decyzje. Na razie niczego nie mogę zadeklarować, bo nie wiem nawet, jaka jest waga tych zarzutów.

29-letni obrońca zapewnia, że jest niewinny, i to samo zamierza powiedzieć w sądzie i prezesowi. - Tak jak wielu młodszych kolegów padłem ofiarą procederu korupcyjnego - broni się wychowanek SP 3 Ciechanów. - Już raz przesłuchiwano mnie w tej sprawie. Chodziło o premie meczowe za wygrane mecze. Klub kazał podpisywać listy, ale nie mam pojęcia, co działo się potem z pieniędzmi. Miałem 20 lat i nie o wszystkim mi mówiono.

Górnik w tamtych czasach był przesiąknięty korupcją od szatni piłkarzy po gabinety trenerów i działaczy. Zarzuty dotyczące korupcji w sezonie 2003/04 (ekstraklasa) oraz 2004/05 (ówczesna II liga) zostały postawione w sumie 48 osobom związanym z drużyną z Polkowic. To niechlubny rekord w polskiej lidze. W 2007 roku Górnik został w związku z tym zdegradowany o dwie klasy rozgrywkowe - z II do IV ligi.

Najwyższa jednorazowa łapówka miała wynosić 100 tys. zł. 28 oskarżonych przyznało się do winy. - Ten klub - jak w zasadzie cała polska piłka w tamtym czasie - właśnie tak działał. Trener i prezesi musieli o wszystkim wiedzieć, ale ja nie wiedziałem o niczym. Uważam, że jestem niewinny, i tak będę się bronił - zapowiada wicemistrz Europy U-16 z 1999 roku.

Piłkarz ma zjawić się na rozprawie przed Sądem Rejonowym w Lubinie 28 lutego. Na ławie oskarżonych usiądzie także 19 innych osób związanych w tamtym okresie z Górnikiem, które nie przyznają się do winy.

To jeszcze bardziej dobitnie pokazuje różnicę między Wisłą z śmiesznym zbiegowiskiem starozakonnych po drugiej stronie Błoń

wanciak86 29.01.2011 12:31

Gol wybrał Legię Warszawa!

W poniedziałek ma być już wiadomo, gdzie zagra Janusz Gol - pisze Przegląd Sportowy. Najprawdopodobniej będzie to Legia Warszawa, która była najbardziej zdeterminowana, aby ściągnąć reprezentanta Polski.

Jego kontrakt z GKS-em Bełchatów wygasa wraz z końcem sezonu. Janusz Gol długo wahał się czy przedłużyć go i w końcu zdecydował, że tego nie zrobi.

- Warunki indywidualnej umowy Janusza z Legią mamy ustalone. Teraz muszą porozumieć się kluby. Myślę, że w poniedziałek już wszystko będzie wiadomo - stwierdził na łamach Przeglądu Sportowego menedżer zawodnika Jarosław Solarz.

GKS Bełchatów chce dostać za Gola 150 tysięcy euro. - Na razie nie dostaliśmy kolejnej propozycji z Warszawy - powiedział dyrektor sportowy klubu z Bełchatowa, Marcin Szymczyk.

kreseq 29.01.2011 13:45

Z jednej strony to zastanawianie sie Gola mozna odebrac jako czekanie na...no wlasnie na porpozycje Lecha czy lepszy kontrakt ? ;)

Z drugiej strony po slowach Bereta o tym kogo i jak chca pozyskac, nie kazdy by czekal ;)

AYALA 29.01.2011 14:32

troche sie dziwie Legii że chce Janusz Gola, przecież na pozycji defensywnego pomocnika mają Vrodljaka i Borysiuka.

No ale Skorża pracując w Wiśle grał właśnie dwoma defensywnymi pomocnikami w środku pola (Sobol+Cantoro) i przyniosło to dwa tytuły mistrzowskie.Widac w Legii chce zrobic tak samo

kreseq 29.01.2011 14:36

Chodzi raczej o lawke i tutaj Gol tez mogl to brac pod uwage.
Ktos zlapie kontuzje i wtedy jest u nas cienko... Dodatkowo konkurencja zawsze sie przyda ;)

Z calym szacunkiem dla Gola ale IV bedzie grac bo wydali na niego dosc duzo i sadzajac go na dluzej na lawe strzela sobie w stope, a Borysiuk mloda dupa i ogrywac sie musi, dodatkowo uwazam go za dosc dobrego grajka i jesli chodzi o mlodych na tej pozycji to w Polsce raczej duzej konkurencji nie ma.

Wiem, Wy tego Ariela nie lubicie bo to drwal :P

szczebrzeszcz 29.01.2011 14:48

150 tys ojro za Gola, ceny spadły :-D?

poza tym co Lechia taka cicha w tym okienku?
i Śląsk nie lepiej :/

Uran235 29.01.2011 14:49

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1043363)
(...) a Borysiuk mloda dupa i ogrywac sie musi, dodatkowo uwazam go za dosc dobrego grajka

Pamiętaj kto Was trenuje :D Skorża długo, długo wolał stawiać na Łobo niż na Małeckiego. Jedna z największych wad Skorży jako trenera to absolutny brak odwagi- jego drużyny grają na 2 defensywnych pomocników, stawia na starych gdzie tylko może i ma pełne portki nawet przed cienkim Beitarem.

kazecik1906 29.01.2011 14:52

Cytat:

Brazylijski bramkarz Marcelo Moretto podpisał przedwstępną umowę z Arką Gdynia. Do parafowania właściwego kontraktu dojdzie, kiedy piłkarz pozytywnie przejdzie testy medyczne. Moretto ma bardzo bogate CV. Jesienią 2009 był na testach w Wiśle Kraków.
Jeżeli okaże się, że wiosną na boiskach będzie jednym z lepszych bramkarzy, będziemy mogli się pluć w brodę ;)

kreseq 29.01.2011 14:55

Wiem o tym Uran235 i mnie to w tym trenejro wk**** niemilosiernie. Z drugiej strony jak nikogo nie kupia to mlodych wstawiac bedzie musial :D
Najsmieszniej bedzie z napastnikami u nas. Jak nie kupia to bedzie trzeba Efira wstawic i beda niezle jaja jesli chodzi o "doswiadczenie" wsrod atakierow :D

Ogolnie w....ia mnie to ze placza ludzie o tym, jak to nie mamy nowych, mlodych zawodnikow, a z drugiej strony trenerzy boja sie o wlasna dupe i mlodym szans nie daja.

Przeciez Legia ma w wiekszosci grup juniorskich 1-2 miejsce w lidze ( podobnie Wisla jesli chodzi o ME bo nie wiem jak w nizszych rocznikach ), wiec powinno sie na tych mlodych stawiac, chocby w PP czy innych mniej znaczacych meczach.

murray 29.01.2011 15:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 1043377)
Wiem o tym Uran235 i mnie to w tym trenejro wk**** niemilosiernie. Z drugiej strony jak nikogo nie kupia to mlodych wstawiac bedzie musial :D
Najsmieszniej bedzie z napastnikami u nas. Jak nie kupia to bedzie trzeba Efira wstawic i beda niezle jaja jesli chodzi o "doswiadczenie" wsrod atakierow :D

Ogolnie w....ia mnie to ze placza ludzie o tym, jak to nie mamy nowych, mlodych zawodnikow, a z drugiej strony trenerzy boja sie o wlasna dupe i mlodym szans nie daja.

Przeciez Legia ma w wiekszosci grup juniorskich 1-2 miejsce w lidze ( podobnie Wisla jesli chodzi o ME bo nie wiem jak w nizszych rocznikach ), wiec powinno sie na tych mlodych stawiac, chocby w PP czy innych mniej znaczacych meczach.

Ja wiem czy jaja? Może będzie jakiś napastnik nowy w reprezentacji. Ciekawi mnie postawa Kucharczyka w rundzie wiosennej, bo IMHO to może być kawał zawodnika. Rzadko kiedy widać u Polaka taką łatwość w poruszaniu się po boisku.
Co do (K)Efira to się nie wypowiadam, bo w życiu go nie widziałem, ale gdybym kibicował Legii wolałbym jego niż Czinjego.
Spoko, jak wywalą Skorże to ten na konferencji powie, że chciał w następnym meczu wystawić Żyrę, Koseckiego i Efira :D
Przyjdzie Zieliński i ustawi młodych, bo wystawił kiedyś Drygasa w Pradze i się przyjęło, że to odważny trener.

wanciak86 30.01.2011 16:26

Cytat:

Lechia Gdańsk porozumiała się z GKS Bełchatów w sprawie wyjazdu Kamila Poźniaka na obóz do Turcji, przy jednoczesnej zgodzie na udział Pawła Buzały w zgrupowaniu na Cyprze. Kluby uzgodniły, że obaj zawodnicy wezmą udział w obozach, ale nie jest to równoznaczne z uzgodnieniem warunków transferów definitywnych do obu zespołów już przed rundą jesienną. Przedstawiciele klubów dalej będą prowadzić negocjacje w sprawie sfinalizowania umów. Dla dobra zawodników zgodzono się jednak na ich wzajemny udział w profesjonalnych przygotowaniach obu zespołów do rundy wiosennej.
Cytat:

Lechia porozumiała się z Ormianinem Levonem Airapetianem, który już od wiosny będzie reprezentował jej barwy. Klub związał się zawodnikiem półroczną umową z opcją przedłużenia na kolejne trzy sezony.

Ormianin Levon Airapetian to uniwersalny 22 letni piłkarz, który może występować na lewej obronie oraz w środkowej linii. Do tej pory reprezentował barwy mistrza Armenii Pjunika Erewań. Wcześniej przez dwa lata występował w rezerwach HSV Hamburg (2008-2010), zaliczając również epizod w pierwszym zespole. Airapetian otrzymał powołanie na zaplanowany na 9 lutego mecz reprezentacji Armenii z Gruzją.
Oba newsy z oficjalnej strony Lechia.pl

Proud 30.01.2011 18:31

http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...l?ticaid=1bb1b

Kurde, bardzo ciekawy transfer.

Szkoda, że takim zawodnikiem nie uzupełniliśmy linii ataku.

cinekw 30.01.2011 18:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1043848)

Na pierwszy rzut oka zapowiada się świetnie. Jednak widziałem kilkanaście bramek z ligi łotewskiej i ta liga wygląda na bardzo słabą, niektóre mecze rozgrywane są w hali .. Ale jednak nie każdy 18 latek zostaje królem strzelców w ekstraklasie swojego kraju więc kto wie.. Podobno chciał go Rubin, jedni mówią że się nie dogadał bo ma 4 menago a gdzies tez pisalo ze nie przeszedl testow medycznych, podobnie bylo w Widzewie ale nie chce mi sie szukac co bylo tak naprawde przyczyna.. Na Wiki pisze ze byl na stazu w Sampdorii i FC Basel a jego występy obserowali w lidze skauci Werderu Brema..

Titto 31.01.2011 00:13

Szkoda, że my się tym Łotyszem nie zainteresowali.

Mógłby to być dobry partner dla Genkova.

Może chłopak okazać się jeszcze lepszy od Rudnevsa.

Marszałek 31.01.2011 10:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Titto (Post 1044390)
Szkoda, że my się tym Łotyszem nie zainteresowali.

Mógłby to być dobry partner dla Genkova.

Może chłopak okazać się jeszcze lepszy od Rudnevsa.

W ogóle uważam,że jednym z elementów naszej polityki transferowej powinno być podpisywanie wybijających się grajków z lig typy łotewska,litewska,mołdawska,gruzińska. Kasy zapewne jakiejś wielkiej by nie kosztowali,to samo w utrzymaniu a sprawdzać warto. W każdym razie te rynki powinny być opanowane przez naszych scautów szczególnie.

mitmichael 31.01.2011 11:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 1043848)

Ten zawodnik jest porownywany z Micanskim - zobaczymy czy tak jak jego poprzednik zaistnieje w lidze.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:34.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl