![]() |
Cytat:
Skład osób podejmujących decyzję w sprawie Boguskiego: Adam Tomczyński - Przewodniczący (adwokat z miasta Warszawa, w 2004 przewodniczący WD PZPN) Piotr Jakubicz - (adwokat z miasta Warszawa) Jan Roliński - (adwokat z miasta Warszawa) Wojciech Zieliński - (adwokat z miasta Warszawa, były członek WD PZPN) Bartosz Urbańczyk - Niewiadów Jeden kolo z Łódzkiego (Niewiadów).... gdzie ci goście z Krakowa których ma być tyle samo? |
No wlasnie :) Po tylu latach na szczycie czas chyba wyrosnac z tych rzeczy?
|
Cytat:
|
o tym czy do tej komisji panów z Warszawy powoływali warszawianie czy też inni można będzie powiedzieć dopiero wtedy, jak się dowiemy, jaki jest tryb powoływania członków takiej komisji, nie ma co gdybać.
|
Nawet nie o to chodzi, ja po prostu nie widze wielkich podstaw do dopatrywania sie tu konspiracji poza glupimi wypowiedziami Boguskiego.
|
Cytat:
|
Wywiad z Filipiakiem
Mówi pan o narażaniu się kibicom, ale czy kiedykolwiek przejmował się pan tym, co oni krzyczą? Przykro mi, ale nie. Oni to wiedzą, i to ich denerwuje. Moją rolą nie jest schlebianie kibicom. Nie jestem politykiem i nigdy nim nie będę. Czasami muszę ich skrytykować. Bo jak w 60. min. meczu przegrywamy, to na Cracovii stadion zaczyna jeździć i po trenerze i po zawodnikach. Jak ten piłkarz ma grać, gdy za plecami ma kibica, który po nieudanym zagraniu wybucha śmiechem? Z zazdrością patrzyłem, jak Wisła obrywała od Lecha w tyłek, a kibice cały czas dopingowali swoich piłkarzy. http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32294,t...wiadomosc.html Chyba się Januszek naraził macolubnym. |
bardzo ladny wywiad.
"... Skończmy już z tą piłką. Zapraszam na hokej. To dopiero jest sport." I o to chodzi! |
Cytat:
|
z Filipiaka:
Jakaś granica jednak musi być. Ile Cracovia musi jeszcze przegrać meczów, aby pan zwolnił Majewskiego? A niech sobie ten Majewski będzie, niech czuje na sobie odpowiedzialność, niech się z nią męczy. Prawda jest taka, że jakbym zwolnił Majewskiego, to zrobiłbym mu dobrze. Miałby kłopot z głowy. Zamknąłby jeden zeszyt, potem by się zatrudnił w innym klubie i otworzył nowy kajet. Jak gdyby nigdy nic. A tak - musi cierpieć. :D powiem wam, że mi tym zainponował, wiedziałem, że go nie zwalnia z przekory i na złośc wszystkim, ale zeby na złość Majewskiemu to tego nie wymyśliłem :) Teoria kalasha o planie spuszczenia KSC do drugiej ligi na czas budowy stadionu nabiera rozpędu :D |
Cytat:
|
Cytat:
A tak na serio, to nie rozumiem jakich jeszcze niektórym osobom potrzeba argumentów, że coś w przypadku ukarania Boguskiego jest "nie teges", czy też jak się wyrażę brutalniej, iż cała ta sprawa śmierdzi?? Sposób przeprowadzenia postępowania (nie powiadomienie klubu, zawodnika), nie wysłuchanie stron, podjęcie decyzji na podstawie dość marnie widocznego fragmentu przekazu z C+, brak konsekwencji w karaniu zawodników innych klubów (Grzelak z Legii, Radzewicz z Piasta), za rzekłbym daleko bardziej widoczne i groźniejsze w konsekwencji zachowania... etc. I tutaj akurat najmniejsze pretensje miałbym do Kibiców Legii, przynajmniej takich jak kreseq czy spidey, bo co oni są winni temu, że właścicielami ich klubu są tak "obrotne" cfaniaczki jak szefowie iti. A jak są oni obrotni to pokazała już sytuacja wykorzystania policji (za pośrednictwem wicepremiera Schetyny) do spacyfikowania Kibiców i nakręcenia przeciwko nim nagonki. Te ciule wszystko potrafią... na co można przytaczać mnóstwo podobnych sytuacji, jak choćby ta sprzed kilku lat, kiedy to warszawscy dziennikarze, żalili się, że Wiśle jest odgwizdywane zbyt dużo rzutów karnych (choć konkretnie do żadnej sytuacji się przypier... nie mogli), następstwem tych żali było kilka późniejszych kolejek w których wycięcia Wiślaków w polu karnym, pogrywanie sobie przeciwników w "ręczną" itp. nie były odgwizdywane jako gra sprzeczna z zasadami tyczącymi się piłki skopanej. |
Jest więc ogromna szansa, że dobra robota Stefana nie pójdzie na darmo. Chciałem, żeby dotwał tylko do grudnia, ale jak pan prezes mówi, ze dłużej to jak najbardziej jestem za :). Na wiosne mają wyjazdy na R22, na Łazienkowską, Bułgarską i do tych co będą walczyć z nimi o extraklasę. U siebie drużyny środka, z którymi też nie muszą wygrywać. Jest ogromna szansa, że Stefan ucieszy nam serca w czerwcu.
|
Piast z Ruchem to jakies nieporozumienie. Poziom strasznie slaby. O ile w przypadku Piasta to dla mnie zadna niespodzianka, to Ruch po odejsciu Radolskiego stracil jaja.
|
Ciekawie sie dziś zapowiada w Bełchatowie... z jednej strony ekipa Janasa wyraźnie złapała wiatr w żagle( choć i przeciwników za mocnych tez nie mieli)a z drugiej cały czas kręcąca sie w czubie tabeli Polonia Dyskobolia. Interesujący meczyk i ważny dla nas. Osobiście z usmiechem na twarzy przyjmę bramkowy remisik :D, ale i tak wisienka na torcie czeka nas w niedziele...
|
najlepiej dla nas, jak my wygrywamy a reszta się miedzy sobą tłucze i za kołnierz trzyma :).
Lepsze dla nas byłoby zwycięstwo Bełchatowa i Śląska, czyli automatyczna wpadka dwóch poważnych konkurentów. Przy naszym zwycięstwie w Warszawie tłok za naszymi plecami byłby przesympatyczny z naszego punktu widzenia, a w tym ścisku to może by co chłopaki Tarasiewicza dla siebie ugrali. Ale niestety nie ma tak, że wszystko będzie się po mojemu układać, Polonia już prowadzi 2-0 po pierwszej połowie i raczej komando Janasa za bardzo jej dziś nie podskoczy. W Warszawie najprawdopodobniej ugramy remis, co pozwoli utrzymać ten malutki dystansik do Legii (2 punkty to żaden dystans, wygrać trzeba) a Polonia zrówna się z nami punktami. Sądzę, że w niedzielę na sumie nowenna do Matki Boskiej Różańcowej w intencji spłynięcia jasności na głowę M. Skorży nie zawadzi ani ani :D |
Toć to Jagiellonia nie miała się kiedy przebudzić tylko w meczu z Lechią? :( Szkoda... No i znów 3 punkty Polonii. Nawet dobrze grający ostatnio GKS nie dał rady.. :| krucho.. trzeba wygrać w niedzielę!
|
E tam, nikt tam się nie przebudził, ja widziałem na boisku po prostu jedenastu wkur....nych facetów w pszczółkach, a że na Lechię starczyło... Szkoda, że niezła jak na beniaminka drużyna wymiękła przy sile fizycznej i maksymalnym zaangażowaniu Jagi
|
Cytat:
|
Jak widzę stadion w Wodzisławiu, "atmosferę", która tam panuje to się rzygać chce. Niech spadnie w końcu Odra, Bełchatów, no i Piasta można by się już pozbyć.
|
Cytat:
|
Cytat:
PS. tym leiej i dla jedno i dla drugiego, ale czy czasem nie ma jkakiejs umowy ze zabiera czesc peiniedzy za tranfery bo o ile mi wiadomo osoba prywatna nie moze miec praw do zawodnika :-) stad pewnie sprzedaz |
No właśnie chodzi o to, że po wykupieniu tych zawodników, Drzymała nie ma już zadnego procenta(u). Wojciechowski na ten ruch zdecydował się, po tym jak chciano opchnąć Jodłowca do Napoli już po peirwszej kolejce. Łącznie wydał na nich coś koło 10 milionów złotych.
|
Cytat:
Nie żebym się czepiał, ale jak już coś piszemy, nawet w żartach, to może logicznie? Suma - to uroczysta, głowna msza niedzielna Nowenna - to dziewięciodniowe nabożeństwo z zasady mające niejsce poza mszą Jak chcesz odprawić dziewięciodniowe nabożeństwo podczas jednej mszy w jedną niedzielę? :> Jak ci się to uda to finał LM dla Wisły pewny |
^^ dzięki za zwrócenie uwagi, mój błąd. Miało być "litania"
Św. Juda Tadeusz, jeden z dwunastu apostołów, jest patronem od spraw trudnych i beznadziejnych. W Kościele katolickim istnieje tradycja nowenny do św. Judy Tadeusza — dziewięciodniowej modlitwy przeznaczonej do prywatnego odmawiania. człowiek uczy się całe życie a i tak głupi umrze. |
W jaki meczu i w ktorej minucie Grzelak odepchnal czy tam musnal po twarzy sedziego?
|
W meczu ŁKS - Legia, tydzień temu zrobił sędziemu "muka" !
|
Na Bułgarskiej zainstalowano Amisco :) Teraz tylko potrzebny trener, który będzie umiał to wykorzystać i nie używa laptopa jako podkładki pod piwo.
|
Cracovia - Odra ,60 minuta komentator:"Obudzili sie najbardziej zagorzali kibice Cracovii" :lol:
|
Cytat:
|
Cracovia - Odra 0-0 - to był ważny mecz dla naszej Sąsiadki... teraz czeka ich ciężki mecz o 6 punktów w Białymstoku:)
|
Cytat:
|
Ostatnio uwielbiam oglądać mecze pasów na kałuży. Delektuje się atmosferą
|
najlepsza jest relacja live na stronie oficjalnej zlej strony blon
co 2 minuty acchhh, cudownie, pieknie, prawie, niesamowicie... a gola brak. |
No, Cracovia ciuła punkty. Brawo :) Może Dohtór jednak zostanie z nimi dłużej? :) :D
Ps. Gdzie można poza C+ obejrzeć mecz Lech-Śląsk (rzecz jasna gdzie w necie :P ) ? |
Cytat:
Zapamietaj na dlugo dwa adresy: http://www.kuszotv.pl http://soccer-live.pl/ Jak tam nie ma to nie ma nigdzie. |
Lech prowadzi ze Śląskiem 1:0, ale Śląsk gra bez kompleksów, co może zaowocować albo wyrówaniem, albo stratą kilku bramek.
Górnik również wygraywa u siebie z ŁKS..czyżby pierwsze zwycięstwo Henia Zabrzu? O...już Śląsk wyrównał:D |
Cytat:
Na Łazienkowskiej ten system jest już spory czas i jakoś różnicy nie widzę :-p |
Cytat:
Ale nie chwalmy dnia przed zachodem slonca, do boju WKS! |
Żeby tylko nie wymiękli fizycznie w drugiej połowie. Z opisów wynika że to Lech więcej gra piłką a Śląsk walczy na całego. Daj Panie Boże żeby wytrzymali 90minut i będzie dobrze.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl