![]() |
Cytat:
2. Mam ten sam problem po formacie. 3michal_04 łap: http://www.itvp.pl/player.html?mode=...video_id=42858 |
z Żabką to sciema. Zamkną i otworzą z wielkim hukiem,promocjami itp.
|
witam,
konczy mi sie umowa o internet. Nie orientuje sie ktos gdzie teraz jest najtaniej? tylko nie chodzi mi o neostrade czy cos podobnego, bo nie mam tel stajonarnego ani lacza. cos z kablowek itp? pozdrawiam |
CHELLO (a właściwie UPC) - jeżeli sobie rzucisz w pakiecie z TV to wychodzi ci łącznie coś 130 zł za kablówkę (pakiet pełny) i internet 10 mb/s
mam i nie narzekam |
Cytat:
Trzeci raz czytam co napisałem i mam problemy ze zrozumieniem samego siebie. |
Może przekopiował to Ć i wkleił, żeby pokazać z czym ma problem? :D
|
Wiki na temat "Żabek":
Cytat:
O Żabkę możęcie być spokojni ;) Cytat:
|
pomocy..
skasowałem przedtem pewne nagranie z dysku, ale nie do kosza, tylko tak na amen. i teraz chcę go przywrócić, polecicie jakiś program, który załatwił by to skutecznie? dosyć ważne.. |
Czy w programie COREL można tworzyć też layouty na strony www tak jak w PHOTOSHOP'ie? jeśli tak prosił bym o jakieś wyjaśnienie czy bedą trudnośc ze zgraniem tego po ukończeniu w Corelu czy nie. Ewentualnie jak to zrobić;) Pomocy.
|
Cytat:
|
Sciagam Fm'a w czterdziestu częściach, pytanie: co robic jak się ściągnie? wypakować, scalać, wrzucać do daemona czy jak?
|
daj wypakowywanie jednej czesci a rozpakuje całość i scali
|
Jest jakiś program do ściągania plików z RS?
Wiem, że kiedyś było coś takiego, ale teraz nie mogę znaleźć. Aha, nie chodzi o limity, tylko o to żeby sam ściągał po wrzuceniu linków. |
Jaki bezprzewodowy internet polecicie ? Najlepiej zeby byl szybki, tani, i bez limitu :P nie piszcie ze takie rzeczy tylko w erze bo ch*ja tam jest :(
|
Witam! Wiem ze duzo polonii siedzi na forum dlatego sie pytam, potrzebuje lotu z heathrow lub luton ok 12,13,14.09 to Krakowa, pomozecie?
|
Był ktoś ostatnio w WŚ i wie czy są tam vlepki z nowych serii ? Bo specjalnie jechać mi się nie chce, a gdybym wiedział że są to bym sie wybrał
|
Cytat:
|
Co o tym myślicie? Opłaca się? Nawigacji potrzebje tylko raz na jakiś czas. http://wyborcza.pl/1,89466,5648893,G...9_zlotych.html
|
Cytat:
|
Jest jakiś programik który automatycznie aktualizuje składy i kadry z FM-ie?
|
Cytat:
|
Cytat:
Biorąc pod uwagę, że za GPSa trzeba zapłacić 199zł, +16 numerów wybiórczej, + sms - to sam sobie odpowiedz na pytanie czy warto oszczędzić niecałe 50 zł dla uganiania się za tym GPSem, za wybiórczą co rano w kiosku albo kilku kioskach... kpina i tyle Rozumiem jakby ten GPS był za 1 zł + kupon ale taką promocję to oni sobie wg mnie wsadzić głęboko w kichę. PS. Na allegro to samo jest za 264zł + przesyłka. Zanim będzie październik to zapewne stanięją jeszcze parę złotych. |
jak zrobić tzw forumowy stajl??
ok juz wiem:) |
Mam pytanko: czy istnieje spolszczenie do tego programu?? Jak tak to poprosiłbym o jakieś namiary na nie :)
Adobe Photoshop Elements v6.0 Z góry dzięki |
Potrzebuje druk do wyrobienia karty kibica
|
Cytat:
3 adresy jakie kojarzę to: - Plac Matejki, gdzieś w połowie, od strony Dworca PKP - Na Pijarskiej, w na rogu w kamienicy przylegającej do plant, naprzeciw Draculli, - Na Warszawskiej, po prawej stronie patrząc od Centrum, zaraz za kościołem św. Filipa |
Czy mając konto w m-banku rzeczywiście nie ma żadnych opłat i nie ma problemów kiedy nie ma np długo wpłat??
|
Cytat:
|
Jak można ściągnać film z youtuba w formacie 3gp? Albo w jaki sposób można najszybciej skonwertować do tego formatu?
|
ściągnij sobie Freez 3gp Video Converter -
|
Cytat:
http://rapidshare.com/files/13591727..._E.D__-FFF.rar |
Dziękuję mozdzierz za pomoc
Jeszcze jedno pytanko mam. wiem, ze juz było potrzebuje jakies ładne czcionki do Worda takie "zawijane" i jakieś wzory ramek do stronyw Wordzie, ładne tez na zaproszenia. dziękuję pięknie z góry :) czcionki znalazłem. szukam ramek |
Cytat:
konto w 100% bezpłatne. nie ma zadnych problemów jak długo kasy nie wpłacasz. |
Cytat:
ale sa to jakieś groszowe sprawy... |
Jak naruchac polskie znaki do czcionki ALS script (True Type) albo bardzo podobna czcionke z polskimi znakami.
Czcionka "pisana" byleby polskie znaki były. |
Czy dodzwonienie sie do WŚ jest cudem czy tylko ode mnie nie odbieraja ?
|
Cytat:
|
U mnie zawsze był zajęty jak dzwoniłem ;p
|
Cytat:
|
http://www.allegro.pl/item430395360_glosniki_t6100_creative_inspire_5_1_ gw_24mc_76w.html
ma Ktos z Was te glosniki? sa godne polecenia? :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl