![]() |
Ja tam nie wiem po kiego grzyba notorycznie chwalić się dużymi wygranymi.niech kolega wrzuca skany przed rozstrzygnięciem zdarzeń to wtedy zobaczymy co potrafi:> i pokaże tez cienie a nie tylko blaski grania za gruba kase.
A ja właśnie jestem po Meczu TSV z K'Lautern i **** bombki strzelił - grosze to były ale odechciewa się obstawiać piłki po takich meczach.Kto oglądał ten wie o co chodzi. Na noc Waszyngton(może w końcu się przełamią) + duży znak zapytania czyli Calgary, łącznie z dogrywką i karnymi. |
Ja zagrałem jednak na Rangers. Poczytałem na szybkości w pracy wywiady z zawodnikami i managerem Washington i jakoś nie czuć w nich zupełnie wiary w siebie, ani sportowej złości (inna sprawa, że nigdy wcześniej nie czytałem NIC :D a propos nhl i nie wiem, czy to nie jest tam tak przyjęte, że nie świruje się w wywiadach do prasy). Niemniej zaryzykowałem i dałem na Rangers. Może uda im się powtórzyć obronę Częstochowy z drugiego meczu i coś strzelą psim swędem? :D Pluję sobie w brodę, bo chciałem grubiej zainwestować w Anaheim dziś w nocy i oczywiście jednak spękałem. :/
|
Będzie się działo dziś w nocy...Szkoda że urwały się już od jakiegoś czasu te transmisje w zajebistej jakości na atdhe.net
Teraz są takie sobie. |
Cytat:
edit:nSport:lol: w nocy pokazuje Monteal z Bostonem edit2:ja dzis ryzykuje ten Waszyngton.do 3razy sztuka.jak dzis wdupią to juz ich wiecej nie gram |
Mac, oczywiście że masz prawo się chwalić wygranymi. Jest to dobry przykład jak grać żeby wygrać dla reszty tego forum. Ja przyznam, że mam problem z powrotem do formy z lat 2001-2006, gdzie grałem naprawdę intensywnie. Gram bardziej żeby wykonać obrót na expekcie, niż wygrać realną kasę, a jak już coś wchodziło porządnego to brat w nocy przegrywał na NBA.
Szukam jakiegoś remisu lub kursu powyżej 3.00 na weekend i wpadłem na pomysł żeby zagrać na Odrę W. z Polonią W. Co sądzicie o tym meczu? Na Konwiktorskiej są duże zawirowania i za kilka kolejek mogą się przestać liczyć w walce o MP. Odra z kolei ma niezły bilans u siebie (5-4-4) i na gwałt potrzebuje punktów aby zachować ligowy byt. Bilans w ostatnich 9 spotkaniach między tymi drużynami w Wodzisławiu to 5-3-1. Oczywiście zwycięstwo Odry traktuję jako niespodziankę, ale próbuję sobie dorobić do niego jakąś teorię :) |
Jezeli chodzi o jutro to mysle tez nad 2 typami:
Liverpool-Arsenal 1 1.85 cytat: "It's not only Adebayor and Van Persie but also Clichy and Gallas, who are out.Adebayor's replacement will be Bendnter, Clichy's Gibbs and Gallas' Silvestre. There is a difference of class between those players. Van Persie , Adebayor , Gallas, Toure and Fabregas are the heart of Arsenal. Now 3 of them are missing and their abscence is crucial. Plus they have hard game with Chelsea on their feet and the fatigue when playing a physical team like Liverpool might be a problem." I wlasciwie uwazam tak samo :) Do tego: Liverpool-Arsenal IL 2,5+ 1,9 pzdr |
Jak widać bramkarzowi i obronie NYR nie udało się powtórzyć cudów z pierwszych dwóch meczów i gładko dostali w dupsko. Teoretycznie teraz, jak Caps już ruszyli, powinni mieć z górki.
Dziś na pewno gram Liverpool. Nie wiem, czy ten kurs na nich to jakiś podstęp, bo wydają się na 200% pewni. Do tego Leverkusen w pucharze Niemiec z Mainz (ci drudzy po wtopie z Freiburgiem niedawno w bardzo kiepskim stylu muszą się martwić o utrzymanie miejsca dającego awans do 1. bundesligi, a Leverkusen nie gra już o nic innego jak tylko właśnie ten puchar, a co za tym idzie prawo występu w p. UEFA czy jak on tam się będzie nazywał). |
Cytat:
Waszyngton wreszcie pokazał że ma jaja i że potrafią świetnie grać w hokeja.oby tak dalej no i pare złotych też wpadło za te pierwszą tercje edit:Semin 2 gole,Ovechkin 2 asysty,Varlamov czyste konto.Rosjanie wreszcie zagrali na swoim poziomie a Varlamov potwierdził jak wielki ma talent broniąc kilka trudnych strzałów.Theodore może sie pakowac. w pozostałych meczach rowniez bez niespodzianek.Calgary u siebie dało rade z Chicago a Boston kontynuuje dzieło zniszczenia Canadiens-tym razem w Montrealu |
Panowie macie jakieś tpy na dziś bo nie wiem czy sie skusić na Liverpool?
No chyba zagram; Barca(-1) Real i nie wiem czy ryzykować handica? |
ja ze wzgledu ze jestem chwilowo niedysponowany w nogach:D gram na dwa dni:
Barca Real ManU |
Teoretycznie Real powinien wysoko wygrać, ale z Getafe o ile mnie pamięć nie myli zawsze grało im się bardzo ciężko. Jak dla mnie- gra niewarta świeczki. Jaki tam jest kurs? 1,2? Barcelonę też na pewno sobie odpuszczę.
|
No ja tez na dziś spróbuje Liverpool + Bayer a na noc singielka na Szarki.Caps się przełamało, Calgary też, teraz pora na nich, choc Anahaim widziałem pare razy w tym roku i na prawdę grają bardzo dobrze.
Gdzie głupi oglądałem najpierw Capitals - którzy wygrali bardzo gładko i w zasadzie na nic nie pozwolili NYR a potem 2 tercje Calgary i tu to gospodarze mieli trochę szczęścia bo bój był bardzo wyrównany a o wszystkim zadecydowała chyba bramka, dosyć przypadkowa zresztą, na 2-1 w samej końcówce 2 tercji. ps.Co tam sie musiało w ostatniej minucie dziać 19.03 - 8 z karami 19.47 - 4 :) |
Cytat:
Liverpool-Arsenal 1,czy over 2,5 ?:) |
Cytat:
A co do Liverpoolu to stawiam 1, Arsenal strasznie osłabiony w obronie:P |
Cytat:
odnośnie L'poolu mnóstwo głosów jest za overem ale dla mnie bezpieczniejsza wydaje sie 1. jednak nie ruszam tego edit:czescy bukmacherzy mecz realu oceniają tak:Real- 60%,x -22%,Getafe -18% |
Ale Real gra okropnie, ostanio na nich postawiłem (tzn tydzień temu) jak grali u siebie i oglądając mecz myślałem że pozjadam wszytkie paznokcie. Co prawda wygrali ale jak by przegrali to nie powinno być zdziwenia. W końcu się doigrają a że kurs jest taki jaki jest moim zdaniem nie warto ryzykować
|
Cytat:
|
Kurde no pozyjemy,zobaczymy:)
Na dzis: Liverpool-Arsenal 1 1.8 Liverpool-Arsenal IL 2,5 1.9 Ja tam wole wdg. czeskich bukmacherow to 40 % na x2 na Getafe :): |
Cytat:
no nic;] mysle ze do dyskusji na temat tego meczu powrócimy o godzienie 23:P a na dziś na NHL kusi mnie postawić zwycięstwo Detroit Red Wings nad Columbus i to handicapem.kurs w expekcie to 2,8 edit:a pewnie ze postawił;] i wygram to;] dobra wracam do oglądania azjatyckiej ligi mistrzów. do usłyszenia wieczorem Panowie.Powodzenia! |
Rocco widzialem na innym forum juz dubelka postawil na Real:D Takze zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie,ja glownie licze na Liverpool,zeby chlopaki strzelali sporo :) idealnie by bylo 2:1 dla mnie :)powodzenia dzis !
|
a moj taki;)
Ślask - Arka 1 -- 1,70 Zagłebie L - GKS Katowice 1 -- 1,35 Chelsea - Everton 1 -- 1,47 |
jednak dziś zagrałem:
Korona 1 Honved 1 Detroit 2 i jeszcze strzelcy bramek za drobne: Zetterberg,Gagne,Crosby |
Korona - Pruszków 1 ; 2,00
Liverpool - Arsenal over 2,5 ; 1,9 Columbus - Detroit 2 ; 2,00 Co myślicie Panowie ? Zastanawiam się czy by Korony na GKS Bełchatów nie zmienić ale GKS gra 1 mecz w PE więc trochę się obawiam że mogą się pooszczędzać aczkolwiek kurs jest kuszący :) Ew. Drugi kupon Odra - GKS Bełchatów 2 ; 2,5 Columbus - Detroit 2 ; 2,00 Wiem żeby nie powtarzać raczej typów na kuponach ale kto nie ryzykuje... :) |
Moze ktos sie wypowie na temat tych meczy ?
VFB Friedrichshafen - SCC Berlin -1;1,35 Panathinaikos - Iraklis Thessaloniki-1;1,50 Unirea Urziceni - FC Vaslui-1: 1,80 http://www.bet-at-home.com/pic/dot.gif |
Co do Unirei to kusi mnie też ale jest w kryzysie.W zeszłym tygodniu grali z Vaslui właśnie w pucharze Rumunii i przegrali 2-0(na neutralnym gruncie) a goście są w gazie.W weekend przegrywając 0-2 ograli Timosoare(głównego faworyta do mistrza) 4-3.
Unirea gryść trawe przez 90 minut będzie, ale czy to wystarczy? |
Liverpool - Arsenal X2 @ 2,02
|
No wiec moje kupony są następujące:
-Liverpool - Arsenal Typ:1 Kurs: 1.70 Stawka: 20 zł -Liverpool - Arsenal dokładny wynik połowy czasu 1:0 Kurs: 3.95 Stawka: 10 zł ( coś tak czuje ;-) ) |
Korona
Flota Zagłębie na dzis i jutro za 50 zeta:) |
Ale ten Bayer gra kichę - 1 składna akcja na 45 minut...ciężko będzie z tym typem.
|
Oglądam mecz Leverkusen- Mainz i kuwa fa Leverkusen ma sporą przewagę, ale niestety nie mogą jej udokumentować. Dobrze wszystko idzie do 30 metra, a potem dupa- brak pomysłu jak wszystko zakończyć. Mainz gra to samo, co z Freiburgiem, czyli szybką, ładną piłkę i mam nadzieję, że tak samo jak 1,5 tyg temu się wszystko dla nich skończy :D
A na Santiago Bernabeu pewnie trochę z*****o ;) Jak Getafe to wygra, to sobie nie daruję, że odpuściłem 2 na ten mecz po kursie 10... no, ale mecz się dopiero zaczął. |
hehe no dokładnie - nieporadnością pod bramką rywali to by mogli konkurować z nami:)
|
Nie wiem co jest grane
ale na totolotek.pl można grać dalej Numancia - Atletic Bilbao a mecz trwa już 40 minut... Jak ktos chce to niech szarzuje:D |
Real juz 1:1 :) jeszcze dwie i bedzie git :)
|
wyszła jedna kontra Getafe i wielkie HALO:P w drugiej połowie wejdzie Robben i kończymy zabawe:)
jak ktoś lubi grać na live to polecam postawić zwycięstwo Liverpoolu!!! the reds niemiłosiernie tłamszą kanonierów którym dupe ratuje Fabianski.i do tego wyszła im wybitnie fuksiarska akcja i 0-1.ja stawiam ze Liverpool po przerwie z nimi pojedzie solidnie |
co sadzicie
WISŁA-Górnik 1 Everton-M.City-1 Pibram-Sparta-2 Hull-Liverpool-2 West Ham-Chelsea-2 Man.Utd-Totenham-1 oraz osobno chciałem postawic 2.700zł na WISEŁKE z Górnikiem do wygrania na czysto około 650zł?? |
Ja dzis dalem :
getafe 02 liverpool 1 dynamo bukareszt 1 |
Cytat:
|
Ja .......e, to co się stało w końcówce meczu Leverkusen to jest skandal ****a mać! Ten obrońca zachował się jak Dudka w meczu z Blackurn.
|
Liverpool - Arsenal 2:3...jak na razie :)
|
no już 3-3 ciekawie :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl