Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Porady bukmacherskie (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=20)
-   -   Bukmacherki nadszedł czas... czyli nasze kupony (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=104)

1q2 20.04.2009 21:29

Ja tam nie wiem po kiego grzyba notorycznie chwalić się dużymi wygranymi.niech kolega wrzuca skany przed rozstrzygnięciem zdarzeń to wtedy zobaczymy co potrafi:> i pokaże tez cienie a nie tylko blaski grania za gruba kase.

A ja właśnie jestem po Meczu TSV z K'Lautern i **** bombki strzelił - grosze to były ale odechciewa się obstawiać piłki po takich meczach.Kto oglądał ten wie o co chodzi.

Na noc Waszyngton(może w końcu się przełamią) + duży znak zapytania czyli Calgary, łącznie z dogrywką i karnymi.

pan Dudi 20.04.2009 21:39

Ja zagrałem jednak na Rangers. Poczytałem na szybkości w pracy wywiady z zawodnikami i managerem Washington i jakoś nie czuć w nich zupełnie wiary w siebie, ani sportowej złości (inna sprawa, że nigdy wcześniej nie czytałem NIC :D a propos nhl i nie wiem, czy to nie jest tam tak przyjęte, że nie świruje się w wywiadach do prasy). Niemniej zaryzykowałem i dałem na Rangers. Może uda im się powtórzyć obronę Częstochowy z drugiego meczu i coś strzelą psim swędem? :D Pluję sobie w brodę, bo chciałem grubiej zainwestować w Anaheim dziś w nocy i oczywiście jednak spękałem. :/

1q2 20.04.2009 21:44

Będzie się działo dziś w nocy...Szkoda że urwały się już od jakiegoś czasu te transmisje w zajebistej jakości na atdhe.net
Teraz są takie sobie.

rocco_1906 20.04.2009 21:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 712222)
Będzie się działo dziś w nocy...Szkoda że urwały się już od jakiegoś czasu te transmisje w zajebistej jakości na atdhe.net
Teraz są takie sobie.

jak masz kablówke lub jakąś platforme cyfrową to poszukaj sobie kanał ESPN AMERICA :) w kazdej kolejce jeden mecz pokazuja

edit:nSport:lol: w nocy pokazuje Monteal z Bostonem

edit2:ja dzis ryzykuje ten Waszyngton.do 3razy sztuka.jak dzis wdupią to juz ich wiecej nie gram

emj10 20.04.2009 22:37

Mac, oczywiście że masz prawo się chwalić wygranymi. Jest to dobry przykład jak grać żeby wygrać dla reszty tego forum. Ja przyznam, że mam problem z powrotem do formy z lat 2001-2006, gdzie grałem naprawdę intensywnie. Gram bardziej żeby wykonać obrót na expekcie, niż wygrać realną kasę, a jak już coś wchodziło porządnego to brat w nocy przegrywał na NBA.

Szukam jakiegoś remisu lub kursu powyżej 3.00 na weekend i wpadłem na pomysł żeby zagrać na Odrę W. z Polonią W. Co sądzicie o tym meczu? Na Konwiktorskiej są duże zawirowania i za kilka kolejek mogą się przestać liczyć w walce o MP. Odra z kolei ma niezły bilans u siebie (5-4-4) i na gwałt potrzebuje punktów aby zachować ligowy byt. Bilans w ostatnich 9 spotkaniach między tymi drużynami w Wodzisławiu to 5-3-1. Oczywiście zwycięstwo Odry traktuję jako niespodziankę, ale próbuję sobie dorobić do niego jakąś teorię :)

El'kabat 20.04.2009 23:37

Jezeli chodzi o jutro to mysle tez nad 2 typami:

Liverpool-Arsenal 1 1.85
cytat:
"It's not only Adebayor and Van Persie but also Clichy and Gallas, who are out.Adebayor's replacement will be Bendnter, Clichy's Gibbs and Gallas' Silvestre. There is a difference of class between those players.
Van Persie , Adebayor , Gallas, Toure and Fabregas are the heart of Arsenal. Now 3 of them are missing and their abscence is crucial. Plus they have hard game with Chelsea on their feet and the fatigue when playing a physical team like Liverpool might be a problem."
I wlasciwie uwazam tak samo :)
Do tego:
Liverpool-Arsenal IL 2,5+ 1,9
pzdr

pan Dudi 21.04.2009 08:12

Jak widać bramkarzowi i obronie NYR nie udało się powtórzyć cudów z pierwszych dwóch meczów i gładko dostali w dupsko. Teoretycznie teraz, jak Caps już ruszyli, powinni mieć z górki.

Dziś na pewno gram Liverpool. Nie wiem, czy ten kurs na nich to jakiś podstęp, bo wydają się na 200% pewni. Do tego Leverkusen w pucharze Niemiec z Mainz (ci drudzy po wtopie z Freiburgiem niedawno w bardzo kiepskim stylu muszą się martwić o utrzymanie miejsca dającego awans do 1. bundesligi, a Leverkusen nie gra już o nic innego jak tylko właśnie ten puchar, a co za tym idzie prawo występu w p. UEFA czy jak on tam się będzie nazywał).

rocco_1906 21.04.2009 08:32

Cytat:

Spotkanie: New York Rangers - Washington Capitals (1.tercja)
Typ: Washington Capitals
Kurs: 2,9
Bukmacher: expekt
Analiza:
Trwają play-offy w hokejowej lidze NHL.Jesteśmy na etapie ćwierćfinałów w obu konferencjach.Drużyny
mają za sobą po 2-3 rozegrane mecze.Jak narazie nie można mówić o niespodziankach za wyjątkiem....
dwóch sensacji.W "rolach głównych" występują najlepsze po sezonie zasadniczym San Jose oraz stołeczni
Washington Capitals.Rekiny przegrywają 0-2 z Kaczorami z Anaheim,które rzutem na taśme weszły do
play-off.Washington z kolei który cały sezon zasadniczy grał równo,efektownie i efektywnie przegrywa 0-2 z
NY Rangers którzy też na samym finiszu zapewnili sobie awans.I właśnie ten mecz wybrałem do analizy.

Waszyngtończycy byli zdecydowanym faworytem do awansu z tej pary.Wielu sądziło że rozgrywka skończy się
bilansem 4-0 lub 4-1 dla Caps.Tymczasem... w Verizon Center kibice miejscowych długo musieli przecierać
oczy ze zdziwienia patrząc na to co się dzieje na lodzie.W pierwszym meczu gra Caps wyglądała wmiare
solidnie:Waszyngtończycy atakowali raz za razem,grali efektownie i zasypywali NYR lawiną strzałów.Jednak
bramkarz gości potwierdził swój niewiarygodny kunszt ratując nowojorczyków od porażki.Z kolei golkiper
Caps,Jose Theodore,potwierdził że bramkarzem jest conajwyżej przeciętnym,a w tym meczu się przy dwóch
bramkach zwyczajnie skompromitował.EfektPrzegrana 3:4.
Drugi mecz,który także został rozegrany w stolicy miał kompletnie inny przebieg.Rangersi narzucili swój
wybitnie defensywny styl gry,z którym Capitals nijak nie mogli sobie poradzić.W efekcie,kibice obejrzeli
bardzo przeciętne widowisko,w którym WSH(w szczególnie w drugiej tercji) zagrał kompromitująco słabo
i nie strzelił ani jednej bramki!!!Ostatni raz taka sytuacja wydarzyła się bardzo dawno temu.Wynik końcowy
to 0:1.Z tego meczu do zapamiętania należy fakt iż Theodore'a zastąpił rosyjski młodzieżowieć,20letni
Simeon Varlamov.Puścił w tym meczu tylko jedną(jednak decydującą o wyniku) bramkę przy której nie
zawinił.A tak przez cały mecz bronił wmiare pewnie,nie popełniał błędów i imponował spokojem.Jest wielce
prawdopodobne iż to właśnie pochadzący z Samary golkiper będzie strzegł świątyni Caps w dalszej części
rywalizacji.
Przed nami trzecie i kto wie czy nie najważniejsze starcie.Rywalizacja przenosi się do Nowego Yorku.
I gdzie jak nie w domu,patrząc z perspektywy Rangers,lepiej zapewnić sobie awans jak nie w domu
Śmiem twierdzić,że jak dziś Ovechkin i spółka nie wygrają to czwarty mecz dla Nowojorzyków będzie tylko
formalnością i ...reprezantacja Rosji na zbliżających się mistrzostwach świata będzie dysponować kadrą
gwarantującą niemal w 100% złoty medal.Moje zdanie na temat tego pojedynku jest takie iż Capitals mający
nóż na gardle wezmą się w garść i wykorzystają w pełni swój ogromny potencjał rzucając się od pierwszych
sekund do huraganowych ataków.Jeśli pokażą tak ogromną determincję i wolę walki jak np wczoraj Phialedelphia
Flyers w meczu z Pingwinami to jestem spokojny o wynik tego meczu jak i wynik całej rywalizacji dla
Waszyngtończyków.To jest czas żeby Alexander Ovechkin udowodnił swoją klasę i poprowadził zespół do
przekonywującego zwycięstwa.

Mój typ to zwycięstwo Washington Capitals w 1.tercji
no i to była zaje...ta analiza:D
Waszyngton wreszcie pokazał że ma jaja i że potrafią świetnie grać w hokeja.oby tak dalej
no i pare złotych też wpadło za te pierwszą tercje

edit:Semin 2 gole,Ovechkin 2 asysty,Varlamov czyste konto.Rosjanie wreszcie zagrali na swoim poziomie a Varlamov potwierdził jak wielki ma talent broniąc kilka trudnych strzałów.Theodore może sie pakowac.

w pozostałych meczach rowniez bez niespodzianek.Calgary u siebie dało rade z Chicago a Boston kontynuuje dzieło zniszczenia Canadiens-tym razem w Montrealu

Bobic 21.04.2009 09:18

Panowie macie jakieś tpy na dziś bo nie wiem czy sie skusić na Liverpool?
No chyba zagram;
Barca(-1)
Real i nie wiem czy ryzykować handica?

rocco_1906 21.04.2009 09:22

ja ze wzgledu ze jestem chwilowo niedysponowany w nogach:D gram na dwa dni:
Barca
Real
ManU

pan Dudi 21.04.2009 10:25

Teoretycznie Real powinien wysoko wygrać, ale z Getafe o ile mnie pamięć nie myli zawsze grało im się bardzo ciężko. Jak dla mnie- gra niewarta świeczki. Jaki tam jest kurs? 1,2? Barcelonę też na pewno sobie odpuszczę.

1q2 21.04.2009 10:44

No ja tez na dziś spróbuje Liverpool + Bayer a na noc singielka na Szarki.Caps się przełamało, Calgary też, teraz pora na nich, choc Anahaim widziałem pare razy w tym roku i na prawdę grają bardzo dobrze.

Gdzie głupi oglądałem najpierw Capitals - którzy wygrali bardzo gładko i w zasadzie na nic nie pozwolili NYR a potem 2 tercje Calgary i tu to gospodarze mieli trochę szczęścia bo bój był bardzo wyrównany a o wszystkim zadecydowała chyba bramka, dosyć przypadkowa zresztą, na 2-1 w samej końcówce 2 tercji.

ps.Co tam sie musiało w ostatniej minucie dziać
19.03 - 8 z karami
19.47 - 4
:)

El'kabat 21.04.2009 11:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bobic (Post 712322)
Panowie macie jakieś tpy na dziś bo nie wiem czy sie skusić na Liverpool?
No chyba zagram;
Barca(-1)
Real i nie wiem czy ryzykować handica?

Bobic real sobie odpusc,u nas na forum jest silny front mowiacy,ze Getafe im urwie punkty:)

Liverpool-Arsenal 1,czy over 2,5 ?:)

Bobic 21.04.2009 11:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 712343)
Bobic real sobie odpusc,u nas na forum jest silny front mowiacy,ze Getafe im urwie punkty:)

No to sobie Real odpuszczam.
A co do Liverpoolu to stawiam 1, Arsenal strasznie osłabiony w obronie:P

rocco_1906 21.04.2009 11:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez El'kabat (Post 712343)

to ja jestem w opozycji do tego frontu :foch: to juz nie jest to Getafe co kiedyś.pozostała tylko nazwa i nic więcej.obecnie jest to przeciętny klub z przedmieść Madrytu rozpaczliwie broniący się przed spadkiem.Real traci ciągle 6pkt do Barcy i ma w zanadrzu mecz z Blaugraną na własnym stadionie.Nie wierze że mogliby zaprzepaścić szanse na majstra z klubem pokroju obecnego Getafe.dodać należy że Real od dawna nie gra o żadne inne trofeum więc koncentruje sie tylko na lidze.

odnośnie L'poolu mnóstwo głosów jest za overem ale dla mnie bezpieczniejsza wydaje sie 1. jednak nie ruszam tego

edit:czescy bukmacherzy mecz realu oceniają tak:Real- 60%,x -22%,Getafe -18%

Zwierze 21.04.2009 12:24

Ale Real gra okropnie, ostanio na nich postawiłem (tzn tydzień temu) jak grali u siebie i oglądając mecz myślałem że pozjadam wszytkie paznokcie. Co prawda wygrali ale jak by przegrali to nie powinno być zdziwenia. W końcu się doigrają a że kurs jest taki jaki jest moim zdaniem nie warto ryzykować

pan Dudi 21.04.2009 12:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rocco_1906 (Post 712352)
to ja jestem w opozycji do tego frontu :foch: to juz nie jest to Getafe co kiedyś.pozostała tylko nazwa i nic więcej.obecnie jest to przeciętny klub z przedmieść Madrytu rozpaczliwie broniący się przed spadkiem.Real traci ciągle 6pkt do Barcy i ma w zanadrzu mecz z Blaugraną na własnym stadionie.Nie wierze że mogliby zaprzepaścić szanse na majstra z klubem pokroju obecnego Getafe.dodać należy że Real od dawna nie gra o żadne inne trofeum więc koncentruje sie tylko na lidze.

odnośnie L'poolu mnóstwo głosów jest za overem ale dla mnie bezpieczniejsza wydaje sie 1. jednak nie ruszam tego

edit:czescy bukmacherzy mecz realu oceniają tak:Real- 60%,x -22%,Getafe -18%

Bardzo możliwe, że Ty i czescy bukmacherzy (vitisport? :D ) macie rację, bo Real raczej wygra, z tym, że jest nieśmiertelne ALE i trzeba sobie odpowiedzieć, czy to ALE jest warte kursu 1,2? ;) No i te czeskie współczynniki mówią, że na kurs 1,2 masz szanse 60- 40, czyli 3 do 5, a to już nie jest tak dużo, co? ;)

El'kabat 21.04.2009 12:39

Kurde no pozyjemy,zobaczymy:)
Na dzis:

Liverpool-Arsenal 1 1.8
Liverpool-Arsenal IL 2,5 1.9

Ja tam wole wdg. czeskich bukmacherow to 40 % na x2 na Getafe :):

rocco_1906 21.04.2009 12:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pan Dudi (Post 712384)
Bardzo możliwe, że Ty i czescy bukmacherzy (vitisport? :D ) macie rację, bo Real raczej wygra, z tym, że jest nieśmiertelne ALE i trzeba sobie odpowiedzieć, czy to ALE jest warte kursu 1,2? ;) No i te czeskie współczynniki mówią, że na kurs 1,2 masz szanse 60- 40, czyli 3 do 5, a to już nie jest tak dużo, co? ;)

oczywiście ze vitisport:D ta ich strona to prawdziwa kopalnia statystyk,wyników i innych potrzebnych rzeczy:)
no nic;] mysle ze do dyskusji na temat tego meczu powrócimy o godzienie 23:P

a na dziś na NHL kusi mnie postawić zwycięstwo Detroit Red Wings nad Columbus i to handicapem.kurs w expekcie to 2,8

edit:a pewnie ze postawił;] i wygram to;]
dobra wracam do oglądania azjatyckiej ligi mistrzów.
do usłyszenia wieczorem Panowie.Powodzenia!

El'kabat 21.04.2009 12:57

Rocco widzialem na innym forum juz dubelka postawil na Real:D Takze zobaczymy wieczorkiem co z tego wyjdzie,ja glownie licze na Liverpool,zeby chlopaki strzelali sporo :) idealnie by bylo 2:1 dla mnie :)powodzenia dzis !

grzesiek632 21.04.2009 15:24

a moj taki;)

Ślask - Arka 1 -- 1,70
Zagłebie L - GKS Katowice 1 -- 1,35
Chelsea - Everton 1 -- 1,47

LuKaS TSW 21.04.2009 15:37

jednak dziś zagrałem:
Korona 1
Honved 1
Detroit 2

i jeszcze strzelcy bramek za drobne:
Zetterberg,Gagne,Crosby

spinnaker 21.04.2009 15:42

Korona - Pruszków 1 ; 2,00
Liverpool - Arsenal over 2,5 ; 1,9
Columbus - Detroit 2 ; 2,00

Co myślicie Panowie ? Zastanawiam się czy by Korony na GKS Bełchatów nie zmienić ale GKS gra 1 mecz w PE więc trochę się obawiam że mogą się pooszczędzać aczkolwiek kurs jest kuszący :)

Ew. Drugi kupon
Odra - GKS Bełchatów 2 ; 2,5
Columbus - Detroit 2 ; 2,00
Wiem żeby nie powtarzać raczej typów na kuponach ale kto nie ryzykuje... :)

simon1906 21.04.2009 16:06

Moze ktos sie wypowie na temat tych meczy ?

VFB Friedrichshafen - SCC Berlin -1;1,35
Panathinaikos - Iraklis Thessaloniki-1;1,50
Unirea Urziceni - FC Vaslui-1: 1,80

http://www.bet-at-home.com/pic/dot.gif

1q2 21.04.2009 16:38

Co do Unirei to kusi mnie też ale jest w kryzysie.W zeszłym tygodniu grali z Vaslui właśnie w pucharze Rumunii i przegrali 2-0(na neutralnym gruncie) a goście są w gazie.W weekend przegrywając 0-2 ograli Timosoare(głównego faworyta do mistrza) 4-3.

Unirea gryść trawe przez 90 minut będzie, ale czy to wystarczy?

Waldus88 21.04.2009 16:52

Liverpool - Arsenal X2 @ 2,02

Bobic 21.04.2009 18:33

No wiec moje kupony są następujące:

-Liverpool - Arsenal Typ:1 Kurs: 1.70 Stawka: 20 zł

-Liverpool - Arsenal
dokładny wynik połowy czasu 1:0 Kurs: 3.95 Stawka: 10 zł ( coś tak czuje ;-) )

Maciejj 21.04.2009 18:43

Korona
Flota
Zagłębie
na dzis i jutro za 50 zeta:)

1q2 21.04.2009 20:21

Ale ten Bayer gra kichę - 1 składna akcja na 45 minut...ciężko będzie z tym typem.

pan Dudi 21.04.2009 20:23

Oglądam mecz Leverkusen- Mainz i kuwa fa Leverkusen ma sporą przewagę, ale niestety nie mogą jej udokumentować. Dobrze wszystko idzie do 30 metra, a potem dupa- brak pomysłu jak wszystko zakończyć. Mainz gra to samo, co z Freiburgiem, czyli szybką, ładną piłkę i mam nadzieję, że tak samo jak 1,5 tyg temu się wszystko dla nich skończy :D

A na Santiago Bernabeu pewnie trochę z*****o ;) Jak Getafe to wygra, to sobie nie daruję, że odpuściłem 2 na ten mecz po kursie 10... no, ale mecz się dopiero zaczął.

1q2 21.04.2009 20:27

hehe no dokładnie - nieporadnością pod bramką rywali to by mogli konkurować z nami:)

Johnny B 21.04.2009 20:32

Nie wiem co jest grane
ale na totolotek.pl można grać dalej Numancia - Atletic Bilbao a mecz trwa już 40 minut...

Jak ktos chce to niech szarzuje:D

goly78 21.04.2009 20:47

Real juz 1:1 :) jeszcze dwie i bedzie git :)

rocco_1906 21.04.2009 20:52

wyszła jedna kontra Getafe i wielkie HALO:P w drugiej połowie wejdzie Robben i kończymy zabawe:)

jak ktoś lubi grać na live to polecam postawić zwycięstwo Liverpoolu!!! the reds niemiłosiernie tłamszą kanonierów którym dupe ratuje Fabianski.i do tego wyszła im wybitnie fuksiarska akcja i 0-1.ja stawiam ze Liverpool po przerwie z nimi pojedzie solidnie

nbns 21.04.2009 21:18

co sadzicie

WISŁA-Górnik 1
Everton-M.City-1
Pibram-Sparta-2
Hull-Liverpool-2
West Ham-Chelsea-2
Man.Utd-Totenham-1

oraz osobno chciałem postawic 2.700zł na WISEŁKE z Górnikiem do wygrania na czysto około 650zł??

bula1010 21.04.2009 21:24

Ja dzis dalem :
getafe 02
liverpool 1
dynamo bukareszt 1

bula1010 21.04.2009 21:25

Cytat:

ja gram Real - Getafe X / X2 / 2
od 3msc czekałem na ten mecz...
posluchalem Ciebie i dalem getafe 02 fajny kurs ponad 3 zl i narazie wchodzi oby tak do konca Pozdro dla Ciebie !!

pan Dudi 21.04.2009 21:27

Ja .......e, to co się stało w końcówce meczu Leverkusen to jest skandal ****a mać! Ten obrońca zachował się jak Dudka w meczu z Blackurn.

Proud 21.04.2009 21:30

Liverpool - Arsenal 2:3...jak na razie :)

nbns 21.04.2009 21:38

no już 3-3 ciekawie :)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:02.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl