![]() |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brlek, Balashov Bramki: Brożek, Brożek, Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:4 (0:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Guerrier, Brlek, Balashov Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Crivellaro Bramki: Małecki, |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Guerrier, Crivellaro,Balaszow Bramki: Wolski,Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Crivellaro ,Cywka , Balashov Bramki: Brożek, Ondrasek |
Wisła 1:1 Zagłębie (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, Popović, Wolski, Brożek, Małecki, Boguski, Ondrasek Bramka: Boguski Zmiany: Drzazga, Crivellaro, Bałaszow |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Balashov, Guerrier, Crivellaro Bramka: Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Guerrier, Crivellaro , Drzazga Bramki: Wolski,Brożek,Ondrasek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Crivellaro Bramki: Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brlek, Balashov Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4:2 (2:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Uryga, Brlek, Balashov Bramki: Brożek, Ondrasek x2, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4-2 (2-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović - Małecki, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Cywka, Crivellaro, Bałaszow Bramki: Brożek, Ondrasek, Boguski, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Drzazga, Crivellaro Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:2 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Crivellaro Bramki: Brożek, Wolski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Cywka, Drzazga, Bałaszow Bramki: Brożek, Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Guerrier, Bałaszow Bramki: Wolski, Boguski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki, Ondrasek - Brożek Zmiany: Cywka, Brlek, Bałaszow Bramki: Brożek, Wolski, Ondrasek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Wolski, Ondrasek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Wolski, Ondrasek, Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 2:1 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Wolski, Ondrasek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3:0 (2:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Drzazga, Cywka, Bartosz Bramki: Wolski, Ondrasek, Boguski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:2 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Małecki - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Cywka Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków 4:2 (2:1) Zagłębie Lubin
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok- Popovic, Wolski, Boguski, Małecki- Brożek , Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Wolski, Boguski, Ondrasek, Brożek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 1:1 (0:1)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Ondrasek |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4:2 (2:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski - Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brlek, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek, Małecki |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Bałaszow, Cywka Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 3-1 (1-0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski - Boguski, Małecki, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Bałaszow, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Wisła Kraków - Zagłębie Lubin 4:2 (2:1)
Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Małecki, Popović, Wolski, Boguski, Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Cywka, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Wolski, Małecki |
Wisła Krakow - Zagłebie Lubin 3:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Popovic, Wolski, Małecki - Brozek - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Drzazga, Crivellaro Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 21:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl