![]() |
Kuźniar zdenerwowany wylewa Kawę w studiu TVN-u :D
Coś się dzieje! :D |
Cytat:
PS Weź się ....a ogarnij bo straszyć PiSem w obliczu rządów złodziei, kłamców, S....YSYNÓW to jest kurestwo. Ty byś ....a może jeszcze Polski komunistycznej wolał niż PiSowskiej?! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A pamiętacie wybory Kwachu Wałęsa (95')? Podczas wieczoru wygrał Wałęsa a rano jak się obudziłem Kwachu ostatecznie został Prezydentem. Wszystko zależy jaka będzie różnica w tym Sondażu IPSOS-u
|
Na Mazowszu 57 do 43 z moich danych. Oczywiście dane bez Warszawy.
|
Cytat:
|
Ponoć wg expl dudziarze pokonali kontrabasistów 1,5-2 mln zł. Cóś takiego ciężko skręcić.
Niejaki "brunatny Romuś" (zapewne obecnie idol naszego kilogramowego Przyjaciela forumowego) zaczął łkać przechodząc do rozliczeń. https://pbs.twimg.com/media/CFyxqd2WAAE6UgD.jpg:large |
|
Już od dzisiejszego wieczora zaczyna się nerwowe szukanie szalup ratunkowych w obozie platformersów. Pierwsze transfery na dniach, a od jutra przybędzie masa zwróconych legitymacji partyjnych.
Na pewno to trzęsienie ziemi na scenie politycznej, którego skutkiem będzie: 1. Prawdopodobny zwrot PSL-u w stronę PiS-u, chyba że Janusz zagra va bank i zostanie w koalicji. 2. Ewentualne zatonięcie PO na jesieni otworzy niszę dla nowych partii liberalnych. 3. Powstanie masa szalup ratunkowych (Lista Kukiza/Lista Balcerowicza), które będą czerpały z masy upadłościowej PO. Delikatnie mówiąc nie jest to dobra noc dla platformersów :) |
Pijemy!!! Balanga, l4, wygralismy z bulem, Polskaaaa!
|
Też dzisiaj pije :D
|
Co by nie mówić wpadło do Polski trochę świeżego powietrza, stęchlizna która panowała przez te lata jest już trochę mniejsza.
|
Precz z komuną , na pohybel esbecji
Zdrowie wszystkich którzy wierzyli :) |
Brawo!
Teraz idziemy dalej, Paweł do boju! |
Pięknie!!!!i Bravo
|
Pierwszy krok do odzyskania Polski z rąk bezpieczniackich watach zrobiony. Czekam na następne:-)
|
Nie zatrzymujemy się, idziemy dalej!
|
chcę tylko przypomnieć, że Duda mówił, że chodził na Cracovię, bo Wisła była klubem milicyjnym. Ot, dyplomacja nowego prezydenta
|
Cytat:
|
co, błędy młodości?
|
Salon juz pitoli.
malenczuk, poniedzialek, holdys... Jaka piekna katastrofa. brawo PL |
No i co z tego ze chodzil na craxe? 3/4 tlumaczen pasow jest wlasnie taka. oby wszyscy kibice craxy byli tacy jak Andrzej
|
JP II też chodził na żydów i jakoś można go szanować. W dupie mam komu kibicuje prezydent, dopóki jawnie nie dyskryminuje innych klubów itp. A skoro był jedynym rywalem bula... nie było innej opcji, trzeba było głosować na Andrzeja Judę.
|
No to co Donaldu Tusku? After the birds!
|
Cytat:
Oczywiście też chciałem, żeby Komor przegrał, ale jaranie się Dudą... bez przesady |
Ziemkiewicz napisał ostatnio mądre słowa: "Głosowanie przeciwko nim to już nie jest sprawa polityki. To kwestia etyki i estetyki." Cieszy mnie powiem świeżego powietrza. Mam nadzieję, że Duda sprosta oczekiwaniom. Tego co naobiecywał nie da się w całości zrealizować. Oby przeszła po wyborach na jesieni chociaż ustawa emerytalna i zwiększenie kwoty wolnej od podatku. Oby skończyła się złodziejska sprzedaż i kradzież majątku państwowego, a już będzie OK.
|
Wybory wybory i po Bulu
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl