![]() |
No i gdzie ta wspaniła obrona??, pisałem że bez Clebera nie ma szans...tak, tak wspaniały Kowalski-Bunoza dadzą rade...odezwijcie! Parodia, kelnerzy nas znowu ogrywają ale co tam Kolwaski z Bunozą starczą, pisałem że bez obrony nic nie ma, bo skuteczność mamy słaba, ale 5-0 z ogórkami wam chyba świat zasłoniło!
|
i jeszcze cenzura na forum haahahah
|
hahahahahha Bunoza, wymarzony debiut
|
Bunoza to nie tylko kompletne drewno, ale bezmyślny drwal.
|
hahahahahah hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha jeszcze lepiej niż w zeszłym roku
|
No to Bunoza podsumował swój debiut. :D
|
Czerwona kartka dla Bunozy. Przynajmniej nie wystapi w nastepnym meczu.
|
nasza nowa gwiazda schodzi za 400 tys euro
|
Dzieki Bogu! Powinno juz byc 0 : 3 dla azerowm bo tworza sobie sytuacje za sytuacja.
Bunoza konczy wystepy w Wisle. Kasperczak nie wybacza i mysle, ze przez nastepne 2-3 miesiace nie zobaczymy go juz w skladzie. |
Mówiłem, że Bunoza czerwoną dostanie? Mówiłem?
|
Bunoza wspaniale czerwo! Szczyt głupoty transfer tego kolesia, a w rewanżu kto może Moskal na środku zagra, brawo zarząd!!!!!
|
Bunoza k..... skąd oni go wzięli
|
Czy Bunoze mozna jakos zwrócic ? albo zażdac jakiejs reklamacji /???
|
właśnie objawił nam się nowy Mijailović :D
|
Znowu kuzyn Legionista będzie miał polewkę.Ale Bunoza też masakra!!Basałaj:Jak się tyle za Marcelo oferuje to się nie odmawia"haha to teraz Chavez nie będzie chciał grać dla Wisły.
|
Haha to już nie jest komedia to jest parodia , czerowna dla Bunozy, jpd...rozwiązać ten zbiór cieniasów..
|
Bunoza to nasza nowa gwiazda, koszulki z jego nazwiskiem pewnie się rozchodzą :)
po co nam Marcelo i Głowa, JEST KOWALSKI I BUNOZA! |
Możecie się śmiać ale wiem gdzie leży klucz do sukcesu i 4 rundy....
|
czyli co nie dość że szukamy obrony to jeszcze trenera trzeba szukać
|
Edek Kleijdinst to chyba pijany na te obserwacje pilkarzy jezdzil : )))))))))
Potrafie wiele zrozumiec, ale to co dzis widze to przechodzi ludzkie pojecie. |
trener z zagranicy od zaraz plus sztab
|
Cytat:
|
komu ch.. na imie skandują kibice
|
O chryste Bunoza to debil.
|
Cytat:
|
co tam chłopaki spiewają ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
A powaznie to smutek ogarnia me serce gdy widze bezradnosc chlopakow dzisiaj... |
Cytat:
|
Odnosze wrazenie ze za niedlugo Pawelek wskoczy na bramke.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl