Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Błaszczykowski, Jażdżyński, Królewski - właściciele Wisły Kraków S.A. (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10278)

Drozd 07.02.2022 15:51

Ale my nie spadniemy. Bo nikomu się to nie opłaca. Taka Wisła bez ambicji na czołówkę z jedną z najlepszych frekwencji i oglądalności podnosi wartość całej ligi. Prędzej Piasta spuszczą, oni już mieli swoje 5 minut.

sandomingo 07.02.2022 15:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1577181)
Ale my nie spadniemy. Bo nikomu się to nie opłaca. Taka Wisła bez ambicji na czołówkę z jedną z najlepszych frekwencji i oglądalności podnosi wartość całej ligi. Prędzej Piasta spuszczą, oni już mieli swoje 5 minut.

.......ety. Pokaz mi jeden mecz w tym sezonie, w którym cokolwiek pomógł nam sędzia?!

Drozd 07.02.2022 16:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sandomingo (Post 1577182)
.......ety. Pokaz mi jeden mecz w tym sezonie, w którym cokolwiek pomógł nam sędzia?!

A po co nam miał pomagać? Nie chodzi o to żebyśmy mieli spokój? Ale jak będzie nam grozil spadek, czyli 3 kolejki do końca to nam pomogą. Choć do tego czasu jeszcze nie raz nas przekręcą. Czego nie rozumiesz? :)

czaro 07.02.2022 16:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 1577173)
Niech ktoś Potterowi wyjaśni że przy spadku nie dostaje się pieniędzy z CLJ. Zabezpieczenie przed takimi mózgami jak trio idącymi na rympał po kasę i lejącymi na spekt sportowy.

Ups.

10 znaków.

serek.c2 07.02.2022 16:46

To może ja najpierw przekażę wolfy'emu, że pieniądze dostaje się nawet przy ewentualnym spadku (choć jedynie 50% wywalczonej kwoty). I nie są to pieniądze z CLJ, tylko PJS ;)

Jagul 07.02.2022 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1577189)
To może ja najpierw przekażę wolfy'emu, że pieniądze dostaje się nawet przy ewentualnym spadku (choć jedynie 50% wywalczonej kwoty). I nie są to pieniądze z CLJ, tylko PJS ;)

Uff czyli jednak się można podniecać.

serek.c2 07.02.2022 17:00

Uff, czyli po prostu sprostowałem nieprawdziwą informację, ale jak chcesz to się podniecaj.

d 07.02.2022 17:08

Cytat:

Generalnie prawda, bo to nikomu - łącznie z centralą - nie jest na rękę. Natomiast nasze rębajły pod wodzą parodysty z Żyliny mogą niestety oszukać przeznaczenie.

To samo zresztą tyczy się naszej sympatycznej koleżanki z warszawskiego Powiśla.

PAWEŁ 07.02.2022 18:32

Cytat:

Będziemy robili frekwencję w pierwszej lidze tam tez jest potrzebny jakiś ruch. Będzie Wisła i Widzew a w klapie kuchenkorz i kurtyzana.

wolfy 07.02.2022 22:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez serek.c2 (Post 1577189)

Nie wiedziałem że zmienili przepisy PJS.

No to zajebiście, róbcie tak dalej chłopaki! Będzie za co skład na pierwszą ligę budować.
Ale mają łeb do interesu, s.......ą Wisłę z ligi i na tym jeszcze zarobią. Szacun!

A Królewski powinien wiedzieć że zamiast .......ić takie głupoty lepiej się nie odzywać. Zagraliśmy chujnię a ten: "Ale tę chujnię młodzi zagrali!". Cudownie, ....a. Będą się w kolejce ustawiać po młodych co się s.......ili z hukiem z ligi.

Pomijam taki drobiazg że za Guli wszyscy piłkarze poza Frydrychem i Biegańskim cofają się w rozwoju, młodzi najbardziej. Co z tego że grają, skoro są warci mniej z każdym miesiącem?

serek.c2 07.02.2022 22:25

Wolfy, napisałeś nieprawdę, jedynie to sprostowałem - nie sil się na jakieś sarkastyczne odpowiedzi, tylko zweryfikuj czasem swoje informacje.

czaro 08.02.2022 00:46

Touche.

Co nie zmienia faktu, że irytacja jest duża, co chyba sam rozumiesz.

TSWojtas 08.02.2022 08:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wiśnia (Post 1577171)
Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz, Królewski cieszy michę, że z Rakowem grało 4M?. Pomijam już jest to czterech młodych nadających się co najwyżej do II ligi. Co nam dają 3 melony więcej w kasie? kiedy w I lidze nie będzie pieniążków z ekstraklapy, a frekwencja na stadionie będzie oscylowała dużo poniżej 10 tysięcy.

jak spadniemy nie dostaniemy nawet grosza ....

szym_ek 08.02.2022 09:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWojtas (Post 1577240)
jak spadniemy nie dostaniemy nawet grosza ....

proponuje jednak czytać temat przed wypowiedzeniem się ;)

Armin 08.02.2022 12:04

Wczoraj w internecie pojawiły się głosy ze środowiska kibicowskiego aby zorganizować jakiś bojkot - może to by otrzeźwiło niektóre osoby w klubie. Wiem że za ta propozycje zaraz mnie zhejtujecie - przypomnę się po meczach z Mielcem i Łęczna.
Fajnie ze dług się powoli spłaca, udało się sprzedać najlepszych zawodników w klubie ale czy w I lidze nie będzie komuś zał tych transferów, szczególnie Yeboaha.

Coglin 08.02.2022 12:54

Nie głosy ze środowiska kibicowskiego tylko wpis jednego dzbana na tt, który się urwał z choinki.

gambit88 08.02.2022 18:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Armin (Post 1577255)
Wczoraj w internecie pojawiły się głosy ze środowiska kibicowskiego aby zorganizować jakiś bojkot - może to by otrzeźwiło niektóre osoby w klubie. Wiem że za ta propozycje zaraz mnie zhejtujecie - przypomnę się po meczach z Mielcem i Łęczna.
Fajnie ze dług się powoli spłaca, udało się sprzedać najlepszych zawodników w klubie ale czy w I lidze nie będzie komuś zał tych transferów, szczególnie Yeboaha.

A ja mysle, że trochę lodu na głowę. Sam jestem w....iony obecnym sposobem zarzadzania (jeżeli chodzi o stronę sportową) ale myślisz że bojkot zmniejszający przychody z dnia meczowego ograniczy ewentualną dalszą wyprzedaż zawodników? Raczej da argument do dalszego zaciskania pasa.

Drozd 08.02.2022 20:16

Drużyna kopie się po czole, trener przez pół roku nic nie wytrenował, ale w górę serca. Wreszcie pojawiły się oczekiwania ze strony zarządu.

Cytat:

W jaki sposób będzie stosowane? Klub chce wykorzystywać je na kilka sposobów. Przede wszystkim traktujemy to jako element motywacji dla naszych kibiców. Będziemy publikować oczekiwaną frekwencję, oczekując, że fani zrobią wszystko, by tę prognozę pobić. Liczymy, że w ten sposób napędzimy nieco sprzedaż biletów - mówi prezes Dawid Błaszczykowski.
Cóż za błyskotliwość.

Może by tak spowodować, żeby było na co patrzeć panie Prezes...

https://sport.tvp.pl/58395063/pko-ek...a-inteligencje

Kurz 08.02.2022 20:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1577279)
Drużyna kopie się po czole, trener przez pół roku nic nie wytrenował, ale w górę serca. Wreszcie pojawiły się oczekiwania ze strony zarządu.

Cóż za błyskotliwość.

Nie przejmuj się, to sztuczna inteligencja będzie oglądała mecze.

PAWEŁ 08.02.2022 20:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1577279)

Cóż za błyskotliwość.

Ło matko nie wiem co prezesi biorą ale niech dadzą namiar gdzie taki specyfik można kupić. :D

Ło ....a przeczytałem wywiad Dawidkowi dach zerwało :haha:

KOALIK 08.02.2022 20:32

Sytuacja dzisiaj jest o wiele gorsza niż gdy środowiska kibicowskie szykowały się do zagarnięcia Wisły poprzez ostrzelanie stadionu, robienia z Bednarza kozła ofiarnego, itp.

Drozd 08.02.2022 20:35

Sam program nie jest głupi bo jeżeli faktycznie trafia blisko to może być przydatny przy szacowaniu wpływów bądź strat w związku z terminarzem.

Ale żeby traktować ludzi jak idiotów i jeszcze się do tego przyznawać to już kompromitacja.

MB1906 08.02.2022 20:44

Z serii czy leci z nami prezes:

Wisła do sezonu przystąpiła osłabiona brakiem Yawa Yeboaha i Aschrafa El Mahdiouiego. O tych ruchach opowiada Błaszczykowski: - Szykowaliśmy się do transferu Yawa już w zimie.

Tak sie szykowali, ze zastepsta nie naszykowali.

Jeśli chodzi o Aschrafa, to nasza reakcja na początku była taka jak kibiców, że on nie może odejść. Później przyszła jednak konkluzja, że Aschraf ma wpisaną kwotę odstępnego w kontrakt i musieliśmy to uszanować.

Przyszla konkluzja, zeby uszanowac zapis:)

O SI napedzajacej frekwencje juz nie wklejam bo to juz jakis matrix.

Generalnie Panowie zarzadzajacy spokojni, wzmocninia beda albo nie, nie warunkuje ich wynik nastepnych 2 meczow, alleluja i do przodu.

PAWEŁ 08.02.2022 21:02

Generalnie maja nas kibiców za the bili. Brońmy dalej, róbmy zrzutki a co tam i jeszcze ma ....a czelność mówić o wymaganiach w stosunku do kibiców ....a w ....zie mu się poprzewracało bucowi jebanemu.

Drozd 08.02.2022 21:30

Podpowiedź dla prezesa :

Jeżeli kibiców będzie więcej niż prognoza to znaczy że drużyna gra i prezes dostaje wypłatę...

Jeżeli mniej niż prognoza znaczy że gramy chujnie i wypłaty nie będzie.

Może wtedy prezes zrobi wszystko żeby frekwencja pobiła prognozę.

Może na przykład uzależni od tego premie dla kopaczy ;)

Arkadiusz.Czerepach 08.02.2022 22:19

caly czas powtarzam, nie traktujmy "trio" jako monolitu , o tym jakie są spółki zapytajcie jaskółek , a ja zwrócę tylko uwagę że jeden w forumowiczów dotychczasowa tuba zarządu , od wczoraj dyskretnie wali w Błaszczykowskich

ReMix 08.02.2022 22:49

Rozczarowanych jest o wiele wiecej.. I faktycznie, moze uwazaja nas za debili..

Ogryzek 08.02.2022 22:54

https://sport.interia.pl/klub-wisla-...te5KnT1k03JpDw

czaro 08.02.2022 23:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Arkadiusz.Czerepach (Post 1577290)
caly czas powtarzam, nie traktujmy "trio" jako monolitu , o tym jakie są spółki zapytajcie jaskółek , a ja zwrócę tylko uwagę że jeden w forumowiczów dotychczasowa tuba zarządu , od wczoraj dyskretnie wali w Błaszczykowskich

Myślę, że prędzej odejdą Królewski z Jażdżyńskim, niż Błaszczykowski.

PS Czy TJ zakończył już cykl publikacji nt. pierwszeństwa historycznego Wisły?

Drozd 09.02.2022 10:34

Wydaje mi się, że jakiś podział ról miał miejsce i za poziom sportowy odpowiedzialność wzięli Błaszczykowscy. A nie trzeba speca żeby widzieć że o ile w innych tematach Wisła zmierza w dobrym kierunku to sportowo jesteśmy i dupie.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:24.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl