![]() |
Cytat:
|
Biedno Bielsko :D
|
Czy ja wiem czy takie biedne. Zrobił swoją robotę jak przyszedł.
|
Cytat:
|
Janicki poszedl, moze jeszcze chociaz Fatosa?
A czy biedno Bielsko czy nie biedno okaze sie. Ja mysle, ze jednak biedno. Przychodzi przed zima, nie ma nikogo od przygotowania druzyny kondycyjnie, wiec Bielsko w 60 minucie bedzie odciete od gry :D :D :D :D |
Cytat:
Juz sie nie bede pastwil nad tymi, ktorzy we wrzesniu, pazdzierniku bronili przygotowania fizycznego druzyny :D |
Cytat:
|
Cytat:
Co innego jednak być przygotowanym, a co innego dać zryw w 1 czy 2 spotkaniach, a potem dochodzić tydzień do siebie. Poza tym w 2 tygodnie Hyballa mógł trochę popracować z zespołem. Skowronek może się obrażać na wszystkich, ale statystyki wyglądały źle a i wyników nie było. |
Cytat:
To właśnie o tym otwarcie mówił Hyballa, że drużyna nie jest w stanie wykonywać tego co on by chciał, bo zwyczajnie nie są na takie wysokie granie przez 90 minut gotowi. |
Cytat:
A tak na serio - jak się ma na "dawanie z wątroby " to znaczy że wcale z tą fizycznością nie było najgorzej. Co wcale nie znaczy że nie może być lepiej :D |
Cytat:
|
[ do usunięcia]
|
Cytat:
|
120 minut ;-)
|
Cytat:
Przy okazji informuję że dziś będę chciał przebiec 100 m w 11 sekund . Wprawdzie wskutek tego że nie przeszedłem COVIDA 19 moja forma fizyczna jest nienajlepsza ale na pewno "dam z wątroby" |
Jest prosta odpowiedź skąd nagle w ostatnich trzech meczach było "więcej siły". Uwaga...
Jak się biega bez celu, planu, a tak było u Skowronka, to sił szybciej ubywa. Jak się czuje, że bieganie ma sens to mimo ze nie ma już siły to daje się radę. To głowa o tym decyduje... Dlatego Abramowicz odpuszczając atak na wrzucającego przy drugiej bramce, mimo ze niewiele wcześniej wszedł na boisko, przekreślił swoje szanse na grę u nas. ps. do przebiegnięcia 100m w 11s nie potrzeba siły tylko szybkości. Dając z wątroby można by przebiec 20 km mimo, że wcześniej biegało się 10. |
Cytat:
|
ciekawe czy Hyballa = Sa Pinto czy Czerczesov
|
Prędzej Czerczesov, bo od Sa Pinto od początku waliło frajerstwem ;p
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu potrzeba parę sal multimedialnych a w sztabie trenerskim trzeba mieć jedynie paru psychologów , trenerów mentalnych i innych motywatorów . Codzienny trening to 2 wykłady po 2 godziny i jedziemy z tą ligą ! I żeby żaden czasami nie biegał bo można nogę skręcić albo nabawić się kataru |
Cytat:
Jak się nie ma pojęcia o tym co się robi to święty Boże nie pomoże, nie mówiąc o centrum treningowym... |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl