![]() |
Tak się zastanawiam, bardzo dużo tak zwanych ekspertów podkreśla, że jak Biton nie strzela to Wisła nie wygrywa. Pytanie dlaczego nie zauważyli, że jak Rudnev nie strzela to i Amica nie wygrywa ?
Wiadomo że to dopiero pierwsza połowa, ale.... |
Bardzo dobrze, ze Slask wygrywa bo przynajmniej Amicowcy nie beda sie wywyzszac jak to było po meczu z Jagiellonią.
|
Haha brawo Kotor! Mam nadzieję, że teraz już nic niespodziewanego we Wrocławiu się nie wydarzy.
|
Ładnie Śląsk jedzie z Amicą. Bardzo ciekawy mecz, fajnie się ogląda. Śląsk nowym liderem ;)
|
Po tej kolejce Śląsk i Korona na czele. Zaraz z animi (oby!!!) Wisełka. Tuz za nami Polonia i Lech. Oj będzie się działo w tym sezonie :D
|
Hahaha. Ktory to juz gol ze spalonego amici w tym sezonie?
|
Chyba 4 gol ze spalonego. Dziwnie zaliczają Amice te bramki ze spalonego, no chyba że przepis o spalonym nie dotyczy tej drużyny.
|
Po gówno te pingwiny biegają z patykiem po linii bocznej, skoro nie wywiązują się ze swojej roboty.
Dobry mecz Śląska, świetny mecz Amici POZnan*. Szkoda Lechii. |
Wojtkowiak: od jutra trzeba wyciagnac wnioski.
uwielbiam te slogany - juz widze jak Wojtkowiak w sobote wyciaga wnioski :D |
Cytat:
Ale mój kolega z 'podziemia' mówił mi że Legia się nie poddaje, zgadali się z Tuskiem(który obraził się na Lechię) i teraz oni będą kręcić wały. Kończę bo widzę że mnie obserwują! |
Cytat:
bedzie wyciagał wnioski :) w klubie z panienkami,najda go takie wnioski ze ho ho :) Dziwna ta liga ,tydzien temu Amika gromi Jage ,teraz dostaje po tyłku i to gladko.Jak tu mowic ze ktokolwiek w meczu moze byc jego faworytem. Nie ma stabilnosci,zespoly nie potrafia zagrac tego samego kolejke pozniej ,to jest dopiero dramat. |
Obejrzałem sobie mecz Podbeskidzia i Lechii. Niestety to zwycięstwo Podbeskidziu się należało - za walkę i ambicję. Lechia była zwyczajnie żenująca. Trzeba zwrócić uwagę na ichniego Żyda, jak ma miejsce, to umie bardzo fajnie podać. Z drugiego meczu rozbawiła mnie jedna rzecz. Kotorowski wykłada piłkę Diazowi, Argentyńczyk popisuje się ładnym uderzeniem... a ekspert (Murawski?) podnieca się, że Lech wyprowadza piłkę jak Barcelona. Można rozgrzeszać różne rzeczy, ale jak bramkarz wykłada napastnikowi piłkę na 3:0, to jakiekolwiek porównanie do Barcelony to jakaś błazenada.
|
Cytat:
|
Generalnie nie wyobrażam sobie innego rozwiązania niż trener z zagranicy. W Polsce widzę tylko 3 nazwiska reprezentujące odpowiedni poziom i perspektywy pracy z drużyną - tj. Lenczyk, Fornalik, Zielinski (nie Koala :P). Cała trójka jest zajęta, a więc pozostaje opcja zagraniczna. Obawiam się tylko, że zarząd Lechii myśli inaczej i absurdalnie wybierze wersję oszczędnościową. Ten właściciel Kuchar nie ma jaj, aby zaryzykować. Chciałbym się mylić.
|
Lecia jak ma takie ambicje to niech kupi sobie pilkarzy na odpowiednim poziomie bo zmiana trenera nic nie da. Pamiętam ze w momencie gdy Kafar przejmował Lechie(na 3-4 kolejki przed koncem?) to wiele osób się wypowiadało że "pierwszego spadkowicza juz mamy". Facet utrzymał Lechię a potem wyprowadził drużynę do górnej połówki tabeli. Myślę że to jest maksimim co z tych kopaczy można wyciągnąć. Jeden Traore za dużo nie zdziała.
|
No i tu jest wina Kafarskiego bo on uważa, że mu transfery nie są potrzebne...
|
Jak Kafarski pozostanie na Swoim stanowisku to bede w szoku.
|
Mam nadzieję ze byli Wiślacy (trener - Nawałka, piłkarze - m.in. Kwiek, Mączyński, Magiera) nie dadzą dziś dupala z żydkami.
I nie wiem co za burak wymyślił mecze o 13:30 |
Cytat:
Zydy też mają swoich w Górniku E: nie chodzi o Jopika |
Cytat:
|
Cytat:
|
A teraz wszyscy razem Górnik Zabrze:)
Ciekawy jestem jak zagra Mączyński, oraz mam nadzieję że Pasieka to nie jakiś cudotwórca. Sam jestem ciekaw jak to będzie wyglądać. |
Mitmichael tylko, ze w Anglii pilkarze potrafia grac w piłke to sobie moga grywac w srodku tygodnia o 8:00 i bedzie duzo publiki i atmosfera na trybunach taka jak zawsze - czyli zadna. A u nas pilkarze grac nie potrafia, lepiej widowisko by wygladalo gdyby bylo grane po zmroku w swietle reflektorow i tez lepsza by byla zabawa na trybunach w takich meczach. Poza tym po co mecz w Polsce o 13:30, kto to oglada? W Anglii rozumiem daja mecze wczesniej bo sie licza z tym ze musza je sprzedac jak najszerszemu gronu stacji tv a u nas? Te 50 czy 100 tys osob, ktore oglada teraz mecz Gornik-Cracovia (w tym i ja) obyloby sie bez tego. Co tu duzo mowic, te mecze sie oglada z nudow, dla zabicia czasu jednoczesnie najczesciej robiac w tym samym czasie co innego (sefrowanie po sieci)
|
Jaroo, teraz ogladasz z nudow, ale jakby tego meczu nie bylo teraz, to bys go w ogole nie ogladal, bo bys wybral Legia - GKS albo Wisla - Ruch.
Ta 13.30 jest dla druzyn slabszych, ktore i tak maja beznadziejna frekwencje - kto najczesciej gra o 13.30, ŁKS który i tak mecze gra w Bełchatowie dla 999 osob, remontowany Gornik z garstka kibicow na jednej trybunie czy sąsiadeczka, ale jej chyba nie będziemy żałować, co? |
stadion w Zabrzu przygnębiająco wygląda.
tam robią jakiś remont, że żadnych krzesełek i trybuna na wprost kamery pusta? |
Ruszyła budowa nowego stadionu.
http://www.rooseveltaparkksg.republi...y_stadion1.jpg |
fan01 no nie ogladalbym a zamiast tego bym dzis zobaczyl tylko GKS-Legia i Zaglebie - LKS i nic bym nie stracil Oczywiscie, ze mi nie zal zydow ze musza o takich porach grac tylko tak ogolnie powiedzialem, ze te mecze nic nie wnosza. To jest po prostu zapychanie ramowki i jak mowisz danie szansy tym slabszym zespolom zeby sie pokazac szerszej publice.
|
Cytat:
|
Gornik gra slabiutko strasznie dzisiaj. Moim zdaniem bardzo prawdopodobne jest ze to przegra dzis.
|
Słabo to wygląda... żeby tylko zomowcy z kałuży nie strzelili bramki....
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl