![]() |
|
dokładny terminarz ekstraklasy zostanie podany 20 czerwca?
|
Widział ktoś księżyc?!
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Początek zaćmienia całkowitego 21h22m
Maksymalna faza 22h12m Koniec zaćmienia całkowitego 23h03m Nic nie widać ... |
Nie ma księżyca bo jest zaćmiony :D
a tak serio to o 22.16 miało być pełne i niestety ja nic nie dojrzałam |
Cytat:
|
Ja teraz w NH zacmienie wypatrzyłem... co prawda słabo widać ale zawsze to coś..;)
|
Poleci ktoś sklep z winami, z w miare rozsądnymi cenami, na prezent ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
czy telefon sprowadzony ze Stanów będzie działał bez problemu w Polsce? (chodzi o model HTC ew. jakiegoś nowego SE może Xperia...)
|
Czy na AGH bądź na PK przy rekrutacji jest jakoś brany pod uwagę termin internetowej rejestracji? Czy coś się stanie jeżeli zarejestruje się dopiero o otrzymaniu wyników matur?
|
Cytat:
|
Bronił już ktoś pracy magisterskiej po wdrożeniu programu anty plagiatowego? Interpretacja wyników zależy od promotora czy są jakieś odgórne progi? Miał ktoś jakieś problemy z tym programem?
|
PILNE
Potrzebuję listę inwestycji krakowskich które są dofinansowywane przez UE. Na prawdę pilne. Jakaś strona internetowa. |
Pracował lub pracuje ktoś MCdonald's? jak to wygląda? bo od Wtorku zaczynam okres próbny i chciałbym się dowiedzieć to i owo a nie ukrywam, że mam ofertę pracy jako kierowca pizzy i mam mętlik w głowie gdzie iść.
|
Ja bym wybrał kierowce...
|
Cytat:
Przed puszczeniem swojej pracy do programu poprawiłem w niektórych wyrazach a na a z cyrylicy. Akurat miałem taki temat, że sporo razy musiałem użyć nazwy własnej złożonej z większej ilości wyrazów niż cztery, a program czyta to jako plagiat :-/ Z tego co słyszałem to miało to być super rozwiązanie. Okazało się jednak, że program umie rozpoznać a zwykłe od a z innego alfabetu:-D o czym dużym wykrzyknikiem mnie poinformował podczas prezentacji wskaźników. Niepotrzebnie kombinowałem, bo moje wskaźnik (jak na temat mojej pracy) były bardzo dobre. |
Co to za temat od 3:58 do 4:16? http://www.youtube.com/watch?v=Yi6qfw15O8M
|
Cytat:
|
Pod warunkiem że auto jest w pizzerii.. jak masz swoje to placa podstawe 4-5zl plus 0,50gr za kazdy km
|
Cytat:
|
Pytanie o konta bankowe - czy wszystkie numery kont składają się z 26 cyfr? Dzisiaj babka na poczcie mnie odesłała z kwitkiem, bo numer na który chciałem wpłacić kasę miał 24 cyfry...
E: Dzięki kokrys |
Kiedy Śląsk przenosi się na nowy stadion? W pucharach grają jeszcze przy Oporowskiej?
I to samo pytanie co do Lechii, na początek ligi będą grali już na nowym stadionie? |
Cytat:
Tak, wszystkie. |
Wie ktoś może gdzie można kupić bluzę taką jak z tego teledysku http://www.youtube.com/watch?v=eoOFuUpOUQ4
Chodzi o bluzę z kościotrupem |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki
Ale miałem nadzieje że będą tańsze ;/ |
Cytat:
Do wyboru do koloru: http://www.ue.krakow.pl/projekty/2387,glowna.html |
Cytat:
Ja pracuje juz 3 miesiac, nie jest zle,tu przynajmniej masz stala pensje i pewna ze wypaca,zalezy na jaki etat wybierzesz ;) Czasami jest gruby ruch i zapierdziel,ale robiac na weekendy przejdzie,ale ogolnie nie jest jakos bardzo ciezko. |
Szukam oprogramowania do mp4 creative zen vplus (4gb). Bo zgubiałam płytę, a mam innego lapa i nie moge np tworzyć playlist. Ktoś poratuje do sciągnięcia?
|
Czy jest ktoś agentem ubezpieczeniowym (ew. ma znajomego), jeśli chodzi o kwestie zdrowotne (złamana ręka itp)?
Coś takiego, co wykupuje się w ogólniaku, potrzebuje na wakacje a zawsze lepiej gdyby prowizję zgarnął "swój"... Jakby co priv... Cytat:
|
Jak się nazywa strona z różnymi darmowymi czcionkami która nie jest Polska a wiele razy padała już na tej stronie bo nie mogę sobie jej znaleźć (nazwa chyba na literę "D" dafton czy jakoś tak) :)
E: @ Al_29 Wielkie dzięki ;) jedna literka ... ; / |
|
pytanie takie :
Padł mi yy profil w Win XP, mianowicie jak włacza sie Win to juz przy ekranie ZAPRASZAMY czy tez WITAMY ? pojawie sie małe okienko ze padł mi profil i nie moze go załadować. Nie moge odzyskac ustawień etc czy jakos to mozna naprawic? Daje np. zeby wczytało ustawienia systemowe z przed tygodnia/dwóch/trzech i nie pomaga nic. Nie chce stracic rzeczy na dysku C wiec jakos moge to naprawic ? |
Hej
Czy ktoś z Was orientuje się i może mi wytłumaczyć, w jaki sposób można zgrać na dysk filmiki z tej strony: http://szs.krakow.pl/kategoria/repor...rtaze-filmowe/ Niestety nie widzę żadnego sposobu, jak je zarchwizować na swoim komputerze, a istnieje tylko możliwość odtwarzania... :( Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl