![]() |
Cytat:
http://www.spap.fora.pl/uwagi-i-suge...rzet,1383.html Google mówią, że jest jeszcze na Grzegórzeckiej 12, Łokietka 48, pl. Matejki 9 |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.mmpoznan.pl/11738/2010/6/...?category=news i tutaj.. ;) |
gdzie znajde do pobrania album Eminema Recovery? podeśle ktoś linka?
|
fifi1906 poszło PW
|
mógłby ktoś podesłać linka do tematu z naszego forum (bardzo starego) "oryginały naszych piosenek" (czy jakos tak)
z góry dzięki |
Pamiętacie może taką dobranockę z lat 90tych, w której głónymi bohaterami byli "policjanci" od snów? Strzegli dzieci przed koszmarami, mieszkali w chmurach i latali na poduszkowych pojazdach, z których zamiast spalin wydobywały się pierze? Pamięta ktoś tytuł?
|
Cytat:
Klejnot snów?? |
Mam taki problem. Posiadam laptopa hp 6510b i chce zrobić mu odzyskiwanie systemu recover. Jednak gdy dochodzi do formatowania , pasek stanu przez kilka godzin caly czas wynosi 0% tak jakby wogole nie formatowalo dysku. Nie wiem czy to dlatego że format tak długo trwa ( w co nie chce mi sie wierzyć) czy tez jakis inny poważniejszy problem. Z góry dzieki za odpowiedz.
PS. Pierwszy raz używam tej funkcji recover. |
Cytat:
Tamto było bardzo futurystyczne. Latali w mundurach a ich poduszkowe pojazdy miały kokpit i stery jak myśliwiec :D |
poszukuje materiałów bhp ,chętnych na wymianę doświadczeń i materiałów zapraszam na priv,
|
kiedy odbędzie się losowanie rund eliminacyjnych Ligi Europejskiej ?
|
Jakie autobusy jadą do Witka/ Leroy Merlin ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
ja mam pytanie związane z allegro. wystawiłem 4 rzeczy, sprzedałem jedną i mi usunęli aukcje, wszystko tego samego dnia. i teraz moje pytanie jest takie, kupujący skorzystał z opcji 'płace z allegro' czy związku z tym dojdą pieniądze do mnie na konto? czy po prostu allegro będzie anulowało przelew?
|
potrzebuję jak najszybciej pożyczyć w banku ok. 1000zł, bez żadnych zaświadczeń, TYLKO na dowód, powiedzcie mi gdzie najlepiej, najszybciej ? I czy załatwię to jutro, czy dopiero w pon. ?
|
Cytat:
|
co mam zrobic wyskoczyl mi komunikat o falszywym oprogramowaniu.sysytem windows xp
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Yyy tak to chyba tylko w Providencie ale tego NIE POLECAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Tak to chyba wszędzie potrzebne jest jakieś zaświadczenie o zarobkach czy coś . |
Cytat:
Czesc, jak wybrał zapłate przez "płace z Alledrogo" to powienes dostał maila ktory bedzie miał tytól : Nowa wpłata od kupującego XXX. Kupujący XXX zapłacił Ci za zakupy przez Płacę z Allegro. Czyli raczej juz nie anuluja, no chyba ze zablokowali Ci konto Jak Ci taki mail nie przyjdzie dziś/ jutro to zawsze mozesz napisac do Alledrogo co masz z tym fantem zrobic :) |
Cytat:
|
Dziwna sprawa. Podłączam pendriva pod usb, gdy chce go otworzyć z okna Mój Komputer wyskakuje okienko "Odmowa dostępu" i koniec nie da rady wejść do niego. Natomiast z total commandera wszystko śmiga super. Wie ktoś coż to sie podziało ?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.iv.pl/images/56308908465605188442_thumb.jpg Bo chyba mam popsuty komputer i nie mogę tego znaleźć... |
Cytat:
Manson nie czepiaj się literówek;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl