![]() |
jak przerobic plik worda 2007 na PDF ???
już nie ważne :) |
klikasz u samej góry po lewej stronie w to kółeczko i rozwija się menu. potem zapisz jako i tam masz 2od dołu pdf. dajesz opublikuj i gotowe.
|
Gdzie sprzedam zloto za przyzwoitą cene za gram.?
|
Ma ktoś jakąś opinie na temat M-Balance? Warto, czy to pic na wodę?
|
Cytat:
|
Wy tak na serio z tym Mbalance ? prosty sposób na wyciągnięcie forsy od naiwniaków... . Były kiedyś takie plastry kondycyjne z takiej gazetki BravoSport, pół Polski się tym jarało, jak przyszło co do czego to okazało się że to jedno wielkie gówno nic nie warte. Hah pamiętam Mięciela w barwach Legii i z tym plasterkiem na nosie... . Dajcie żyć ;)
|
Chodzę na studia dzienne pierwszy rok ekonomii do PWSZ w Tarnowie. Należało w czasie pierwszego roku wybrać specjalność: Agroekonomia lub Finanse i Rachunkowość. Nie zostaliśmy poinformowani przed podpisaniem umowy z uczelnią, że jest ograniczona liczba miejsc na Finanse. Na stronie Uczelni nic o tym nie było i widzę, że kolejni przyszli studenci zostaną tak samo potraktowani. Sprawa ma się tak na stronie pisało, że są dwie specjalizacje do wyboru na kolejne dwa lata, również przy składaniu papierów nikt nie informował, ze będzie selekcja. I teraz pytanie czy można by napisać pismo (do rektora? dyrektora oddziału administracyjno - ekonomicznego? czy gdzie?), że zostaliśmy zwyczjnie zrobieni w ch... i żadamy przyjęcia na k, który żądamy. (Wygląda to tak że Uczelnia dopiero od kilku lat otworzyła specjalność finanse i rachunk., wcześniej była tylko agroekonomia i chcą za wszelką cenę podtrzymać tradycję, być może dlatego, że w Tarnowie są także dwie inne Uczelnie już typowo ekonomiczne)
Edit: i czy w ogóle jest jaki kolwiek sens? Ovczywiście zbierzemy podpisy od studentów z naszego roku. Edit2: Drugie pytanie mam Drukarke Canom pixma mp 240. Ma 2,5 roku. Wyskakuje błąd 5200. Znalazełm na necie rozwiązanie do podobnych modeli: odłącz usb, wciśnij reset i naciśnij przycisk zasilania, ileś tam razy wciśnij reset itp. itd. próbowałem również na nowo ją zainstalować, ale nic nie dało. ktoś wie co innego zrobić? |
Potrzebuję wydrukować pewną rzecz z kompa z takimi oto wytycznymi: Najlepiej, żeby papier był twardszy, dobry jakościowo, pół mat (nie bardzo błyszczący, ale też nie całkiem bez połysku)
(..) Nie jest to zdjęcie. Moje pytanie... w jakim punkcie w Krakowie mogę właśnie na czymś takim wydrukować?? Bo wbrew uslinym zapewnieniom znajomej.... wątpię aby zwykły punkt ksero czymś takim dysponował. |
Cytat:
|
Jakiego piłkarskiego managera przez neta polecacie? Grałem dużo w FM i wcześniej jeszcze w CM, a teraz mam ochotę spróbować pograć w coś podobnego, tylko że przez internet.
edit: Dzięki Lance, dzięki mckoval, właśnie o takie propozycje mi chodziło. Chyba skuszę sie na Hattricka. |
Ja proponuje Hattrick, ale nie wiem czy dokładnie o coś takiego Ci chodzi. Mecze 2 razy w tygodniu, czas rzeczywisty, ale aby wygrać coś konkretnego to trzeba pogrąć dobre kilka lat.
|
Managerzone? Podobnie jak hattrick czas rzeczywisty, mecze 2 razy w tygodniu i też cierpliwość nagradzana jest... ;)
|
Gdzie w Krakowie znajdę sklep z dużym wyborem butów piłkarskich- korków? Póki co byłem w Decathlonie i w sklepach sportowych w Bonarce, ale szału nie ma - np. w adidasie były...2 pary butów.
|
Kraksport
Sporttiw Bomasport Yessport i jakieś inne hurtownie. Google Ci powiedzą wszystko, ale najlepiej chyba Sporttiw koło Rotundy, na stronie nie mają praktycznie nic z towaru, więc musisz tam iść osobiście ;) |
Cytat:
moje pytanie : Czy przypadkiem wczoraj widziałem jakis czat po 22 ? czy tylko mi sie pomyjebało ? oczywiscie ze TWSD. sa jakies inne? |
jak pytasz o stronę TWSD to tak testują jakąś wersję.
|
Nie wiem czy mi ktoś pomoże ale może się uda.
Poszukuję filmu (nazwy) który leciał kiedyś na TVP / film oparty na faktach /. Fabuła szła mniej więcej tak że jakaś babka z USA w stanach miała sny w której ukazywała się jej pewna kobieta (jej sceny z życia). I ta kobieta i miała dzieci i po urodzeniu kolejnego jej mężowi powiedziano że ona kolejnego porodu nie przeżyje i on w niedługim czasie zrobił jej kolejne dziecko. Ona umarła a dzieci zostały z ojcem który bił najstarszego syna. Ta babka z USA przyleciała po pewnym czasie do Irlandii/Anglii/Szkocji i odszukała to miejsce i pytała o tą rodzinę ale nikt ich nie znał. Okazało się później że taka rodzina mieszkała tam xyz lat wcześniej i nikogo już nie ma. W kolejnym śnie ukazał się jej pogrzeb tej kobiety i poszła na cmentarz. Tam były świeże kwiaty i grób taki zadbany i on czekała aż ktoś się pojawi. I po paru dniach przyszedł jakiś dziadek i ona w nim rozpoznała tego chłopaczka. Wiadome, nie chciał z nią rozmawiać itp. ale później jakoś się otworzył i okazał się że uciekł z rodzeństwem od ojca alkoholika i oddał rodzeństwo do domu dziecka bo nie był w stanie się nimi zaopiekować. Babka za jakiś czas zorganizowała im spotkanie i zobaczył swoje rodzeństwo po 60ciu latach. Niestety ale mój angielski nie pozwala na przeszukanie sieci w celu znalezienia tego filmu ... :/ |
Nie orientuje się ktoś jak są w niedzielę otwarte kasy biletowe na dworcu? (chodzi mi o pkp i przede wszystkim pks)
Odpowiedź potrzebna jak najszybciej (może być priv) :) Z góry dzięki! |
Gdzie znajdę tabelę samej rundy jesiennej zakończonego sezonu?
|
Cytat:
|
Cytat:
PKS: Kasa biletowa PKS otwarta codziennie od 6:00 do 21:00 PKP: Kasa biletowa PKP czynna codziennie od 6:00 do 20:00 Informacja za stroną http://www.rda.krakow.pl/pl/index.php Zakładka - dworzec Czy o to chodziło ? |
orientuje sie ktos ile kosztuje wjazd na giełde samochodowa na rybitwach ??
|
mozna gdzies dostac bluze futsalową ?
oczywiscie ggdzies dostac czyli oprócz aukcji SKWK zajebista jest |
Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś polecił mi solidnego ortodontę. Proszę o wiadomości na pw.
|
Czy po za aukcją dostane gdzieś takie karty ?
http://allegro.pl/karty-do-gry-wisla...662140128.html |
Witam,
nie orientuje się może ktoś, jakie były w zeszłym roku progi punktowe na ratownictwo medyczne na UJ? |
Szukam kogoś kto ma nsport i kojarzy krótki filmik traktujący o mistrzach i o ich radości, jest tam wzmianka o Wiśle i o Barcelonie. Potrzebuje tytułu piosenki w tle. Piosenka dość stara, jedyne co kojarzę to słowo "happy".
Z góry dzięki:) |
Nie wiecie czy są jeszcze bilety na Scorpionsów (1 lipca 2011) chodzi mi głównie o te po 60 zł (może ktoś chce odsprzedać)
|
Mam problem z pobieraniem plików. Jakichkolwiek. Ani firefox, ani IE nie chcą pobierać. Klikam "pobierz" i niby akcja pobierania się zaczyna, ale wszystko wisi. Nic się nie dzieje. Co może być powodem? Robiłem skanowanie spyware doctor, są jakieś niegroźne infekcje, ale wcześniej cały czas było okej. Mam przez to problem z aktualizacją Nortona itd...
|
Zna się ktoś na sprzęcie audio do domu? Chciałbym sobie kupić coś niezłej jakości, jakiś taki system, który:
- miałby 4 kolumny/głośniki, najlepiej bezprzewodowe (są takie?) żeby zawiesić w każdym rogu pokoju (i nie plątać się w kable) - odtwarza CD, oczywiście - mozna do tego podłączyć kompa jakimś wejściem aux czy coś. Ile kasy na to potrzeba i jakie komponenty są potrzebne, żeby to ładnie grało i nie zepsuło się w rok? |
Gdzie w Krakowie można szybko zrobić badanie na cukrzycę? Najlepiej Bronowice lub centrum.
|
jakby ktoś chciał przejść do PLAY proszę o kontakt na priv.
|
Wie ktos czy kupię jeszcze 3 koszulki "TRENUJEMY SPORTY WALKI" bardzo mi na nich zależy
|
Pisał ktoś może pracę lub referat dotyczący mniejszości narodowych i etnicznych w II RP? Jeżeli taka osoba się znajdzie, to proszę o kontakt na forum. Pozdrawiam!
|
Drodzy Forumowicze.
Poszukuję internetowej mapy najważniejszych dróg w Polsce- autostrad, dróg ekspresowych. nie chodzi mi o planowanie drogi, czy coś takiego, tylko o zobaczenie "postępów" i planów na najbliższe lata. Zależy mi na tym żeby taka mapa była bieżąca i w miarę regularnie aktualizowana. Znajdę coś takiego? |
Niech mi ktoś powie gdzie w win7 mogę wpisac hasło (klucz) do internetu zabezpieczonego? Bo mam taka sieć w hotelu, jak daje połacz to myśli myśli po czym że nie może połaczyć. A nie pyta o hasło w ogole ... jak to ogarnac?
|
Cytat:
|
Mam dwa pytania:
1.Wczoraj zmieniłem numer konta na allegro pech chciał, że przed końcem moich aukcji tyle, że goście dostali jeszcze info z ze starym kontem.Co zrobiłem nie tak? zmieniłem w Ustawienia sprzedaży->Numery kont bankowych 2.Jak wygląda oznaczenie na desce od bezpieczników do zapalniczki samochodowej? Nie jest to mały kwadracik i kółeczko? nie mogę znaleźć... |
poszukuję aplikacji, która wyłączy mi komputer o określonej godzinie
|
Cytat:
http://www.dobreprogramy.pl/Shut-Dow...ows,11514.html |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl