![]() |
Od wczoraj jestem posiadaczem Samsunga i5500 galaxy i nie wiem czemu ale przez noc z konta zeżarło mi ponad 20 zł a nic nie robiłem. Czy wiecie co to może powodować i ewentualnie jak i gdzie to wyłączyć ?
|
Pewnie synchronizuje się przez internet. Ściągnij ApnDroid.
|
Mam pytanko czy w CV można wpisać pracę za granicą? Oczywiście praca była legalna umowa itp.Mam dylemat
szprotson właśnie czy pisać czy nie, dzięki :D |
Cytat:
Proste ze wpisuj w CV, zawsze potencjalny pracodawca zobaczy że przynajmniej coś tam robileś. Znajomi zawsze wpisywali prace w UK nawet jesli tam nie pracowali :) |
Mam plik w tej starszej wersji Worda (2003), który ma +/- 60 kilka stron.
Jak zrobić żeby numeracja stron zaczęła się od 4 strony? Bo jest tylko opcja aby ominać numer na 1 stronie. A ja chce ominać numeracją 3 pierwsze strony. |
Cytat:
2 - na końcu strony 3 wstawiamy Podział sekcji: Wstaw -> Podział -> Typy podziałów sekcji -> Następna strona, 3 - klikamy w stopkę na stronie 4, by wywołać pasek narzędzi Nagłówek i stopka i odznaczamy w nim opcję Przełącz Nagłówek Stopka Łącze i Zamknij, 4 - następnie wchodzimy na stronę 3 i kasujemy numer strony. Powinno dzialac. |
Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. Poziom pierwszego roku.
Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny. Można zarobić na karnet na nową rundę !! jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły. |
jakieś ciekawe lokale do zabawy w Wrocku ?? kluby z fajnymi dziewczynami. Wieczór kawalerski się szykuję. tylko nie lokal z go-go bo taki już znamy. Chodzi o fajną imprezownię ktoś poleci ?
|
Cytat:
Cytat:
|
A ja polecam spiż też na rynku to jest lokalny browar całkiem niezły klimat. I przede wszystkim pyszne piwo. Byłem niedawno w nowo-otwartym klubie "domówka" też polecam tą imprezę i też znajduje się na rynku.
|
Cytat:
Tzn. na 3 pierwszych stronach nie ma numeracji, czyli tak jak chciałem, ale numeracja od strony 4 zaczyna się od numeru 4, a nie 1 :-/ |
Siema, bylbym wdzieczny gdyby ktos podzielil sie info, gdzie w Galerii Krakowskiej (lub w ogole w Krakowie) mozna kupic chlodzace (male!) wiatraczki automatyczne. Dzieki :)
Ps: nie chodzi o te duze stojace, tylko takie mniejsze, idealne na wyklad :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Potrzebuję ściągnąć wczorajszy hyde- park w orange sport info. Wie ktoś gdzie da się ściągnąć ?
|
Dlaczego M1 zostało dzisiaj ewakuowane rano?
|
Cytat:
A moje pytanie: Czy ktoś z forumowiczów pracuje w firmie wynajmującej sprzęt do obsługi konferencji? Prv? |
Cytat:
Mam tekst podzielony na 2 sekcje: strony 1, 2 i 3 oraz druga sekcja od strony 4. W drugiej sekcji numeracja stron jest tak ja chce (str. 4 - nr 1, str. 5 - nr 2, itd). Ale również jest ponumerowana sekcja pierwsza (od 1 do 3) i jeśli usunę z niej numeracje ze stopki to automatycznie znika numeracja w sekcji 2 :pobity: Jak zrobić, żeby numeracja sekcji pierwszej się poszła jebać, a numeracja sekcji drugiej pozostała na swoim miejscu? |
Cytat:
2 - a.zaznacz stopke w drugiej sekcji (dol lub gore strony, gdzie jest numerowanie) b. powinno Ci sie pojawic menu (ewentualnie pod prawym przyciskiem - nie jestem pewien, korzystam z 2007 teraz i mam to na wstazkach) i w tym menu powinno byc cos w stylu "polacz z poprzednim", albo "same as before". Jak to odznaczysz, to potem usun numeracje z 1 sekcji i zrobione. :) |
Jeździ ktoś może Fiatem BRAVO? rok 97/99 Poleca ktoś ?
Przymierzam się do 99r 1.6 16v w gazie |
Cytat:
Dzięki wielkie! |
http://www.gownoprawda-koszulka.za.pl/ Kupowal ktos ? wiadome co to i na co zysk ?
|
Potrzebuje bardzo pilnie WORDA 2007 z keyem. wiem, wiem, na priv jak coś
|
Mam pytanie, koncze wlasnie studia i pobieram rente po zmarlym tacie. Rente ta moge pobierac do 25 roku zycia, polecice jakas szkole policealna do ktorej nie trzeba jakos specjalnie uczesczac?
|
Czy ktoś wie gdzie to miasto się znajduje? http://kwejk.pl/obrazek/131822/town,love.html widziałem już wcześniej wiele zdjęć jego ale zapomniałem nazwy, a wakacje się zbliżają i chciałbym zobaczyć czy warto było by się tam wybrać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
kiedy planowane jest otwarcie wiaduktu na Nowohuckiej, ronda Ofiar Katynia i ulicy Lema?
|
Cytat:
Znajduje się we Włoszech a nazywa się - Manarola. :) |
Cytat:
|
Szukam w sieci warezów albo torrentów z serialami po polsku badz napisami takich jak Dowody Zbrodni, Krok od domu, akta zamkniete takiego rezysera jak bruckenchaimer czy jakos tak. dodam ze online nie wchodzi w gre bo ie umiem sobie poradzic z limitami na megavideo.
|
Gdzie można obejrzeć film pt. : "Zinedine Zidane portret XXI wieku" online? chodzi mi o jakas stronke. Youtube odpada, bo strasznie mi muli!
|
Jakas fajna gra wyscigowa/rajdowa na PC na win7, w ktora mozna zagrac we dwóch na 1 kompie (2 os na klawiaturze lub klawiatura/pad)... tylko niezbyt trudna (dla 8-latka z ktorym chcialbym grac jak "rowny z rownym") i zeby poszla bez problemow na windowsie 7
|
Witam,
Mam takie pytanie: potrzebuje połączyć tak konta GMAIL by z konta "A" na które to zwykle nie mam czasu się logować, maile lub powiadomienia o mailach dochodziły na konto "B" Wiem , że istnieje taka opcja , ale nie potrafię ej w tej chwili zlokalizować ;) A nie chcę instalować żadnego programu pocztowego. Dzięki z góry za rady jak to zrobić. |
Cytat:
|
Ponieważ jedna osoba która się zgłosiła jeszcze mi nie odpisała (mam nadzieję że jednak się zgodzi) ponawiam swoją propozycję:
Poszukuję osoby która rozumie i umie statystykę. (rachunek prawdopodobieństwa, wsp. korelacji, modalna, mediana itp itd.) Poziom pierwszego roku. Najlepiej osobę z AGH albo z PK jednak nie jest to warunek konieczny najważniejsze aby umiała ten przedmiot. Propozycja jest niestety ograniczona w czasie i będzie ważna ( no właśnie ja bym chciał jak najszybciej, ale powiedzmy że do soboty). Można zarobić na karnet na nową rundę !! jeżeli jest ktoś taki niech podbije na priv to napiszę wszystkie szczegóły. jeżeli ktoś ma jakiegoś znajomego (pewnego) to może napisać w jego imieniu. Sprawa naprawdę ważna. |
Cytat:
|
Zna ktoś się na ekonomii? Potrzebuję przedstawić znaczenie sovereign risk dla równowagi macroekonomicznej. Jakby ktoś był w stanie chociaż z grubsza mi pomóc byłbym niezmiernie wdzięczny.
|
Cytat:
Zapisz się na coś, gdzie co roku jest mniej chętnych, niż miejsc - ale kierunek mimo to wystartuje. Polecam rolnictwo na Uniwersytecie Rolniczym (brzmi dumnie), przyjmowali wszystkich jak leci nawet w sierpniu... Wydaję mi się to znacznie lepsza opcją niż szkoły policealne, tym bardziej że za 20 zł możesz sobie wyrobić legitkę, która dzięki zniżkom szybko ci się zwróci (choćby karnet na Wisłę). |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl