![]() |
Cytat:
|
Cytat:
SA nikt nie uratuje, moim zdaniem była nie do uratowania już po Meresiu, ale to moje zdanie. Nie bez majętnego właściciela. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków. |
Czy juz wiadomo gdzie i kiedy konkretnie ta konferencja?
|
Cytat:
Spadających noży się nie łapie. |
Cytat:
Czesc ludzi z zarządu broniłem bo poznałem ich osobiście, a z niektórymi z różnych powodów systematycznie w przeszłości się spotykałem. Do dziś nie jestem w stanie uwierzyć, ze poważyliby się na to, o co zostali oskarżeni. Jeżeli faktycznie są niewinni to mam nadzieję, że doczekają czasów, by oczyścić swoje imię. Jeżeli oskarżenia, znajdą potwierdzenie w rzeczywistości...no cóż, każdy z nas jest kowalem swojego losu... Wisła dziś dogorywa więc tym bardziej ciężko przed samym sobą przyznać, że popierało się tych złych... Cytat:
|
Cytat:
Upadniemy jeszcze niżej, będziemy leżeć w błocie i się dlugo nie podniesiemy. |
Panie Hartling, dej pan oświadczenie. Sprawdzałem na Comedy Central, ale nie było...
|
Gdzie i kiedy jest ta jutrzejsza konferencja? Czemu ludzie Tutaj nie nawołują się żeby na nią iść tłumnie? Kiedyś takie inicjatywy przejmowała SKWK teraz siedzą cicho jak nigdy... Co robią Ci wszyscy dziennikarze, czemu nie ustalają gdzie jest Sarapta i inni? Czemu ich nie nagabują, nachodzą i pytają o informację? Kto jutro przyjdzie na to spotkanie i będzie się tłumaczył? Sprzątaczka?
|
Cytat:
Życie jest brutalne, nie da się cały czas kupować sukcesu na kredyt. 2,5 roku temu byłoby o wiele łatwiej niż teraz, teraz TS jest usmarowany, mamy tragiczną prasę. Będzie źle. |
Kap kap płyną łzy...https://gazetakrakowska.pl/wisla-kra...ny/ar/13781133
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zorganizować się jutro pod hale to byłoby coś pięknego... Ale zaraz przyleci paru klakierów zarządu i miśka, postraszy kumatymi i się skończy na planach
|
Cytat:
|
Cytat:
Opcja - upadłość i syndyk wydaje się coraz lepszym rozwiązaniem. |
Popieram czasu na szukanie inwestora było dużo, ale sarapata zaczęła mówić że Wisła nie jest na sprzedaż
|
Teraz jak piłkarze rozwiążą kontrakty to będzie gwoźdź do trumny. Będzie trzeba spłacić całe ich kontrakty, dług urośnie do niebotycznych granic. Nikt w takiej sytuacji nie przyjnmdzie żeby płacić czyjeś długi. Póki mieliśmy zawodników to klub mógł się zbilansować z transferów. Teraz pozostaną tylko długi. Dobrze, że nie mamy stadionu bo by nam go zlicytowano.
|
Jakie to smutne i beznadziejne,ze kasa od ludzi ktorzy przyszli na ostatni mecz z Lechem nie poszła na nic dla Wisly,tylko do portfeli zlodzieji z TS-su.W głowie to sie nie mieśći,zeby tak okraść klub wlasciwie w drodze na cmentarz.
Teraz nikt nic nie wie,"nowy" TS miał wjechać na bialym koniu ,sprawa rozmyta,winnych nie ma.sarapata w 2 lata zniszczyła to co trwalo 113 lat.Cos niesamowitego. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Serio nie chodziłeś na mecz bo ci kazali? Jak to się ma do wypowiedzi z tego tematu, że każdy mógł chodzić za Bednarza, przymusu bojkotu nie było, jak wystarczył rozkaz, że nie chodzimy. Wy tu kibicujecie czy jesteście członkami bojówki jakiejś? Silny przywódca? Ale kogo, klubu, czy tego pseudo stowarzyszenia? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na 2 ligę musieliby spłacać długi, a nie byłoby z czego
|
Cytat:
Cytat:
|
Narracja, że trzeba było ogłosić upadłość pół roku po przejęciu S.A. przez TS jest bardzo zabawna. Takie słodkie usprawiedliwianie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl