![]() |
Cytat:
Co do wykroczenia to jakieś 2 stówy i 5 punktów. Tak przynajmniej jest napisane na stronach internetowych. |
Szukam w Krakowie hurtowni gdzie kupię wódeczkę w ilości hurtowej ale na paragon i bez koncesji bo to na wesele:)
Gdzie dzwonię to albo tylko piwko na paragon albo potrzebna koncesja. Selgros? Ok, ale maja kiepska cenę na Wyborową. |
Gdzie w Krakowie kupie najtaniej gre Battlefield Bad Company 2 na pc?
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.taniealkohole.pl/?strona=1&showNews=30 |
Cytat:
Ja mam takie pytania: 1. Kiedy zostają odblokowane punkty payback po dokonianiu zakupu na allegro? 2. Coś dobrego na komary może ktoś polecić? |
Cytat:
... |
Ma ktoś może działające linki do patchu z ekstraklasą do PES-A 10 ?Szukałem w google i pousuwane z serwerów ...:/
|
Gdzie znajdę wzory tribali na reke? najlepiej na cała? podeślecie linka?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poszukuje wulkanizatora czynnego od jutra o 7 czy możliwie jak najwcześniej. Potrzbuje pilnie mała dziurkę uszczelnić. Jakby ktoś miał znajomego (albo lepiej zna firme otwarta od siódmej) który może wcześniej otworzyć, za jakieś pare groszy więcej, to niech da znać.
|
Proszę o kontakt na PW kogoś kto ma choć trochę pojęcia z zabawą w photoshopie albo w podobnych. Mam kilka wykresów kołowych, są one osobno a chcę aby wszystkie były obok siebie miały wspólną legendę i tytuł. W paincie się bawiłem z tym ale to nie na moje nerwy i umiejętności.
Chyba że jest ktoś kto potrafi coś takiego wykombinować w Excelu (dokładnie 4 wykresy z różnych przedziałów czasowych z czterema wartościami procentowymi każdy). Ja generalnie każdy wykres robiłem osobno a potem kopiowałem to do painta i odpowiednio ustawiałem, ale efekt wygląda co najmniej koszmarnie :) |
Cytat:
|
Cytat:
A nie próbowałeś zrobić jednego słupkowego? Chyba, że to kołowe muszą być. |
@ gris
Będzie zajebiście nieczytelne. Cóż pokombinowałem sam i po prostu metodą kopiuj/wklej do painta i jakoś to wygląda... . Chodzi generalnie o dane zawarte w wykresach więc jakość na drugi plan schodzi. |
Słyszał ktoś cokolwiek o styhle.fm? Trafia na komputer w postaci maila od znajomego, który rzekomo wysyła "prezent" - po kliknięciu przenosimy się na stronę logowania, gdzie jeśli wpiszemy hasło do naszej poczty, to ponoć takiego maila sami wysyłamy do naszych kontaktów.
To tylko spamujący program czy poważniejszy wirus? |
http://www.youtube.com/watch?v=KwBmr...layer_embedded
czyj to szalik trzyma koleś po lewej w 0:54? wydaje mi się że nasz, ale pewien nie jestem... |
Cytat:
http://www.oponyserwis.pl/contents/pl/contact.html Jedyny feler to, że otwarte od 8. |
Cytat:
|
Jak lecisz na Olkusz zaraz za rondem ofiar Katynia masz po lewej stronie wulkanizatora 24h
|
Pytanie jest bardzo poważne, możliwe, że je już kiedyś zadawałem, ale nadal nie uzyskałem odpowiedzi... Więc: jak nazywa się taka kreskówka, która leciała w tv (nie pamiętam, co to był za kanał. Polonia1? RTL7? Może coś innego?) i opowiadała o losach jakiegoś złego gościa (chyba był różowego koloru), podobnego do mrówkojada... To znaczy miał taki dłuższy nochal, palił cygaro i zwykle próbował wprowadzić w życie jakiś swój biznes, niszcząc przyrodę. Ktoś (jakieś dzieci chyba?) mu w tym cały czas przeszkadzał. Kojarzy ktoś? Szukałem po youtube, ale nie byłem w stanie znaleźć. Naprawdę będę baaardzo wdzieczny za odpowiedź, bo trapi mnie to od dłuższego czasu.
|
Jak wygląda kwestia przejazdu przez Rondo Ofiar Katynia na kierunku Armii Krajowej-Olkusz? Szczególnie w godzinach szczytu. Dużo czekania?
|
Wczoraj o godzinie 16 stałem z 15 minut
|
Używa ktoś Windows 7 64 bitowy? Jak z działaniem gier i programów?
|
Cytat:
Z nowymi programami i z ostatnich 2 lat nie powinno być żadnych problemów. Gorzej jak się ma jakieś gry z 2000 roku to czasami można mieć pewne trudności z ich uruchomieniem ale zazwyczaj mozna to naprawić. |
DP napisał dzis o bramkarzu, ale nie mam dostępu
http://dziennik.krakow.pl/pl/aktualn...-gieldzie.html Jeśli ktos ma, to poproszę o skana, lub zrzut ekranu (print screen) |
Cytat:
|
Zna ktoś sklepy/komisy komputerowe na terenie Nowej Huty oprócz tego na Złotej Jesieni :)
|
witam,czy ``zna sie ktos`` na ``licznikach`` przy kaloryferach o nazwie ``ista``?:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl