![]() |
Cytat:
|
Nie mówiąc o gotowaniu samemu sobie nie respektując sportowej diety vel. "żre śmieci". W dodatku:
Cytat:
|
A co to za pytanie co znaczy, ze on jest glupi?:D
Porownaj sobie pozaboiskowe zachowania Glowackiego do negroidalnego Donalda i bedziesz mial odpowiedz. |
ludzie a co wy się tak Donalda przyczepiliście. Nie drażni Was co wyrabia na boisku Jankowski głupoty jakie robi Graguła, niemoc Stilica, maniana Sadloka?
|
Cytat:
Na ocenę piłkarza składa się kilka czynników m.in jego postawa na boisku ale także poza nim. Czy Garguła albo Jankowski wrzucali do sieci zdjęcia własnego penisa? Czy robią sobie zdjęcie jak wsiadają do windy, albo jak jadą na trening? A może potrafią zniknąć na tydzień i trzeba ich prosić przez FB żeby się skontaktowali z klubem bo nikt nie wie co się z nimi dzieje? Jaśniej się chyba nie da. |
Cytat:
Chyba nie mamy o czym rozmawiać. Bo widzę, że pokolenie samojebek doszło do głosu. Bez odbioru. |
Cytat:
|
Mnie nie drażni. Mnie wkur.wia dziki i drugi dziki jego niby ziomal. Jankowski może słaby ale swój. Mamy dwóch chaotycznych czarnych debili i przynajmniej ja mam nadzieję że szybko z Wisły wylecą.
|
Cytat:
To, że Arek Głowacki, Łukasz Garguła czy Donald Guerrier zdejmują koszulkę po meczu i idą do domu nie oznacza, że przestają być reprezentantami Wisły Kraków. Wręcz przeciwnie. No ale może są tacy którzy tego nie rozumieją ;) |
"Piraci z Haiti - klątwa czarnych pereł" - reż. E. Sarki, D.Guerrier
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja tam Donaldowi kibicuję. Niech se chłopak strzeli kilka bramek, a później zgarnie go jakiś drugoligowiec z Niemiec. Głupi, bo głupi, ale ciekawe ilu utyskujących było na meczu lub kupiło szalik - np. po to, żeby grał u nas ktoś lepszy. |
Cytat:
|
A wyczyny naszych pomników jak Reyman który windą jak się wtedy mówiło dezabilu z Kałużą po wspólnym bankiecie jeździł, a wyczyny naszej mistrzowskiej jedenastki z końca lat 70-tych, a to co robili piłkarza już za czasów Cupiała. Co Wy p..licie. To co robi Donald to przy tym to mały pikuś.
I żeby nie było, że porównuję Donalda do Reymana, nie porównuję bo nie ma co porównywać. Chciałem tylko pokazać, że piłkarze robili, robią i będą robić głupoty. |
Okazjonalnie noech robia, kazdy moze.
Ale jesli glupoty sa twoim style zycia to cos nie halo. |
Ja .......e, cóż to za debata :D
Donald DG77, który świętuje urodziny swojego "bodyguarda Maxa 77" (dla niewtajemniczonych - psa rasy york) oraz jego kompan wielbiciel Coco Manu Sarki to debile do sześcianu i zamykam tę dyskusję. Łącznie ich IQ oscyluje wokół rozmiaru mojego buta zapewne :) |
Przepraszam bardzo - bodyguard Max77 to West, nie York :D
|
Cytat:
|
|
Ostatni wywiad Jovicia przed wyjazdem do Krakowa i pożegnanie z piłkarzami Olimpii.
http://www.nkolimpija.si/novica/item...o-lepi-spomini |
Cytat:
Tu, jak nigdy popieram poglądy tych, którzy krytykują taką głupotę piłkarzy. |
Boban, coś taki smutny! Może hajsu nie dostaniesz, ale w najlepszym klubie w Polsce grać będziesz! :D
|
Cytat:
|
No i od poczatku juz wie jaki mecz jest najwazniejszy :D Moze grac rowniez na skrzydle co daje wieksze mozliwosci. Widze duzo narzekania na Sarkiego i Donalda to moze Jovic tam sie sprawdzi
|
Gorszy na skrzydle od Burego nie będzie (czarnych nie liczę, oni są poza skalą), więc ważny zawodnik. A jak będzie dobrze grał to może i jakąś kasę wywalczy? :D
|
dobra, teraz jeszcze pozostaje kwestia kiedy bedzie mogł grac? znow 2-3 tygodnie?
|
Cytat:
|
|
Najwiekszym problemem w grze naszej drużyny są uprezdzenia Smudy do młodych zawodników. Zawodnicy są jacy są a było i gorzej a drużyna grała dobre mecze (przypomnijmy sobie świetny start nowego poprzedniego sezonu). Ale należy też zwrócić uwagę jakie wtedy były problemy i braki kadrowe i Smuda został zmuszony do wzięcia młodych i wstawienia ich do pierwszej 11. I co było? Pierwsze miejsce przez wiele kolejek i najbardziej "polski" zespół ze wszystkich. A teraz co mamy? Mizerię bo wszyscy starzy gracze są pewni swoich miejsc w składzie i sie nie przejmują bo Smuda jest uparty i młodych nie wstawi. Przypomina sie choćby ostatni mecz, który Stępiński zaczął od początku i mimo że miał kilka strat to jednak przy piłce był często, a straty były bo jak w poprzednich meczach dostawał po 10-15 min to takie są skutki, a koleś biega po boisku chyba najwięcej i często potrafi sobie znaleźć czystą pozycję.
Krótko mówiąc trzeba zmusić Smudę do postawienia na młodych a jak się nie uda |
|
Cytat:
Ze Stępińskim to już dobiłeś mnie konkretnie, chłopak dostaje najwięcej szans z juniorów i niestety nic z tego nie wynika, jedyny jego plus na razie jest taki, że lepiej walczy fizycznie (niż Sarki) i nie fauluje na czerwień (jak Donald). Więcej zalet póki co nie wykryto. Smutne, ale prawdziwe. |
Czyżbyśmy mieli stracić niedługo Gargułę? Jeśli jest winny, to wg mnie powinien być zdyskwalifikowany.
http://www.przegladsportowy.pl/pilka...484,1,715.html |
Cytat:
i powinien zwrócić kontrakt klubowi :) |
A kiedy p. Gilarski i spółka wezmą się za klubik z drugiej strony Błoń ? Czyżby prezio Boniek chronił interes swojego ziomala ?
|
Jak umiejętności językowe naszych nowych nabytków, Barrientosa i Jovicia ? Ogarniają angielski ? Może widzieliście jakieś ich wywiady ?
Ps. Jak już dałem temat języków to czy nasz treneiro komunikuje sie w języku innym niż niemiecki ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Barrientos anglijski ledwie, ogólnie Dziki robi mu za tłumacza. A Jović nie wiem.
|
Cytat:
Barrientos w ogóle nie mówi po angielsku. Prędzej jego tłumaczem i przewodnikiem po Krakowie jest Lucas niż Donald. No chyba, że mówimy o samych treningach. Z Joviciem można się dogadać po angielsku ;) |
Jean Barrientos – czyli kilka słów o nowym piłkarzu Wisły
http://zzapolowy.com/jean-barrientos...ilkarzu-wisly/ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl