![]() |
ja mam samsunga B5702 i jestem bardzo zadowolony;) kolega ma samsunga D880 i tez nie narzeka. szybko się przełącza z karty na kartę za pomocą jednego przycisku.
|
Cytat:
|
Z ciekawości - czy komuś kto złożył zeznanie podatkowe w kwietniu, w Krakowie - udało się już uzyskać zwrot nadpłaconego podatku? :-)
|
Cytat:
Canal + Sport : Arka - Legia (główny mecz Multiligi) Canal + Sport 2 : Polonia B. - Lech Orange Sport : Arka - Legia Odpowiedzcie sobie sami ! |
Cytat:
|
Czy 14sta drużyna ekstraklasy utrzymuje się czy gra baraże?
|
jak się nazywa piosenka która leciała w multilidze w zajawce programu podsumowującego sezon przy najlepszych bramkach sezonu?
ps. Tak jest, dzięki Żmijko :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy pijąc piwo w miejscu publicznym (powiedzmy na łąkach - rzadko uczęszczanych przez ludzi, ale jednak miejscu publicznym) w puszkach schowanych w papierowe (nieprzeźroczyste) torebki można dostać mandat?
|
Cytat:
|
Mam pytanie dotyczących koszulek dostępnych w "Fanatyku".
http://allegro.pl/t-shirt-wisla-krak...630189037.html Chodzi mi dokładnie o rozmiar. Czy na moje 183cm ta XL będzie dobra? Przeważnie chodzę w XL tylko te w "Fanatyku" wydają mi się trochę małe, a ta tabelka z rozmiarami jest przy każdej koszulce taka sama. Mógłby się ktoś podzielić opinią o rozmiarze:) Z góry bardzo dziękuję:) |
Mam ten tel od 3 miesięcy i jestem zadowolony. Przede wszystkim ma dwie karty aktywne cały czas ( na raz)
http://www.myphone.pl/Produkty/Telef...9/Default.aspx |
hmm tez się przymierzam do niego. Bateria długo trzyma??
Gdzie znajdę cenni wrocławskiego ZOO? bo ichniejsza strona padła :( |
Cytat:
zdzierstwo :) |
Dzięki, dzieki, ceny rzeczywiście kosmiczne. Warto w ogóle tam jechać??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam takie pytanko, ostatnio zamieszkam na osiedlu Podwawelskim i chciaię dowiedzieć jaki kto ma tu wpływ bo tak patrząc na wrzuty to jest pare Cracovii, no i jeszcze widać że wiele bylo zamalowanych ale wywnioskowalem że też starozakonnych, az taka tu dominacja pasów czy może nasi tylko się tak nie pokazuja??
|
Cytat:
Cytat:
No niestety istnieją policjanci, którym wyłącza się myślenie przy egzekwowaniu niektórych przepisów. Zadałem jednemu kiedyś pytanie o sens tej ustawy, stwierdził, że jest to ochrona dzieci przed demoralizacją (jak można pić piwo w miejscu publicznym?!), na moje argumenty o "piwnych ogródkach" w centrum miasta i to jak one demoralizują młodych już nie umiał odpowiedzieć. Niemniej dzięki za odpowiedzi. |
no ja tam powiedzmy ze sie wychowałem bo dziadkowie tam mieszkali i generalnie rzecz biorąc duża większość za pejsami.znam z 5 osób za Wisłą może.Więc z barwami uważaj zwłaszcza jakbyś chciał przejść środkiem przez osiedle tam kolo tego boiska (tzw Wembley:D) bo tam zdrowe przypały mieszkają,wiem bo z paroma miałem "przyjemność" chodzić kiedyśtam do szkoły i już byli udani.
|
jak nazwać serwisy typu kontakt24.pl czy mmwarszawa.pl ?
Takie gdzie ludzie, każdy z nas może napisać newsa ? Serwis nie społecznościowy tylko jaki ? Bo zabrakło mi słowa, a potrzebuje szybko |
Jest ktos kumaty w klimatach LO w Krakowie?Dokladnie interesuje mnie 24,25,26.
|
Cytat:
|
Mógł by Ktos mi powiedziec na czym polega depozyt na naszym stadionie :) ? (patrza na to co masz wsrodku czy ich to rybka )
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam,
mam pytanie: jak najlepiej dojechać z okolic stadionu Wisły na Zakrzówek? Jest jakieś dobre połaczenie autobusem, czy tramwajem? |
http://krakow.jakdojade.pl/
mi wyszło że 194 |
Czy mi się wydaje, czy odpalają (testują) telebimy na stadionie?
|
Cytat:
Kurde, nie znałem tej stronki :) pozdrawiam! |
Kto z Was miał styczność z ZARZĄDZANIEM PROJEKTAMI I PROCESAMI INFORMACYJNYMI W ZARZĄDZANIU ???
|
Cytat:
|
Czy Któreś WBK jest czynne w sb w Krakowie? Bo mi chyba kufa znikneło 700zł :|
|
Gdzie zjem na rynku bądź w okolicach śniadanie.
Dobre i niekoniecznie za stówkę. |
Cytat:
[+] @up - swego czasu w różowym słoniu było smacznie i tanio. Straszewskiego 24 (ale nie wiem czy wciaz tam funkcjonuja). |
w momencie kiedy dostanę skierowanie na badanie od specjalisty z Łodzi na badanie (rezonans) bezproblemowo wykonają mi to badanie w krakowskim szpitalu? czy też musi być zachowana zgodność województw dla NFZu?
|
Cytat:
A hipotetycznie - jak wyglada sytuacja jeśli przelałam kase na złą karte? bo to taka pripejdowa. Hmm? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl