![]() |
Mam pytanko apropo mandatow drogowych.
Gdy sie NIE ZAPŁACI mandatu za radar, czy do domu przychodzi list- - z wezwaniem do zaplaty tzn. kwota podana itp., czy list z prośbą o zgloszenie się osobiście na Mogilską , pokoj 103 ;] , i tam dopiero informują o niezapłaceniu. tylko bez pisania idź sprawdź . |
Polecicie jakies dobre (tanie) urzadzenie wielofunkcyjne, tanie w eksploatacji (np tanie zamienniki)?
|
Cytat:
|
Cytat:
Turcy mają w Krakowie jeszcze kilka spółek. Wszystkie są zadłużone (pod koniec zeszłego roku sama PEH była winna ponad 3 mln zł za surowce, ... GRODZKA 45 jedzenie tureckie chyba CAPRICCIOSA czy jakoś tak no zabytki to mamy krakowskie , no chyba ze na wawelu jest troche akcentow tureckich takich jak zbroje tureckie ,czy klejnoty , kebab podobno najlepszy na rogu GRODZKIEJ ..ale czy ma cos wspólnego z TURCJA zapytaj kogoś kto tam był |
Cytat:
bo pare lat temu mialem jedna ale wogole to nie dzialalo :/ tylko ladnie 'swieciło' |
Cytat:
|
Widzę, że nawet nie muszę pisać a już się odpowiedzi pojawiają na moje pytanie :-D Również chciałbym wiedzieć, czy takie lampy działają. Komarów będzie pewnie dużo, a przy zamkniętym oknie w upał (marzenie ?) nie lubię spać. A tu, od taką lampkę http://allegro.pl/item1065491503_sku..._4w_gw_fv.html postawiłbym na parapecie. Warto ?
|
Cytat:
|
od kilku dni noszę się z zamiarem kupna jakiejś konsoli.
Co kupić? PS3, xboxa czy jeszcze coś innego? dla mnie najważniejszym kryterium przy wyborze konsoli jest ilość (i jakość) gier wydawanych na tę konsolę oraz "przyszłość" tej konsoli, tzn żeby kolejne gry wydawane były na nią przez następnych kilka lat (żebym po dwóch latach nie musiał kupować następnej konsolki, bo zaprzestano wydawania gier na tę którą posiadam). pozdrawiam |
Mam pytanie odnośnie tych miłych reklam co wyskakują na tej stronie po każdym wejściu. Da się coś z tym zrobić? bo przy otwieraniu kilku kart to mi reklamami caly monitor zasyfia;)
Ja rozumiem że twórcy strony chcą zarabiać ale od pewnego czasu to gruubo przesadzaja!! |
Cytat:
Według mnie lepszym rozwiązaniem będzie PS3 głównie ze względu na Blue-Ray i jakość. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
A przy napięciu stałym bezpieczne jest nawet 100V |
1.Od czego zależy wytężenie elementu zginanego
2.Podstawowe założenia przy projektowaniu elementów żelbetowych 3.Co to jest przebicie, kiedy występuje i jak się przed nim zabezpieczyć 4.Od czego zależy wrażliwość konstrukcji na nierównomierne osiadania 5.Na co wpływa wartość kąta rozchodzenia się naprężeń w fundamentach 6.Czym różni się belka fundamentowa od ławy fundamentowej 7.Kiedy ława fundamentowa jest zbrojona podłużnie 8.Jakie warunki muszą być spełnione, aby fundament był efektywnie zaprojektowany 9.Jak kształtuje się geometrię fundamentu przy obciążeniu mimośrodowym jeżeli ktoś znał odpowiedzi na któreś z tych pytan, to proszę o p.w. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jaka stacja bedzie transmitowała mistrzostwa świata ??
|
Cytat:
http://media2.pl/media/64826-mundial...nternecie.html |
Witam! Orientuje się ktoś z was gdzie można przerobić PSP (Slim)? Jestem z Nowej Huty...
|
Mi te lampki działają bardzo dobrze ; ) czasem nawet osa u babci się złapie : P
Tylko, że ja kupowałem gdzieś na Śląsku.Moja jest taka bardziej okrągła. |
Cytat:
|
Może ktoś polecić jakąś stronę z koncertami rock/metal (np. Iron Maiden, Metallica, System of a down, ACDC itd.) do ściągnięcia w bardzo dobrej jakości? Najlepiej z linkami z rapidshare. Nie chodzi mi o różne warezy, czy peb-y.
|
Cytat:
|
Chcę aby klikając na jakiś wyraz ukazałby mi się wstawiony przeze mnie obrazek i nie wiem jak to zrobić.Pomoże ktoś?
|
Cytat:
2. W pasku narzędzi klikasz "hiperłącze" i wpisujesz jakiś adres (może być adres obrazka) |
Możecie mi podać jakiś bardzo dobry program który wykryje programy szpiegujące na komputerze ?? ??
|
Czy robiąc przelew za pomocą strony przelewy24.pl pobierana jest jakaś prowizja? Czy są też pobierane inne opłaty po rejestracji?
|
Jaki polecacie sklep z monitorami, w którym mogę wybrać jakiś na raty (do 700zł)?
|
jak mam dekoder Cyfrowego Polsatu, a chce kupić drugi to mogę do jednej anteny podłączyć i płacić za jeden tylko??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:13. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl