![]() |
z dystansem podchodze do transferu Poletanovica, na zasadzie kiedyś był dobry(choc jak widac wyzej tez sa dyskusje) , to i teraz sie sprawdzi
a minely 3 lata, to juz inny pilkarz może być mało który powrót na tej zasadzie sie sprawdził , chyba tylko James ( a i tak jest gorzej niz za 1 razem ) predzej to przypadki jak Basha z przerażeniem czytam o sprowadzaniu Lloncha ok, sam pisałem jak przyszedł że to najlepszy DM od Cantoro , co było na forum wyśmiewane , a historia przyznała mi racje ale to było do wuja pana 9 (DZIEWIEC) lat temu !!! |
Cytat:
Fajna próba manipulacji, taka nie za solidna :D Bo oczywiście wiek Carbo jest pewnie jego niebywałą zaletą?? Pewnie jakby był przed 30tką to byłby słaby, a tak jest dobry :D Żarty na bok, wymieniłem wady zatrudnienia Poletanovicia, wiek jest tylko jednym z powodów dla którego wolałbym zatrudnić kogoś innego. Generalnie nie jestem fanem 'powrotów', bo te powroty z reguły są po prostu beznadziejne. Nawet Błasczykowskiemu powrót nie wyszedł, a tu oczekiwania były największe. Po ewentualnym transferze Poletanovicia nie spodziewam się niczego dobrego. Bardzo bym się ucieszył, gdyby uciszył moje obiekcje swoją grą. |
Poletanowic umiejętnościami przerasta lige, coś jak Zwoliński, ale żeby umiejętności mogły zrobić różnicę to musi fizycznie być w formie, sprowadzenie go przed obozem daje nadzieje że się rozkręci. Tylko nie za drogo i na nie za długo.
|
Poletanowic ligę przerasta? :lol:
|
Poletanovic wystapil w lidze 16 razy na 20 rozegranych meczow. 10 w pierwszym skladzie i 6 razy z lawki. 3 mecze nie byl w skladzie i raz przesiedzial mecz na lawce. Nie mial kontuzji, dostal jedna zolta kartke. jeden gol i dwie asysty, dwa razy byl kapitanem. na 1800 mozliwych minut w lidze rozegral 903.
Wyglada na to, ze jest w formie i rytmie meczowym czyli nie trzeba bedzie chlopa odbudowywac. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Miałem oczywiście na myśli przerastanie dramatycznie słabej I ligi w Polsce, gdzie naprawdę nie trzeba być przekotem, żeby błyszczeć.
|
Cytat:
@s1mone - teraz przynajmniej przedstawiłeś jakieś sensowne argumenty (poza tym że był u nas podczas spadku). Niestety, ale nikt młody i dobry nie przyjdzie. Albo, albo. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pewnie chodzi o pieniądze. My jesteśmy na musiku, potrzebujemy DP na przedwczoraj, on o tym wie i może dzięki temu wynegocjować odpowiednią stawkę, zapewne sporo przewyższającą tą z Serbii. Do tego najprawdopodobniej dostałby kontrakt 0,5+1 ze znacznym wzrostem zarobków w przypadku awansu.
|
Za odpowiednią dla NIEGO stawkę to warto się jednak zastanowić. Raz już z nim nie awansowaliśmy do ekstraklasy i dlaczego teraz mialoby się stać inaczej? Z wiekiem będzie lepiej grać?
Drugi raz się do tej samej rzeki nie wchodzi |
Cytat:
Podobnie często błędnie używane jest powiedzenie "mierzyć siły na zamiary". |
Cytat:
|
Cytat:
|
Chłop gra regularnie w lidze o 1-2 poziomy wyższej niż I liga w Polsce, myślisz że gra tam za piękne oczy?
|
Cytat:
|
postanowiłlem sprawdzić co tam z nowym rokiem u naszego najlepszego trenera ostatnich lat, można powiedzieć, że stabilnie :)
https://i.ibb.co/7JKp46h/hyb.png |
Strona znienacka potrafi wykręcić suty... :haha:
|
Cytat:
|
https://sport.tvp.pl/84360166/media-...-ligi-dunskiej
Awans do I ligi, sensacyjne wywalczenie udziału w europejskich pucharach, a potem transfer do Top3 lig EU. Tak to widzę. |
Cytat:
A Rude to dobry trener, nie zdziwię się jak ogarnie temat. |
Cytat:
Pytam na poważnie, obstawiamy wyniki lub ich brak? |
Nie ma to jak pokazać piłkarzom, że trener ma pełne poparcie władz oraz budować dobrą atmosferę w klubie, jak czekać z przedłużeniem trenera do czasu, aż zdecyduje się inny trener.
Mam nadzieję, że reakcja ludzi, którzy jeszcze się w klubie ostali, będzie odwrotna. Tj. zaangażują się.jeszcze bardziej w pracę, a do Królewskiego stracą resztkę szacunku. |
Cytat:
Dla mnie to trener jakich setki, poza szczęśliwym pp nic nie osiągnął. Poza tym nie wiadomo co to za klub (prezes, organizacja) i ile mają pieniędzy. Stawiam, że wyleci albo sam zrezygnuje w sezonie 25/26. |
Niech pracuje jak najdłużej, przez co będzie trzymał się z daleka od Wisły.
|
Cytat:
|
już oficjalnie: https://kolding-if.dk/koldings-nye-c...ager-tojlerne/
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl