![]() |
Z komentarzami na temat kateringu na Wiśle powinniśmy się wstrzymać przynajmniej do momentu podpisania 'Traktatu Krakowskiego' z miastem. Mamy na stadionie najlepszą w polskiej lidze powierzchnię pod trybunami i musimy ją wykorzystać, tak jak to się robi np. na wyspach. Plazmy, stoliki, pełno punktów gastro muuuuuuusi się znajdować! Do euro może dojdzie do tego sprzedaż browarów i będzie pięknie, ciepło i przyjemnie. I nikt nie będzie się pluł wyglądem zewnętrznym nasego schronu, będą piać z zachwytu nad zagospodarowaniem i wykonaniem wnętrza. Z małą dozą optymizmu mogę powiedzieć, że tak będzie na pewno. Tylko warunkiem by tak się stało jest SKOŃCZENIE stadionu w CAŁOŚCI!
off Co jak co, ale akustyka naszego na naszym stadionie bije na głowę POZnan* i Łazienkowską. Trybuny napier**lają mega, mega równo. I nie ma efektu tzw.'Kuchenki' czyli każda strona trybuny swoje. Pełne synchro mamy :] Możemy dawać koncerty w 30k :D Ciekawym rozwiązaniem było by wprowadzenie zakazu palenia na sektorze C (młynie). Wszyscy palacze byli by wkór**eni i jechali na wściekłości z dopingiem :D |
E tam, w....ienie byłoby w drugą stronę czyli zamuła, człowiek musi sobie zapalić żeby sprawnie dopingował, wiadomo, emocje, nerwy itp, przed 1 gwizdkiem zawsze muszę zapalić, inaczej nie mam tej mocy w płucach :D i co najważniejsze schodzi ze mnie to ciśnienie, poza tym patrząc na niektóre akrobacje grajków trudno bez dopalacza w formie fajki wytrzymać :)
Piwka czy dwóch też nie zaszkodzi bo czasem mam wrażenie że ktoś się wstydzi śpiewać, wypij sobie coś mocniejszego i od razu się polepszy, co do samego piwska na stadionie, rozwiązanie dobre, mnóstwo kasy dla klubu |
Cytat:
|
Cytat:
Co do akustyki- jest nieźle, razi brak porządku za banerami. |
Cytat:
|
Cytat:
Na stadionie natomiast można palić, gdyż nie jest obiektem zamkniętym! |
|
paragraf 4
ptk. 2 podpunkt g głosi: zabrania się: "g. rozniecania i podsycania ognia, w tym palenia tytoniu poza miejscami do tego wyznaczonymi;" tylko nie można zakazać jeśli nie ma wyznaczonych miejsc do palenia!! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niczego tak nie znoszę jak zapachu dymu z fajek. Jak dla mnie powinien być zakaz, ale jak zwykle jedni będą zadowoleni, drudzy nie.
|
Cytat:
|
Cytat:
Nic mnie tak podczas meczu na E nie wk...o jak dym z papierochow tym bardziej ze jestem bylym palaczem, a tu mi perfidnie trzech z rzedu ponizej robilo zalone dymna. |
Cytat:
|
długo jeszcze będziecie opisywać zapierające dech w piersiach historie o tym kto komu zwrócił uwagę o paleniu?
Pojawiły się konkrety w postaci regulaminu i paragrafów więc po co zaśmiecacie temat? Mój post jak i kilka powyżej powinno wylecieć w kosmos. |
Czy tylko mi nie działa ta kamerka?:
http://kamera2012.eu/krakow1/ Wcześniej śmigała aż miło, teraz odkąd mam siódemkę nie włącza się. Mam quick time oczywiście, wyświetla mi się coś takiego: 10060: roz,czony |
Wydaje się, że zabudowa pod daszkiem zamyka sprawę ruchomych schodów, które były planowane do wysokości piętra VIP , no bo nie będzie raczej możliwe przetransportowanie tak dużego elementu przez szklane drzwi wejściowe. Czyżby kolejna, potwierdzona redukcja kosztów, o której wspominałem kilka miesięcy temu ??
|
Cytat:
|
juz chyba w najnowszym projekcie budowalnym widac bylo ze ich nie bedzie..
|
Witam, czy mógłby mi ktoś powiedzieć czy te elementy (dobudowa do stadionu od Parku Jordana, taka palisada jakby) które są widoczne na zdjęciu w linku które podsyłam, będą w rzeczywistości też dobudowane?
Z góry dzięki za info :) http://www.urbanity.pl/zdjecie11155/krakow |
Nie, tak samo jak boiska przy stadionie i kompleks hotelowy w tle.
|
Cytat:
Dzięki za info.Trochę szkoda, bo chyba lepiej by to wyglądało |
Ja mam pytanie odnośnie murawy - czy po pierwszym meczu od powrotu na R22 murawa przechodziła jakiś gruntowny remont? Bo od położenia jej na początku lipca bodajże potem jej część była wymieniana bo były jasne 'placki', ale to było przed meczem reprezentacji. Ciekawi mnie to, bo wymiana murawy jest kosztowna, a wydaje mi się, że jeśli teraz utrzymaliśmy ją od września dość tanim (w porównaniu do wymiany całej) kosztem, to w przyszłości będzie podobnie. Mam na myśli porównania do Poznania, gdzie murawę już chyba kilka razy wymieniali.
|
nieprzypominam sobie wymiany całej murawy, naprawiane były tylko niedoświetlone fragmenty w narożniku.
|
Wisła Kraków wciela w życie swoją politykę historyczną
http://www.malopolska.naszemiasto.pl...czna,id,t.html |
Wczoraj podczas meczu naszych koszykarek Pan Miętta-Mikołajewicz wspominał coś o budowie hali w nowym roku. Ktoś wie coś więcej na ten temat ?
|
Hmm według ostatnich doniesień w budżecie miasta nie ma ani złotówki na przygotowanie projektu, a co dopiero brakujących pieniędzy na budowę hali. No chyba że TS znalazł inne środki finansowania budowy?
|
Nieznany termin zakończenia budowy
http://www.dziennik.krakow.pl/pl/reg...ia-budowy.html Trybuna północna do końca stycznia 2011. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl