![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Na to wygląda, sektor gości też będzie gdzie indziej. |
Cytat:
O sektorze gości było już wiadomo od dawna... xdd |
|
Cytat:
|
Wreszcie świetna kamerka :) Będzie widać każdy postęp jak na dłoni,mogło by być nieco bliżej ale już nie narzekajmy :)juz prawie 50% wylane ;)
|
Z tego wynika, że odległość boiska do nowych trybun będzie 3 razy większa niż odległość boiska do obecnych trybun E i D. Ten stadion w ogóle jest kwadratowy. To się w pale nie mieści.
Jeśli zabiorą nam Euro, to właśnie przez stadion. Nawet nie chodzi o pojemność, tylko o komfort oglądania meczów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cieszy bardzo to że jak się wejdzie w dział "konstrukcja" to widać że między nowymi trybunami a D i E nie będzie żadnego prześwitu. Takie plany powinny pojawić się już dawno, to nie byłoby tych wszystkich dyskusji. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
plac gry: relacja boisko - trybuny trybuny N/S 11,90 m trybuny E/W 17,41 m |
Cytat:
http://www.stadionwisly.info/dane_te...ne/konstrukcja kliknij w narożnik na dole strony to otworzy Ci się wizualizacja |
Cytat:
|
Jest też ponoć kamerka na trybunę zachodnią ale nie mogę jej nijak znaleźć...
http://img151.imageshack.us/img151/3...tualny1024.jpg Będzie świetna jak zaczną rozbiórkę :) |
Ciekawy ten nowy projekt.
Goscie dostaja naroznik d1 i d2,(po "staremu" to naroznik miedzy nowym C a E) ---------------- d1-1472 miejsc d2 447 miejsc czyli liczba konkretna |
Cytat:
|
A czy goście nie mieli być usadowieni przypadkiem w narożniku miedzy obecnym D a starym C? Wtedy to było by ciekawie xD
|
Cytat:
|
Nie, nie mieli byc... Goscie beda tak jak pisza Koledzy wyzej, naroznik miedzy nowym C a E.
P.S. Bobic mnie uprzedzil :P |
Cytat:
nie pomyliłem 15 lat w budownictwie za tym stoi teoria i praktyka:) |
dlaczego nic nie jest robione w miejscach w których mają powstać narożniki?? Żeby nie okazało sie, że jak odbiorą nam euro bedziemy mogli o nich tylko pomarzyć....
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Ja się zastanawiam dlaczego sektory I1, I2 są mniejsze od sektorów G1, G2 i D1, D2 ? wydawało mi się że trybuna AiB będzie się różnić od trybuny obecnej C tylko brakiem południowego narożnika.
|
Przypatrz się dobrze - Miedzy I1 a I2 jest loża VIP A1
|
No tak zauważyłem to, tylko że różnica wynosi 231 miejsc , a cała loża Vip ma miejsc 367
|
Cytat:
http://www.2012.org.pl/images/krakow_aktualny_1024.jpg oto i ona :-) |
Godzina 10:30 u już kolejną część zalewają betonem. Może w pierwszym tygodniu maja trybuna będzie "szła w górę"
|
A ma ktoś może skan z ostatniego Przeglądu Sportowego o stadionach (chyba wczorajszy numer).
|
Wiecie co mi sie najbardziej podoba? że ogładam sobie mecz Sobolewski wybija rzut wolny a woddali ładni pracownicy spawaja coś:)
PS: arth_ur mam ten numer ale morze byc gorzej ze skanem bo mam problem ze sterownikami do drukarki . Pewnie to nic wielkiego ale ja nie uzywam drukarki czesto... jak juz naprawde nikt sie nie odezwie to podejme sie tego. |
ja mam sprawna drukarke:):)
|
|
A ja mam takie pytanie.Co z tym konkursem na napis na krzesełkach na dawnym sektorze"C"?Miał się zakończyć 6 kwietnia ,a o wynikach ani słychu ani widu.
|
Będzie przed meczem z Legią - w przyszłym tygodniu. Na początku jakoś.
|
Cytat:
Może ktos z branży budowlanej sie wypowie i skomentuje tempo prac . |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl