![]() |
Moje postanowienie noworoczne: od 1 stycznia zero alko i papierosów.
Utrzymam się w przysiędze! Ale od dzisiaj tankujemy! |
Brawo Jarku :)
Ja natomiast wprowadzam roztropną abstynencję :lol: i generalnie lepszy będę ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
:P |
Cytat:
PS Nie powiedzieliści mi że te " " trzeba odklikać bo się będzie cały czas cytować post zaznaczony tymi " " ... a mi sie cytowało i się zastanwiałam czemu? :D |
Cytat:
|
moim postanowieniem jest po slwestrze :
- nie pic bez okazji (udawalo mi sie dlugo) -mniej szlugow - PORZADNA kobite znalesc -dalej chodzic do kosciola -dbac bardziej o autko :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Lepiej się przyznajcie się kto wcześniejszych postanowień dotrzymał.
Ja np. nie palę 2 lata, tzn 5 stycznia minie. W zeszłym roku obiecałem sobie, że więcej nie piję i dotrzymałem słowa, bo więcej nie piję ale mniej tez nie. |
Ja w zeszłym roku obiecałam kupić sobie przynajmniej jedną książkę na miesiąc. I wyrobiłam ponadnormę :). Reszty postanowień nie pamiętam.
|
Cytat:
Cytat:
|
Moje postanowienia na NOWY ROK:
- pić częściej (niekoniecznie więcej) ale częściej :D - chodzić do kościoła z taką częstotliwością jak do tej pory (czyli żadną :P ) - zrobić prawo jazdy - zdać DOBRZE maturę (60%+) - znaleźć wartościową dziewczynę i być z nią :P :P - pojechać na jeden-dwa wyjazdy z Wisełką WIOSNĄ :) i dość, bo za dużo tego :P |
Cytat:
|
Cytat:
zycie nauczylo ze alkohol to ZLO :D Tiramisu ksiazek raczej nie czytam ale za to edukuje sie z TWSD :D Aro u mnie w klozecie uplynelo 18.5 roku z tym prawkiem ;) aha co dopisuje do postanowien : GRAC JESZCZE WIECEJ W STSA |
Cytat:
Nie oglądałem, proszę o recenzję ;) Cytat:
bla bla bla bla.... ;) |
Cytat:
Ja już dawno zrezygnowałem z postanowień noworocznych. Nałogów nie mam, więc nie mam z czym walczyć, a reszta postanowień nie wychodzi mi od kilku ładnych lat to i w przyszłym roku zapewne nie wyjdzie :D . |
ja tez postanowień nie robie a bynajmniej nie na serio... róznie to z nimi potem bywa a bilans na koniec roku zawsze jakoś ujemny wychodzi więc chrzanię i nie postanawiam :D
|
Ni_Ma u mnie to co sie podzialo w okresie sierpien - grudzien to potrzeba 2 lat zeby na 0 wyjsc wiec nie mow :P
|
dobrze więc nie mówię :)
|
Jutro sylwek, a po sylwku Nowy Rok i ból głowy zapewne tez nei ominie:P
Możecie zarzucic jakimis pomysłami na zmniejszenie kaca?? Słyszałem że dobrze jest wypic z 2 szklanki czystej wody. ??:> |
Oliwa z oliwek na żołądek :D
|
przed piciem apap/ibuprom/ketoprom itp po piciu to samo
|
Jedz podczas picia (i nie żadne chipsy tylko normalne posiłki - taka kulturalna impreza), to nie dość, ze trudniej będzie Cię upić, to nie powinno być rano źle. Zresztą nie miewam kłopotów z bólem głowy dnia następnego, nieważne do której i ile piję ;)
|
ja sie ratuję zawsze wodą z sokiem z cytryny i alcazelcer 2 tabletki...
ale swoje trzeba przeboleć niestety i pewnie nie ma żadnych złoty środków ale mozna zajrzec tu i wypróbowac kilka sposobów - ciekawy jest ten z cytrynką "rolnik" z ciekawości sprobuję :) http://www.umkc.pl/topics22/sposoby-na-kaca-vt401.htm |
Cytat:
|
Cytat:
ale podobno najlepieej jest sie leczyc tym czym sie strulo :D |
Cytat:
|
Cytat:
raz spróbowałam (zreszta po Absyntowej imprezie), niepodobało mi się to co potem sie wydarzyło:lol: .. choc w sumie po wszystki poczułam się lepiej wiec to i może jakis sposób jest.. ale wole mniej brutalne :lol: |
Cytat:
Cytat:
|
no wlasnie jak co (odpukac) trzeba kupic zupke chinska na drugi dzien ;)
|
Cytat:
Kamil, Pio no nie chce mi się wierzyć że tak w ogóle nic a nic.... cos to podejrzane, albo metabolizm macie jakis TDI :D |
Cytat:
Ja polecam sposób z wodą mineralną. Ja tam żłopię litra półtora mineralki( Żywca) zawsze i ani mnie suszy nie ani we łbie szumi nie nazajutrz. <YODA> |
Cytat:
Cytat:
No cóż dziś imieniny Sylwka. Tak więc życzę Wam wszystkego dobrego w nowym roku - osiągnięciu celów, dotrzymania postanowień i aby każdy dzień był wyjątkowy, w blasku Białej Gwiazdy :) I zajebistej imprezy dziś - niezapomnianej, więc bez urwanych filmów i do zobaczenia w 2009 roku :) |
Czy tylko mi się wydaje, czy na tym forum [a już w szczególności w tym temacie :D] są sami alkoholicy :P?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Czekamy, aż nam zmienią nazwę tematu na (NIE)anonimowi A. ;) I wiesz, ten temat uzależnia :D Dobranoc Ekipo Luźnego Upojnej nocy...tej i przyszłej Wam życzę :) |
no SYLWESTER juz :D
|
ano, zaczął się ostatni dzień roku, więc udanego sylwka i lepszego, jak najlepszego nowego roku.
co ja wam będę wiele życzył, obyśmy się na fecie w maju spotkali. :) Ni_Ma, jak będzie feta, to stawiam piwko. :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:34. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl