![]() |
Kosztuje zapewne koło 100zł
|
Zamowilem gierke na allegro i czekam az do mnie przyjdzie, ale jest weekend i ogolnie chcialbym juz zaczac przygode z FM10! Moze ktos wie czy jesli teraz sciagne pirata i zagram powiedzmy kilka meczow a za kilka dni przyjdzie do mnie oryginał to jak go zainstaluje bede mogl kontynuowac rozgrywke z seva z pirata?
|
Cytat:
|
co jak co ale z ceną trochę przesadzili....
|
witam
powiedzcie mi czy wam na win 7 też nie chodzi FM?? Bo mi tylko 08 chodzi :( a Fm 09 i 10 nie ;/ ciągle mam błąd appcrash ;/ macie coś takiego czy tylko ja mam jakiegoś pecha.. |
Ja zassałem FM 2010 z neta wszystko ok tylko przy instalacji każe mi wpisać kod produkcyjny:-/:-/:-/
|
Cytat:
Instalujesz przez steama czy normalnie ? Ja też zassałem z neta i przy instalacji steam chciało kod ,ale jak zainstalowałem normalnie to bez problemu poszło.... |
Cytat:
OK WSZYSTKO ŚMIGA NA CACY !!! |
Z tą taktyką w nowym FM-e to świetna sprawa! :)
|
No naprawdę jestem miło zaskoczony. Bardzo podoba mi sie nowy FM :D
|
Czas na nowego FM ! Czas na nowy sezon! Czas na grę Wisełka ! Czas na sukces ! :D
|
jak jest ktos chetny do gry po sieci w FM10 to pisac PW
|
własnie może sie orientuje ktos jak wygląda gra polskich zespołów w europejskich pucharach czy jest ten sam motyw co w poprzedniej edycji że zespół z 6tego miejsca gra w pucharach a mistrz gra w LM ale sezon pózniej???????
|
Wie ktoś jak się zwołuje zebranie z sztabem szkoleniowym? fajne jest to, że można zwołać konferencje po zakupie gwiazd :D mam pierwszy Bug Wisła płaci w Fm za wynajem Ludowego 10 zł rocznie :lol:
|
Takie pytanko. FM 10 to jest płyta DVD czy CD?
|
Oczywiście DVD.
|
Po rundzie jesiennej zajmuje 2 miejsce i 7 pkt straty do Legii:(
polecam przesunięcie Leszczaka do pierwszejgo zespołu nabiera chłopak doswiadczenia i całkiem niezle sobie radzi:) po awansie do Ligi Mistrzów wartosc Pawła Brożka w lutym wyonsi 29 mln złotych :D zreszta Brozek bardzo dborze sobie radzi, duzo bramek strzela:) dzielcie sie swoimi informacjami:) pozdro |
A jak tam radzą sobie Kirm i Piotrek Brożek?? Trudną miałeś droge w Lm??
|
Cytat:
No to i ja sie podziele wynikami : Po 13 meczach mam 29 pkt (5 przewagi nad 2 Polonią Bytom ). Awansowałem do fazy grupowej ( w grupie mam Ac Milan , CSKA i Dynamo Kijów)po 4 meczach mam 6 pkt 2 zwycięstwa nad Dynamem po 1:0.Dobrze spisuje sie Brożek warty jest dokładnie 29 milionow złotych. Sprowadziłem Mateusza Bąka i lewego obrońce z reprezentacji RPA chłop nazywa sie Peter Masilela czy jakoś tak te transfery to były strzały w 10 obydwaj spisują sie zajebiście. |
Bardzo często w jednym meczu, jeden zawodnik potrafi strzelić 3-4 bramki. W każdej kolejce się znajdzie taki.
Błąd jakiś ? |
Jaką taktyką gracie w Wiśle?
|
Cytat:
Kirm bardzo dobrze:) ale Brozek to mistrzostwo Swiata:D:D ile chłop bramek mi juz nastrzelał hehe:) co do taktyki to 4-4-2 u mnie sie sprawdza:) |
Noto i ja się pochwale
Na początku 7 milionów zł na transfery kupiłem Kosowskiego za 3 miliony za 2 miliony Sznaucer na lewą obrone i Smolarka z wolnego na razie grałem w LM z FH u siebie 2:0 teraz czeka mnie mecz o Super Puchar.Czekam jeszcze na debiut w Extraklasie.Fajne jest to, że masz podpowiedź np.Marcelo wymaga treningu itp. Gram 4-4-2 wygląda to tak: Pawełek,Sznaucer,Marcelo,Głowacki,Alvarez,Kosowski ,Jrisak,Sobolewski,Kirm,Brożek,Smolarek oczywiście zmiany podczas meczów :P P.s jak wam spisuje się Łobo ? bo mi radzą, żebym go nie sprzedawał... :P |
Bardzo mi się podoba opcja z podpowiedziami asystentów. Nigdy nie chciało mi się szukać sztabu szkoleniowego ,a teraz odrazu mi podpowiedzieli kogo mam zatrudnić jako trenera , trenera juniorów itd.
W końcu docenili również nasze talenty : Leszczak, Chrapek ,Rajfur i Czekaj mają PA po -7, a Borysiuk z Legii ma nawet - 8. Pierwszy raz sie spotykam z Polakiem o takim PA , a może jeszcze jakiś się znajdzie.... Ogólnie nowy FM bardzo pozytywnie mnie zaskoczył.... P.S No proszę : Salamon , Olszak, Stulin PA po -8. |
gram Wisłą..
sprowadziłem za 1.3 mln euro Semira Stilica (średnio udany transfer póki co) po dwóch kolejkach mam 6 punktów, a w LM jestem już w ostatniej rundzie kwalifikacyjnej i gram z Olimpiakosem :D Skład: Pawełek Brożek - Marcelo - Głowacki - Alwarez Małecki - Stilic - Sobolewski - Kirm Ćwielong - Brożek |
Takie pytanie kto z was ma orginał?? :-)
I czy jesli ich nie macie to są jakie problemy z grą? I jeszcze jedno jakie staty ma Małecki |
Cska pokonane 2:3(Boguski x2 i Głowa z karnego) ! Mam jeszcze szanse na wyście z grupy :D ale bardzo małe bo czeka mnie teraz mecz z Milanem który musze wygrać jeżeli chce grać dalej.Powiem wam szczeże że ten nowy FM jest zajebisty
Mój skład od prawej obony : Bąk- Alvarez - Głowa - Marcelo-Peter Masilela- Małecki - Garguła - Jirsak - Kirm - Brożek , Boguski |
co do Łobodzińskiego too u mnie na zmiane po kilka meczy grają z Małeckim na prawej pomocy..:)
edit: musze sie pochwalic poniewaz wystartowałem na poasde menagera RPA i ją dostałem :D:D |
A jakie macie ustawienia indywidualne i polecenia dla drużyny?
|
Polecacie jakiegoś dobrego bramkarza do Wisly? tak za 2 miliony?
|
Cytat:
Nie trzeba szukac daleko ja mam Mateusza Bąka z Lechii koleś wymiata Co do gry zabawe w lidze mistrzow skonczyłem na 3 miejscu z 9 pkt . |
Cytat:
|
posiada ktoś cracka?
|
opłaca się kupić orginał ?
|
Cytat:
http://img407.imageshack.us/img407/3255/beztytuuqp.png Cytat:
|
Potrzebuje na szybkości jakiegoś dobrego środkowego obrońce do Wisły.
|
Nemanja Pejcinovic z Herthy? Odrobinę drogi, ale przejdzie.
|
Na jakiej bazie danych gracie dużej czy małej ??? Czym się od siebie różnią????
|
a skąd ściągaliście FM-a? bo ja mam jakąś dziwną wersję chyba bo uruchamia się a jak mam menu to jest cale czarne i napisy na siebie nakładają się ;/ przez co nie da się wybrać lig i ruszyć dalej :(
|
Ściągnij z peb.pl :)
A jeśli gra sie spodoba to polecam kupno oryginału. Ta gra, a raczej jej autorzy na to zasługują :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl