![]() |
Mam prośbę do ludzi, którzy byli na sparingu ostatnim. Mógłby ktoś opisać jak poczynał sobie Burliga na prawej obronie?
|
W gazecie krakowskiej Leszczak był w kadrze na obóz, więc nie wiadomo, ale napewno był inny powód jego nieobecności w Austrii
|
do usunięcia
|
"ten zaraz do Ćwielonga, który w dobrej sytuacji spudłował"
skąd ja to znam ... |
Zaskakująco dobrze (bynajmniej tak wynika z relacjii) gra Łobo. Większość akcjii jego stroną, aktywny. Może się w końcu chłopak odrodził?
|
"Głowa" szykowany chyba do roli wykonawcy rzutów karnych w nadchodzącym sezonie ;]
|
Czyżby Łobo wracał do formy? :)
|
Cytat:
"Burliga całkiem dobrze!! Chociaż nie ustrzegł się błędów i zjebki od Głowackiego:lol:" |
Cytat:
Głos miał donośny, ale bynajmniej nie przykry. Z miłością bynajmniej się nie taił. To jak w końcu? Wynika z tej relacji czy nie? Bo nie czytałem... |
Cytat:
|
Cytat:
Mam nadzieje,że coś takiego po powrocie z Austrii bedzie miało miejsce no i oczywiście Garguła z 10 na plecach :)) |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...a_na_basenach/
Ja nie wiem co niews prawie to zawsze Cebanu się wybija... Udzielił chyba najwięcej wywiadów ze wszystkich piłkarzy Wiły w zeszłym sezonie, rozmawia w 8 językach, śpiewa, tańczy, pływa, interesuje się teatrem...... Musi też być znajomym reporterów z oficjalenej bo zawsze o nim w raportach piaszą. On ma chyba z każdym dobry kontakt i zawsze jest w pierwszym szeregu, oby przełożyło sie to na jego grę w przyszłości, moze to wyporzyczenie do Poloni (oby) zrobi z niego piłkarza. |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie wiem czemu, ale licze na Varge w tym sezonie.
A co do Niedzielana, to skoro myśli o nim nawet Pogoń Szczecin, to gdzie mu do Pawła Brożka Pierwszym zmiennikiem jest Ćwielong |
Ja też liczę na Vargę, chociaz to raczej złudne nadzieje.
Przydałby się jako środkowy obrońca, bo że grać potrafi to było widac w jego nielicznych występach. Na pewno będzie w tym sezonie tyle spotkań do rozegrania, że jesli będzie sie pokazywał na treningach z dobrej strony, to na pewno dostanie szansę pokazania się w meczu lligowym/pucharowym. Ciekawi mnie sytuacja Łobodzińskiego, bo jeśli, na co liczę, nareszcie przepracuje cały okres przygotowawczy to jest szansa że jednak się odbuduje. A wtedy walka o "11" z Małeckim zapowiada się pasjonująco. Co do prawej obrony to jestem raczej spokojny, kogoś na pewno znajdą, bo generalnie znalezienie obrońcy wydaje sie łatwiejsze niż zawodnika ofensywnego. Takie przynajmniej mam odczucia z obserwacji rynku. Inna sprawa, że dałbym szansę pokazania się Łukaszowi Burlidze, chłopak pokazał się z bardzo dobrej strony w ME, jest dość szybki i myślę, że mógłby się troszkę rozwinąć na prawej obronie Wisły. Wg mnie przydałby się również zmiennik Krima, ale to już raczej ktoś za darmo. Ewentualnie Ćwielong postraszy reprezentanta Słowenii, żeby przypadkiem nie poczuł się zbyt pewnie na swojej pozycji. |
Cytat:
Flota Świnoujście poskąpiła na niego 25 tys zł, nie poradził sobie u nich na zapleczu Ekstraklasy, a miałby dać radę u nas? http://www.90minut.pl/wystepy.php?id_sezon=73&id=9377 Statystyki Burligi też nie robią wrażenia. Zaledwie 3 razy zagrał tam w podstawowej 11. Cytat:
|
MCX oczywiście masz rację z Flotą i to, że statustyki nie powalają, ale pamietając występy Łukasz w ME mozna miec jednak nadzieję.
Oczywiście nie pisze zeby gral od razu w pierwszej "11", ale uwazam ze z czasem moglby sie rozwinac w naszym zespole. Ja dalbym mu szanse, ale znam go tylko z kilku wystepow, dlatego nie dziwie sie Skorży ktory wie o nim duzo wiecej ode mnie. |
Czy to prawda, że Leszczak nie pojechał na zgrupowanie, bo spóźnił się na zbiórkę? Podobno informacja była kilka dni temu w jakimś szmatławcu.
|
Cytat:
|
|
Cytat:
Czy go przyłapali jak "balował" i ma pozamiatane? |
Cytat:
|
Niedzielan strzelił Sandencji w meczu ME
http://www.90minut.pl/sparing/0/sparing6626.html |
http://www.futbol.pl/artykul/57158.html
Teraz juz raczej nie ma watpliwosci kim jest Niedzielan i w jakim szeregu nalezy go umiescic. Wyszlo tez na to, ze joby kolegi oko63 na wlodarzy o nie podjecie proby rozwiazania kontraktu, okazaly sie bezzasadne :> |
Cytat:
|
znowu Niedzielan :lol:
|
ciekawe że dopiero jak go wysłali na treningi z ME to zaczął strzelać...
|
Kmiecik też tam strzelał.
Dawidowski był chyba królem strzelców. |
Cytat:
|
Wywiad z Łukaszem Gargułą
Cytat:
|
Cytat:
|
Kirm sprawia wrazenie rozsadnego i rozgarnietego chłopa.Do tego raczej spokojny ale nie az tak jak Tomas :)
Wyglada na szczesliwego ze do nas trafil,no i slyszal duzo o nas kibicach :D :D Taki Sobol,walczak ,nogi nie odstawi ,oby szybko wkomponowal sie w zespol i godnie zastapil nam Zienia :) |
Skorża i kadra piłkarzy
Cytat:
Ciekaw jestem, jak do tego podchodzi sam Brożek. Z jednej strony możliwość gry w Anglii i większe zarobki, to bardzo kusząca sprawa. Z drugiej - on sam jeden wie, w jakim stanie jest jego (parę miesięcy temu) kontuzjowana noga. Jeśli jest tylko "zaleczona" to - w Anglii przy tej dynamice gry - szybko mogłoby mu się coś niedobrego stać. Dla samej Wisły większą wartość ma H. Peralta niż R. Osuch. Pierwszy sprowadza nam do klubu fajnych graczy (oby z Brazem się udało), a drugi tylko liczy na sprzedaż. Jeśli rzeczywiście Osuch chce zarobić, to niech kogoś znajdzie DLA WISŁY. Sprzedawanie Brożka za niską cenę jest głupotą. Jeśli Paweł dobrze spisze się w pucharach, chętni na pewno się znajdą (tak jak kiedyś na Błaszczykowskiego). |
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak nam pomógł, że wpuścił nas w maliny w związki z kontraktem Łukasz. Już nie pamiętasz tego całego zamieszania!? |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl