Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Jak? Gdzie? Kiedy? (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Bilety (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1565)

ja_ka_ 10.08.2009 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Prokocim (Post 776760)
Mam takie pytanie sprzedadzą mi bilet dla ziomka bez jego dokumentu? Gdy będę znał pesel. Przedtem nie było z tym problemu ale czy teraz też nie będzie ?

Sprzedadzą. Tylko musisz znać numer PESEL.

bondTSW 10.08.2009 16:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wisła Prokocim (Post 776760)
Mam takie pytanie sprzedadzą mi bilet dla ziomka bez jego dokumentu? Gdy będę znał pesel. Przedtem nie było z tym problemu ale czy teraz też nie będzie ?

bez obaw, kupisz bez problemu.

wisla1906krakow 11.08.2009 14:26

Witam czy ma ktos info na temat biletów na mecz Wisły z Bełchatowem? czy zostaly jesczze jakies

palikot 11.08.2009 14:47

zostały... po co te pytania? Przeciez nie pojedzie nas 6 tys na mecz z Bełchatowem ludzie...

misiekpb 11.08.2009 15:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez juka (Post 776842)
powiedzcie ile biletow sprzedanych na dzis?
dalej nie wiadomo ilu mamy karnetowiczow?

Ja byłem dzisiaj na zapisach i były 2 listy - na jednej było zapisanych ponad 180 osób a na drugiej ponad 120. Nie wiem czy to tylko za dzisiejszy dzień czy to wogóle w sumie za 2 dni i czy to jedyne listy ale jak jedyne to narazie mało. chociaż to dopiero 2 dzień zapisów.
Jedyna rzecz któa mnie zdziwiła to to że na bileci widnieje teraz moje imie i nazwisko i nr pesel:/

LanceTS 11.08.2009 18:11

Czyli mogą sprawdzać przed meczem czy bilet jest zapisany na osobę która na niego wchodzi...

Bialix 11.08.2009 21:12

Ja mam taką sprawę. Otóż mieszkam w Jaworznie, jakieś 10km od Sosnowca i o wiele bliżej mam na Stadion Ludowy niż kibice z Krakowa. Chciałem spytać, czy można będzie kupić bilety na Jagiellonię przed meczem w Sosnowcu, czy muszę specjalnie po nie jechać do Krakowa? Wiem, że na Bełchatów bilety sprzedawane są w pakiecie bilet+transport, a transport mnie nie interesuje :)

Pozdrawiam
Bialix

Jaroo1 11.08.2009 21:16

W cene wszytskich biletow jest wlicozny transport poniewaz ktos musi zaplacic za pociag.
Jesli tak skapisz kasy za transport to wmow sobie ze bilet na mecz kosztuje 30 zł :)

Bialix 11.08.2009 22:00

No tak, ale czy można je będzie kupić jakoś pod Stadionem, tak żebym nie musiał się tłuc do Krakowa specjalnie po nie :] Nie potrzebuje transportu z Krakowa, bo na stadion mam autobus za 1,5zł :D
Niechby nawet było te 30-35zł, chodzi mi tylko o możliwość kupna biletu w Sosnowcu na miejscu ;)

lukas19900 11.08.2009 22:19

nie niebedzie mozna pisano na ten temat wiele razy

palikot 11.08.2009 22:32

pod stadionem jest gosciu, ktory ma bilety... trzeba tylko poszukać... a pociag przeciez jedzie przez Jaworzno i sie tam zatrzymuje!

Bialix 11.08.2009 23:21

Widzę tu sprzeczność. Można było kupić na Ruch a na Jagę nie. Kto w końcu ma rację?
Palikot, nie interesuje mnie w ogóle pociąg. Chcę kupić bilet pod stadionem w Sosnowcu, żeby nie wydawać 20 zł na przejazd tam i z powrotem do Krakowa. Zresztą co mi da pociąg, jak nie będę miał biletu. Co więcej, żeby dojechać do stacji, muszę zapłacić 1,20zł. Dorzucę 30gr i jestem w Sosnowcu.
Czy zatem ktoś mocno zorientowany i kto zrozumiał o co mi chodzi wie co i jak?

Jaroo1 11.08.2009 23:45

Cytat:

Zresztą co mi da pociąg, jak nie będę miał biletu
Nie ma 1 biletu na pociag i 2 na mecz, jest jeden łaczny na przejazd i na mecz. Ponic pod stadionem ktos tam sprzedaje bilety- tak jak pisze palikot, i wczensiej tez juz wiele osob tak pisało- ale czy to prawda to nie wiem, wic Twoj wybor

Jot 12.08.2009 07:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bialix (Post 777524)
Widzę tu sprzeczność. Można było kupić na Ruch a na Jagę nie. Kto w końcu ma rację?
Palikot, nie interesuje mnie w ogóle pociąg. Chcę kupić bilet pod stadionem w Sosnowcu, żeby nie wydawać 20 zł na przejazd tam i z powrotem do Krakowa. Zresztą co mi da pociąg, jak nie będę miał biletu. Co więcej, żeby dojechać do stacji, muszę zapłacić 1,20zł. Dorzucę 30gr i jestem w Sosnowcu.

Jeśli nie chcesz kupować biletu bez płacenia za przejazd to nie ma takiej szansy. Dla wszystkich jest tak samo, możesz zapłacić 35 zł za całość i sobie nawet helikopterem dolecieć pod stadion.

wisla1906krakow 12.08.2009 10:54

Kiedy będie jakiś info na temat zbiorki?

Malines 12.08.2009 11:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez misiekpb (Post 777290)
Ja byłem dzisiaj na zapisach i były 2 listy - na jednej było zapisanych ponad 180 osób a na drugiej ponad 120. Nie wiem czy to tylko za dzisiejszy dzień czy to wogóle w sumie za 2 dni i czy to jedyne listy ale jak jedyne to narazie mało. chociaż to dopiero 2 dzień zapisów.
Jedyna rzecz któa mnie zdziwiła to to że na bileci widnieje teraz moje imie i nazwisko i nr pesel:/

Może nie mam racji ale wg mnie to ciekawe co piszesz... bo ja byłem dzisiaj o 11:15 i jakoś mam dziwnym trafem bilet o numerze Nr 0092 :D Pozdrawiam!

misiekpb 12.08.2009 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Malines (Post 777639)
Może nie mam racji ale wg mnie to ciekawe co piszesz... bo ja byłem dzisiaj o 11:15 i jakoś mam dziwnym trafem bilet o numerze Nr 0092 :D Pozdrawiam!

Jejku kolejny raz numer biletu - one nie są sprzedawane według kolejności - ja mam bilet nr 45.

Malines 12.08.2009 12:05

ok w takim razie tak jak pisałem wcześniej nie mam racji :) pozdrawiam!

salek 12.08.2009 12:10

Piszcie jeszcze więcej o tym, że można kupić bilety pod stadionem, gratuluję.

Psy już o tym wiedzą i od meczu z Bełchatowem nie będzie takiej możliwosci.

Skawa Wadowice 12.08.2009 13:39

wie ktos ile biletow zostalo sprzedane?

Wideł 12.08.2009 14:52

wislak.brentford trafiłes w sendo z tym obrazkiem.

Jak przychodzi co do czego to sie nie chce ruszyc nawet po bilety i kupywac pod stadionem byście chcieli.
Kiedyś bedzie tak że nie kupicie to bedziecie ogladac bramy stadionu a nie mecz.
Bialix ja jestem z Żor wsiadam do byle jakieog busika i jestem za 30 minut w sosnowcu. A nie widze porblemów jak inni że drogo, po co przejazd itp tylko kupuje bilet w Krk albo przez FC i wisadam w Trzebini i jestem. Ty mozesz wisasc w Jaworznie. Chcesz kupici bilet? Pociag z Katowic do Krakowa przez Jaworzno ksoztuje koło 7zł w jedną strone... wsiadasz i za 4-5 h jestes w domu , biletem i nie musisz sie martwic czy bedzie pod stadionem czy nie. Wystarczy sie troche pofatygowac.

kaco1985 12.08.2009 15:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wideł (Post 777750)
wsiadasz i za 4-5 h jestes w domu , biletem i nie musisz sie martwic czy bedzie pod stadionem czy nie. Wystarczy sie troche pofatygowac.

Niektórzy w tyg. pracuja i nie maja 4-5 h...

P.S.
Nie wie ktoś, czy bedzie można zakupić bilet w WŚ w sobote do godziny 14 ?

Hardcore1906 12.08.2009 17:40

Wiadomo cos na temat zbiórki na Dworcu??

misiekpb 12.08.2009 17:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hardcore1906 (Post 777861)
Wiadomo cos na temat zbiórki na Dworcu??

Spokojnie kolego wszystko będzie w odpowiednim czasie:) wyjazd pewnie ok 17 bedzie ale to się dowiemy niebawem.

Tuman 12.08.2009 17:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kaco1985 (Post 777753)
Niektórzy w tyg. pracuja i nie maja 4-5 h...

P.S.
Nie wie ktoś, czy bedzie można zakupić bilet w WŚ w sobote do godziny 14 ?

Ostatnio nie było takiej możliwości, ale tylko dlatego że mecz był wcześniej i musieli wysłać listy, także pewnie teraz będzie można.

kucharz_77 12.08.2009 17:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bialix (Post 777524)

Oczywiście że są bilety w Sosnowcu... na trybunę krytą... po 40 zł:P

Wisła Prokocim 12.08.2009 19:38

Siema. Nie wiecie jak sytuacja z biletami wygląda? Mam nadzieje że jutro kupię bileciki:P

palikot 12.08.2009 20:27

kupisz... na 3000%

Seb@. 12.08.2009 23:07

Bilety

Jako że dawno nie byłem na meczu (ostatni raz na White Hart Lane z Tottenhamem) to postanowiłem wybrać się na mecz w sobotę do Sosnowca, mam w końcu trochę bliżej niż do Krakowa :D . Moje pytanie brzmi czy będzie można zakupić bilety w sobotę jesli tak to prosiłbym także o namiary na parking strzeżony w okolicach stadionu w Sosnowcu (auto nie będzie na rejestracji KRK).

PS Pytanie jak najbardziej poważne, ewentualnie jezeli to mozliwe czy ktoś może kupić mi dwa biletym, raz na dwa lata w Polsce nie chcę przepuścic okazji.

LanceTS 13.08.2009 11:34

Nie szukaj, bo 100 metrów od stadionu jest boczne boisko na ktorym mozna zaparkować. Na meczu z Levadią było tam ok. 200 aut, jesli nie wiecej... Jest chroniony przez policje.

A ja o tym nie wdizałem to zaparkowałem na"41-209 Sosnowiec, Wysoka"

Hardcore1906 13.08.2009 14:28

http://********/news/show/3742_mecz_...m___informacje

_gilardino_ 13.08.2009 14:49

Na godzinę 14 sprzedanych około 500 biletów...

SZYMEK_TSW 13.08.2009 15:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kaco1985 (Post 776091)
Czy w sobote bedzie mozna zakupic jeszcze bilet w WŚ ?

podbijam..

_gilardino_ 13.08.2009 15:21

Można, dzisiaj pytałem

bondTSW 13.08.2009 15:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez LanceTS (Post 778192)
Nie szukaj, bo 100 metrów od stadionu jest boczne boisko na ktorym mozna zaparkować. Na meczu z Levadią było tam ok. 200 aut, jesli nie wiecej... Jest chroniony przez policje.

A ja o tym nie wdizałem to zaparkowałem na"41-209 Sosnowiec, Wysoka"

Są dwa parkingi...na ten 100m od stadionu, żeby na niego wjechać trzeba pokazać wejściówkę na trybunę krytą...
...a ten drugi jest troszkę dalej, ale też obstawiony.

Wojtas 13.08.2009 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _gilardino_ (Post 778278)
Na godzinę 14 sprzedanych około 500 biletów...

Czyli mniej wiecej forma z Ruchu bedzie "utrzymana",bo pewnie dobijemy do 1 tys.

No coz ,Sosnowiec weryfikuje nasze hasła pt "Bogowie Trybun" i "Wiernosc"

Dla mnie taka liczba ,to juz nie jest porazka ,klapa itd.

To relany stan Wisly wyjazdowo na dzis ,czyli zupełna przecietnosc i szarzyzna.
Ale kiedysmy sie wzbili wyzej zeby tak o soebie niepowiedziec ??

Szkoda w sumie tylko pilkarzy ,napewno liczą na nas ,wymagac to my od nich potrafimy ,zeby zapi**** na boisku itp

a od siebie wiekszosc nie daje zupelnie nic.

Szykujcie juz swoje piekne koszulki i wyprasowane szaliki na nowy stadionik,gdzie bedzie mozna sie przylansowac ,porobic fotki i krzyknać na Pawełka,,wszak to głowny cel zwabiajacy na R22,a Wisla w Sosnowcu??eee tam tego robic nie mozna

Tobi1906 13.08.2009 19:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 778339)
Czyli mniej wiecej forma z Ruchu bedzie "utrzymana",bo pewnie dobijemy do 1 tys.

No coz ,Sosnowiec weryfikuje nasze hasła pt "Bogowie Trybun" i "Wiernosc"

Dla mnie taka liczba ,to juz nie jest porazka ,klapa itd.

To relany stan Wisly wyjazdowo na dzis ,czyli zupełna przecietnosc i szarzyzna.
Ale kiedysmy sie wzbili wyzej zeby tak o soebie niepowiedziec ??

Szkoda w sumie tylko pilkarzy ,napewno liczą na nas ,wymagac to my od nich potrafimy ,zeby zapi**** na boisku itp

a od siebie wiekszosc nie daje zupelnie nic.

Szykujcie juz swoje piekne koszulki i wyprasowane szaliki na nowy stadionik,gdzie bedzie mozna sie przylansowac ,porobic fotki i krzyknać na Pawełka,,wszak to głowny cel zwabiajacy na R22,a Wisla w Sosnowcu??eee tam tego robic nie mozna

Bardzo dobrze napisane!Ja mialbym tylko taka nadzieje zeby dalo sie to jakos posprawdzac kto byl w Sosnowcu a kto nie... I Jakies bonusiki przy pierwszej okazji dla tych wytrwałych i jezdzacych.

Skawa Wadowice 13.08.2009 19:12

dokladnie Tobi1906.

Tak by sie wlasnie zachecalo ludzi na wyjazdy... a gdy poznaja atmosfere panujaca na wyjazdach to juz nie beda nawet myslec o nagrodach tylko zeby zdobyc bilet na kolejny mecz:) tak bedzie
tylko trzeba ich zachecic ;/
pewnie polowa mysli ze na wyjazdach jest groznie itp... zal

StelmiOriginal 13.08.2009 19:18

Najlepiej jakby zrobić w Excelu taka liste kto ile razy i na jakich meczach był w Sosnowcu i na wyjazdach. Jak bedzie nowy stadion to np ci co jezdzili do Sosnowca beda mogli kupic karnety w I kolejnosci i za mniejsza cene...

W Anglii jest tak, że wiekszosc klubów zbiera tzw. club points, i za mecz z ligowymi średniakami i takimi Odrami, Piaścikami dają po 10 pktów do karty, za mecze top (Legia, Lech, Cracovia) dają tylko 5 pktów. Na koniec sezonu za punkty są bonusy, to w sklepie klubowym, to bilety są tanzsze, to daje pierwszenstwo na wyjazdy...

Zacu 13.08.2009 19:20

moze koszulki dlatych ktorzy jezdza teraz do sonowca na nowy sezon z haslem Jezdzilismy na Sosnowiec a gdzie wy ****a byliscie... to by bylo mocne:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:09.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl