![]() |
Cytat:
Ruch,Polonia Warszawa,GKS Katowice,Widzew Łodz,ŁKS Łodz,Arka Gdynia,Korona Kielce,kiedys chocby Stomil Olsztyn. I ni widu ni slychu zeby te kluby szybko wracaly. |
ale to jednak nie takie marki w tym XXI wieku
|
To było do przewidzenia jak brzeczyszczykiewicz został trenerem. Ktoś miał jakieś watpliwości oglądając repre?? Mając Lewego i innych grali takie gowno ze nie dało się tego oglądać, to czego oczekiwaliście po tym patałachu ?? Ze się utrzymamy ??
|
Trudno o bardziej klarowną sytuację.
Jest porażka, jest zdiagnozowana jej przyczyna. Niestety wszystko wskazuje na to, że środkiem leczniczym będzie dalsze pogłębianie błędów. |
Cytat:
|
Zaraz zaraz, Widzew chyba może awansować.
Został im mecz z PBB i mają punkt przewagi nad 3. zespołem - nota bene, Arką Gdynia. Na czwartym miejscu Korona Kielce. Więc kilku się bije o awans, nie jest tak źle. Nam może to zająć kilka lat - trudno mi uwierzyć w awans rok po spadku. |
Cytat:
|
Wy pier da lać.
Nieudacznicy |
Najśmieszniejsze jest to że jakbyśmy upadli 3 lata temu wziąłby to Kwiecień i dziś może walczylibyśmy o awans do 1 ligi a tak to jesteśmy tam z klanem rodzinnym
|
Cytat:
|
Widzew akurat po 8 latach, ale po degradacji do 4. ligi, a póki co robią wszystko żeby NIE awansować.
Polonia? Degradacja i nie widać ich na horyzoncie. Katowice balansują na granicy 1/2 liga. ŁKS z Arką też nieumiejętnie walczą o awans... W naszym wypadku tak kolorowo nie będzie |
Cytat:
|
Tak, przypadki Arki i ŁKS, takiego balansowania między 1. ligą a ekstraklasą, to byłyby dla nas optymistycznne scenariusze.
|
Cytat:
|
Cytat:
Twitter to wciąż najmniej popularny portal społecznościowy w Polsce, a profil Wisły posiada najmniejsza liczbę obserwujących (w porównaniu z Instagramem czy Facebookiem), dlatego będę wrzucał. Bo to nie działa na zasadzie, że jak ktoś będzie chciał, to wejdzie. Skoro nigdy nie wchodził. Ale teraz może zacznie to robić. |
No i sturlali sie z tej ligi.
O ile jestem daleki od obrazania trio w chamsko sharakanski sposob Koalika o tyle zgadzam sie ze trio prochu nie wymysli, te kilka lat jednak udowodnilo ze moga byc wlascicielem ale przejsciowym. Co teraz, mam nadzieje ze te wszystkie gadki o tym jak chwytamy finansowy oddech byly choc troche bardziej profesjonalne niz pion sportowy jeżeli okaże się inaczej to trzeba dac na msze. |
Cytat:
Nie wszyscy maja czas jeszcze latać po twitterowych kontach tych przegrywów. |
Cytat:
|
No cóż BBB mają już niepodwazalne i niezapomniane miejsce w historii Wisły Kraków...a to wcale nie jest proste do osiägniecia
|
moze w koncu ktos nie wytrzyma cisnienia i dowiemy prawde o relacjach wewnatrzwlascicielskich
|
Cytat:
|
Wątpię.
10 znaków. |
Pewnie odejdzie
|
Cytat:
|
Ciekawe czy Kuba przeprosi...
|
Kliment
skvarka hugi szota koalik młyński wachowiak uryga sobol framat manu fernandez ring cisse WYPIERDALAĆ z Wisły |
Cytat:
|
A to Hyballa nas do 1 Ligi wprowadził? Cholera, ale ja głupi jestem że inaczej myślałem :D
|
Cytat:
Wpis Jażdżyńskiego jest bardzo wymowny. Zauważcie, że on mówi, że "osobiście" jest gotów na zmiany. Czyżby ktoś inny nie był? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
:rotfl: Zdaniem tego idioty odpowiedzialne za spadek są pionki, a nie gracz rozgrywający partię. :P:P:P |
Leszek Ojrzynski i dymisja prezesa, to minimum.
|
Cytat:
Zarząd, dyrektor sportowy, trener, skład. Wiele rzeczy trzeba by było zmienić, a w obecnym układzie to jest nierealne. A ten układ raczej na razie się nie zmieni. Myśląc praktycznie, trzeba pomyśleć, co można osiągnąć i poprawić w obecnym układzie. W mojej opinii Brzęczek mógłby zostać dyrektorem sportowym i odpowiadać za politykę sportową w Wiśle (albo członkiem zarządu odpowiedzialnym za nią). W ten sposób odblokowałby stanowisko trenera dla kogoś, kto to ogarnie od nowa + realizowałby JAKĄŚ politykę sportową, której nie rujnowałby Błaszczykowski. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Poza tym widzę, że dalej podoba się tobie toksyczny układ familijny ludzi bez kompetencji. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale może przesadzam, kiedy Kuba wymyślił sobie Skowronka, to go tu wcisnął i Skowronek był przynajmniej przez jakiś czas nietykalny. |
Cytat:
Jezeli tradycyjnie w przypadku Wisły musimy kręcić się wokół nazwisk, które znamy, to zdecydowanie wolałbym tam posadzić Kilo Ramireza. Zakładam, że zarobki niższe, a przynajmniej wiemy, że potrafi zasugerować zawodników do grania i takich, na których można sensownie zarobić. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl