![]() |
No to Litex. Idealnie trafili z nimi jako sparing partner :)
|
Litex... Dobrze jest :)
|
chyba pierwszy raz trafiliśmy, żeby nas pierwszych wylosowało :D
|
Tak na gorąco to mogło być lepiej, Litex jest mocny
|
teraz żeby tylko nie podjarać się, że raz z nimi wygraliśmy .... sparing
|
Nie będzie źle!!
|
Pierwszy na wyjezdzie, to jestem spokojny :D
|
no to znów w dupe dostaną ;)
zajebiste losowanie bo za czas tych elimnacji się zgramy no ale na Bułgarie jechac to jednak kawałek |
hahaha ....a Litex, norma, zawsze najciezszy rywal. Ja .......e, smiech.
|
Morgen/Litex vs Wisła/ Skonto ;)
pierwszy mecz wyjazd |
Dobrze, że pierwszy mecz na wyjeździe. Mogło być lepiej, ale tutaj każdy jest do pokonania.
|
Litex no nie jest źle :D
|
no będzie ciężko , no ale nie ma co narzekać
|
No chyba najtrudniejszy z mozliwych przeciwników, ale może to i dobrze. Plus , że gramy 1 mecz w Bułgarii.. ale liczyłem na coś łatiwejszego..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Niech ktoś teraz narzeka, że źle trafiliśmy, mamy mega szansę zagrać w LE, jeśli źle trafimy w 4 rundzie, ale MUSIMY przejść Litex!!!!
|
Cytat:
|
Prośba żeby ktoś kumaty obczaił czy Litex w ostatnim sparingu z nami grał w miarę podstawowym składzie a jeśli nie to ilu z niego zawodników brakowało.
No i tak w ogóle, to w pierwszym meczu Litex wygrał 2:1 więc jeszcze wszystko możliwe w sumie :P. No a jeszcze my Skonto musimy przejść |
Litex to drużyna na naszym poziomie. Mecz będzie bardzo wyrównany. Najtrudniejszy z możliwych przeciwników.
|
Jest pocieszająca, że oni też nie są teraz w rytmie meczowym, więc trafiliśmy dobrze, tylko teraz tego nie zmarnować :D
|
co wy z tym najtrudniejszy?? helsinki żle bo to Skandynawia , shamrock drwale i szkoci, slovan według mnie najsilniejszy z wszystkich. Liteks do ogrania i to spokojnie, w sparingu z tego co pamiętam mielismy naprawde dużo okazji. Teraz nie mozna ich tylko zlekceważyć. Liteks najlepszego swojego zawodnika sprzedał do Turcji więc...;)
P.S patrząc na składy zawodników nie można powiedzieć,że jestesmy na tym samym poziomie co liteks, mamy na paierze o wiele silniejszy skłąd i trzeba to udowodnić ;) |
panowie ekipa do ogrania,Bułgarzy sa w takiej samej sytuacji jak my podobne cykle przygotowan bedzie dobrze myslec pozytywnie i oby kontuzja jakas sie nie przyplatala
|
Jest pocieszająca, że oni też nie są teraz w rytmie meczowym, więc trafiliśmy dobrze, tylko teraz tego nie zmarnować :D
|
Cytat:
Rywal niezbyt wymagający, 4 runda jak najbardziej w zasięgu Wisełki. |
Przypomni ktoś na kogo potencjalnie możemy trafić w czwartej rundzie?
|
Genialne losowanie dla nas w drugim koszyku .
Genk lub Partizan OUT Rosenborg lub Pilzno OUT Rangers lub Malmoe OUT W ewentualnej IV rundzie będzie mniej mocnych ekip ;) ps. Wielka szkoda,że 4 Polaków z Trabzonu może zapomnieć o LM , grają z Benficą ;/ |
Litex to nie są ogórki. Poziom porównywalny do Wisły. Szansę oceniam na 60-40 dla nas.
A Trabzon z Polakami trafił na Benfikę. Ci dopiero mają powód do zmartwień.. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl