![]() |
Mój bimberek dzisiaj poległ... wyszedł mi chyba najgorszy od 3 lat ale i tak wszyscy pili:D
|
Cytat:
|
ja się na Ąckiego zagapiłam ... :)
|
Cytat:
Nosz... Ty niewierna :-/ :-) |
Cytat:
A) Podrywać kobiety B) Pić alkohol C) Ratować wszechświat przed zagładą Jednostki wybhitne potrafią robić wszystkie trzy rzeczy naraz, tego przynajmniej nauczyły mnie gry komputerowe i telewizja. Jakby mnie dłużej nie było to znaczy, że poszedłem ratować świat przed Eriką Steinbach, wrócę jak wytrzeźwieję. O laski będę musiał zadbać po drodze. |
Cytat:
ps. najlepsze jest połączenie czarnych pożeczek,trochę malin i jeżyn! W jeden wieczór w trójke wypliśmy 9litrów:-D |
O! Cholera! teraz mi przypomniałeś!
On przecież poszedł na pasterkę i jeszcze nie wrócił...! Czekaj, czekaj... niech pomyślę... który to był rok 2006? 2005? a może 2007? cholera nigdy nie miałam pamięci do dat... :> :-p |
sergio, polecam dorzucić troszkę jarzębiny, daje ładny zapaszek :D
|
Cytat:
Cytat:
http://www.ktokolwiekwidzial.pl/ Nie masz pamięci do dat, a on może świat ratował :D |
Cytat:
Wczesniej robilismy z jablek, ale sie nie opyla, dlugo sie fermentuje a u mnie to sami napalency i tylko sie marnuje. Kumpel wypil dwa litry=zero fazy+zwrocenie wszystkiego czego jadl... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gorzej jednak, jak faktycznie tylko jedno :)
Zawsze możesz się bronić, że schłodzić w lodówce chciałaś, dla jego dobra :) |
Wogóle to zbiera ktoś karty telefoniczne? Mam ich pełno może by ktos chciał...kupić
|
ależ ja lubię tego Ąckiego :>
|
Uranie, jak często bohaterowie giną w akcji podczas picia i ratowania świata?
Cytat:
|
Cytat:
UWAGA TYLKO NIE ZACZYNAJCIE Z DOWCIPAMI O CHUCKU NORRISIE!!! BTW wpadł mi w oko nagłówek: Papież: Każde dziecko potrzebuje miłości. Pierwsze dziecko jakie przyszło mi do głowy: http://republika.pl/blog_zc_872223/1...1113099551.jpg Czy to znaczy, że psycholog miał rację zanim kazałem mu się powiesić? |
przejebane są te opasterki powiem wam:lol:
w ogole to o czym byla u was mowa zebym wiedzial co mowic jak matka przyjdzie:lol: |
Cytat:
Kacapy piły na wojnie żeby ratować świat oczywiście w mniemaniu stalina, ale o kobietach mi nic nie wiadomo... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
I takie tam wiesz o dupach szybkich samochodach,popijając wódke z tigerem i popalając blanta:P A o czym była mowa u Ciebie?:lol: |
w zeszłym roku na pasterce było o GRZECHU.
:D:D |
Cytat:
aleee moze jest tu jakis religijny co byl w kosciele i opowie co tam godali:-D |
Cytat:
Cytat:
|
Bożenarodzenie jest Uranie, pamiętaj aby zło miłością zwyciężać :D
Alleluja bracie, idę lać :D |
Cytat:
|
Cytat:
http://i39.tinypic.com/a314cx.jpg Jeszcze raz Wesołych Świąt :D |
Haha, dzięki :lol:
Ale tego chyba brakowało by śnieg spadł, dzięki Uranie, po raz kolejny uratowałeś świat :) Masz u mnie piwo! |
jednak trzeba było zostać na forumowej pasterce.. :lol:
|
Dziś moja kolej na ratowanie świata :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl