Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Plotki oraz Wasze propozycje dotyczące transferów (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4404)

South 22.01.2009 20:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sharkey (Post 660823)
MAM ŚWIETNEGO BRAMKARZA DLA TEGO CALEGO BEDNARZA!

imię i nazwisko: Ivan Tóth
kraj: węgry
wzrost: 1,85m
klub: Hoved Budapeszt (II liga węgierska)->jest rezerwowym, ale ma widoki aby za kilka lat przebić się do pierwszego składu

CO O NIM MYŚLICIE NADA SIĘ DO WIZJI KLUBU, KTÓRĄ CHCE STWORZYĆ BEDNARZ?

zajebiście śmieszny jesteś chłopie

siara 22.01.2009 21:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matizaq (Post 660894)
Widze , że czytanie ze zrozumieniem sie kłania :) Jest tam mowa o zatrudnianiu ? Wyraznie pisze o tym , żeby ich przetestować !

wiesz...są tysiące yakich nazwisk......testować każdego ???

Skrzat 23.01.2009 12:47

Dokładnie szukanie w FM,Fifach,CM czy na ,,transfermarket'' to głupota a i głupotą jest mówienie że ni testujmy jakiś kolesi z 2 ligi indonezyjskiej bo dobry bramkarz może być z Polski albo Indonezji i może grać w Anglii albo w Polsce to nie ma różnicy.

pawelo84 24.01.2009 05:56

To jest dobry grajek

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html

Aktualnie wyrzucili go z klubu, bo uprawiał seks z żona w nocy na środku boiska, ale przydałby sie w Wiśle.

Skrzat 24.01.2009 10:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez pawelo84 (Post 661619)
To jest dobry grajek

http://www.transfermarkt.de/de/spiel...no/profil.html

Aktualnie wyrzucili go z klubu, bo uprawiał seks z żona w nocy na środku boiska, ale przydałby sie w Wiśle.

Nie wciskaj kitów bo humoru ni mam a grajek jest do dupy.

Faveks 24.01.2009 10:48

Jeśli chodzi o bramkarza to ja podam jedno nazwisko.Bartosz Białkowski.Młody i bardzo zdolny.Raczej do wyjęcia bo narazie siedzi na ławce w Southampton(miał kontuzje a jak wyzdrowiał to już do składu nie wrócił)
Widziałem pare meczy z jego udziałem i to na prawdę jest niezły bramkarz.

pawelo84 24.01.2009 20:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Skrzat (Post 661651)
Nie wciskaj kitów bo humoru ni mam a grajek jest do dupy.

Jak gość jest wart 2 mln euro i był podstawowym grajkiem Dinama Zagrzeb, to coś mi się wydaje że nie jest do dupy.

Virusman 24.01.2009 22:05

Nie jest do d***

http://www.pobandzie.pl/Pobandzie/1,...egnac_sie.html

Cytat:

Angielskie gazety spekulują, że po Drpicia może zgłosić się Tottenham, gdzie grają jego koledzy z reprezentacji- Vedran Corluka i Luca Modrić, którego Dino jest ponoć dobrym kumplem. Podejrzewam, że piłkarz ofertę Kogutów chętnie by przyjął- w końcu Premier League to Premier League, a seksu na White Hart Lane jeszcze nie uprawiał. Z ciekawostek Nives Celsius wygląda tak:

Już mimo tego seksu na środku boiska, to my raczej możemy o nim pomażyć jeśli interesuje się nim Tottenham.

Dziwi mnie cisza związana z Szymonem Pawłowskim. Czemu się nim interesujemy? Wiadomo że ciężko by było go wyciągnąć, ale byłby bardzo dobry na skrzydło.

szprotson 24.01.2009 22:18

nie interesujemy się bo jest nie do wyciągnięcia przez nasz klub

a Stojkovic, którym rzekomo sie interesowaliśmy, przeszedł do Getafe

jaitylkoja 24.01.2009 22:38

Po co wymyślacie zawodników, którzy są zatrudnieni w klubach lub chcieliby kosmiczne pieniądze? Na kogoś innego niż z kartą na ręku nie ma szans. Taki Białkowski nie poszedł by za mniej niż milion ojro.

maksinho 25.01.2009 15:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez jaitylkoja (Post 662101)
Po co wymyślacie zawodników, którzy są zatrudnieni w klubach lub chcieliby kosmiczne pieniądze? Na kogoś innego niż z kartą na ręku nie ma szans. Taki Białkowski nie poszedł by za mniej niż milion ojro.

Wow jaki specjalista. To jedź i dowiedz się za ile puści go trener, a nie wysuwaj pochopnych cen. Czasami jak dobrze pogadasz z władzami to jesteś w stanie wynegocjować obustronnie dobrą ofertę. Co do samego piłkarza to popatrzcie ile on zagrał meczy. Trzy w pucharze ligi plus mecze rezerw pewnie. To jest bezsens zupełny. Jak go brać to na wypożyczenie z opcją pierwokupu. Inaczej to jest strata pieniędzy.

Mario Nh 25.01.2009 16:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Virusman (Post 662079)

Dziwi mnie cisza związana z Szymonem Pawłowskim. Czemu się nim interesujemy? Wiadomo że ciężko by było go wyciągnąć, ale byłby bardzo dobry na skrzydło.

Skorża już to chyba gdzieś, kiedyś tłumaczył. Przypomnij sobie jak wszyscy chwalili Łobodzińskiego zanim przeszedł do nas. Strzelił nawet bramkę bodajże Czechom i błyszczał jak na polską ligę. Skoro Pawłowski nawet w 75% nie gra tego co Łobo zanim go kupiliśmy to nie licz że podejmiemy jeszcze większe ryzyko ( Bo Szymon wcale nie musi być tańszy wbrew pozorom ). To samo tyczy się braci Gancarczyków itd... itd...
Tak to mniej / więcej szło, a ja się pod tym rzecz jasna podpisuje. Jeśli już to upatrywałbym tu jakiś zagraniczny transfer.

Gucio25 26.01.2009 20:22

Łobo przed przejściem do nas grał całą rundę straszną kaszane, więc nie do końca tak jest.. ;)
pytanie co do Pawłowskiego - może on grać na lewej pomocy? gdzie gra w Zagłębiu?

martinius028 26.01.2009 21:41

Maciej Scherfen jest podobno skłócony z zarządem ruchu więc może na defensywnego pomocnika do nas przyszedł przynajmniej na testy.u nas teraz na tej pozycji moze być kłopot a Scherfen to bądź co bądź doświadczony ligowiec .rozegrał w sumie 213 meczy w ekstraklasie i strzelił 6 goli

arti 26.01.2009 22:36

Przeszukajcie lepiej ligi Indii, Laosu, Wietnamu, w ostateczności drugą słowacką...
Pawłowski, Garncarczyk, Scherfen (a ten po co??) - nie dla psa kiełbasa...:(

martinius028 26.01.2009 22:43

w tej chwili mamy Cantoro na defensywnego pomocnika(bez formy ostatnio) Sobol (kontuzja ) Varga(nie wiem czy jest sens wogóle o nim pisać jak znam życie na drugim zgrupowaniu jeśli na nie pojedzie złapie kontuzje)Diaz(głośno mówi że woli grać na lewej obronie bo dzięki temu może grać w kadrze) Marcelo(wielki chłop troche mało zwrotny i według mnie lepszy na środku obrony)

Mamy zawodników którzy mogą grać na defensywnego pomocnika ale skoro możemy jakiś brazylijczyków z 3ligi testować (choć mnie ten chłopak ciekawi chciałbym żeby zagrałw większym wymiarze czasowym) to można i Scherfena przetestować na to samo wyjdzie a będzie sie z nim łatwiej dogadać

White Star-Shaped-Heart 26.01.2009 23:36

Prali skarpetki w sadzawce, kąpali się w fontannie, a w siatkonogę grali na ziemnym korcie w piłkarskich butach z metalowymi kołkami. Brazylijscy murarze, rolnicy i sprzedawcy garniturów mieli podbić europejski futbol.

Jeśli ktoś nie miał okazji dziś kupić Przeglądu, to tu http://przemyslaw-zych.blogspot.com/ znajduje się w całości ciekawy artykuł o eksperymencie Antoniego Ptaka na Pogoni Szczecin i o tym, gdzie dziś są Brazylijczycy... a było ich przeszło 50. Niektórzy są w drugiej lidze słowackiej, tam gdzie wy chcecie dziś szukać piłkarzy do Wisły...

http://przemyslaw-zych.blogspot.com/

AYALA 27.01.2009 00:12

wole Scherfchena niż kolesi z 2 ligi słowackiej czy 3 ligi stanowej.

Hermond 27.01.2009 01:01

Ośmielę się rzucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski

Pusiek 27.01.2009 08:19

"RZuć"....;/

tofik 27.01.2009 17:51

Wspominany przezemnie Kieszek poszedł na wypożyczenie do Vitorii Setubal. Szkoda, można było mieć solidnego bramkarza przynajmniej na rundę.

HEDu 27.01.2009 18:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hermond (Post 663654)
Ośmielę się żucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski

w sumie tak, ale nim sie Jaga interesuje ;d

Hermond 27.01.2009 18:44

jak na razie media nie zrobiły z niego wielkiej gwiazdy i można byłoby go wyciągnąc za "normalne" pieniądze

Proud 27.01.2009 19:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Hermond (Post 663654)
Ośmielę się rzucic jedno nazwisko (na lewą pomoc): Maciej Małkowski

ciekawy chłopak...ale obserwowałem go w meczu z Wisła w Krk i nic szczególnego nie pokazał...świetnie bije wolne i rożne, dynamiczny, dobry technicznie....ale czy na pierwszy skład w Wiśle, wątpie.

Hermond 27.01.2009 19:47

Ma duze umiejętności i przdewszystkim dynamike i wydaje mi sie że jego akcje są mniej chaotyczne od Małego. Moze po przejściu do Wisły zrobi skok jakosciowy jak to zazwyczaj bywa. Nie można byc wielkim piłkarzem w słabym klubie.I pamiętajmy na gwiazdy nas nie stac, a Zieńczuk prawdopodobnie odejdzie (teraz lub w lipcu).

Skrzat 27.01.2009 21:47

Małkowski to bardzo ciekawy zawodnik myślę że był by świetnym zmiennikiem.

bearex 28.01.2009 09:11

Czy mi się wydaje czy na zgrupowaniu kadry ktoś go porównał do CR7?? xD

gdsmk 30.01.2009 12:56

Nie wiem czy było wspominane, ale Grzegorz Bronowicki chce rozwiązać kontrakt z winy klubu i na dniach może stać się wolnym piłkarzem...

mKanius 30.01.2009 13:08

Bronowicki byłby świetnym wzmocnieniem, ale czy by chciał dojść do Wisły? W każdym bądź razie mógłby grać na prawej i na lewej stronie i na obu byłby wzmocnieniem, a bramka? Radosław Janukiewicz chyba wolnym zawodnikiem jest, a talent ma i w przyszłości mógłby wygryźć ze składu Pawełka, któremu błędy zdarzają się zbyt często.

Mist 30.01.2009 13:28

R.Janukiewicz był wolnym zawodnikiem ale już skorzystało z tego Gks Bełchatów gdzie był na testach a teraz wyjechał z tym klubem na dalsze zgrupowanie. Wisła zamiast na testy tego zdolnego polskiego bramkarza wolała zaprosić mniej lub bardziej nieznanych grajkołapaczy

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:11.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl