![]() |
Cytat:
na 100% nie. WS jest na terenie Stadionu, a 2h przed meczem odblokowywuja bramki, wejscia na B |
Cytat:
A ten basen musi być w Krakowie? Jak nie to w Piekarach kolo Krakowa jest zajebisty basen..malo ludzi, i cena dosc przystepna - 7zl za godzine, chyba, ze bedziesz chodzil od 7-30 do 10 to wtedy 5 |
Cytat:
http://www.basen.agh.edu.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam problem z kartą pamięci z aparatu cyfrowego. Mam dwie karty 2GB i 4GB. Gdy przegrywałem zdjęcia na laptop z obydwu kart było wszystko zajebiście. Ale gdy przegrywałem już na zwykły komputer poprzez czytnik kart pamięci, kartę 4GB to tak jakby jej w ogóle nie widziało. Kartę 2GB widziało od razu. Przy włożonej karcie 4GB w czytniku zapala się dioda czerwona i zielona po czym zaraz gaśnie zielona. Obydwie karty są tej samej firmy. Może być taka sytuacja, że czytnik jest za "słaby" na kartę 4 GB?
|
Wie ktos na 100% czy Dzien Edukacji Narodowej (Dzien nauczyciela) jest wolny od zajec dla uczniów?
|
Cytat:
|
Ratujcie...........!!!
Bardzo potrzebne... Serial do Kaspersky Internet Seciurity 6.0.2.621... szukam na jakis stronkach ale nic.. jakby ktos mial to bylbym BARDZO wdzieczny!! Sprawa pilna.... |
Nie sprawdzałem, ale spróbuj z tego linku:
http://rapidshare.com/files/13845643...IS_6__7__8.exe |
Wie ktoś może jak wygląda sytuacja na basenie na Wiśle jak tam jest z głębokością i i czy dużo ludzi tam przychodzi
|
Gdzie w Krakowie są sklepy Esprtia ? Prócz Krakowskiej bo tam byłem i nie znalazłem tego co chciałem:(
|
Mam problem z wysyłaniem SMSów w sieci Era. Dzwoniąc do Systemu Administracji można usłyszeć, że "Konto zostało niedawno doładowane, ale mogą jeszcze występować problemy z wysyłaniem wiadomości SMS". Ok, ale konto zostało doładowane 2 dni temu, a SMSy można było wysyłać bez problemu już ok. 1 h po doładowaniu.
Ktoś wie o co może chodzić? Czy konieczna będzie wycieczka do salonu Ery albo telefon do BOK? |
Poszukuję zdjęcia vlepki Wisły na tabliczce jakiegoś urzędu w Warszawie. Wiecie o które zdjęcie mi chodzi :).
|
Cytat:
http://i36.tinypic.com/eqxgmt.jpg Przy okazji KALENDARZ ROKU SZKOLNEGO 2008/2009 |
jaką kadre na mecz z Ukraina powołał LEO ?
*** Tu znajdziesz http://www.pzpn.pl/reprez_a.php?inf=15054 A takim składem dziś gramy Fabiański - Golański, Dudka, Żewłakow, Kokoszka, Krzynówek - Lewandowski, Murawski - Błaszczykowski, Jeleń, Smolarek. |
Witam, mam pytanie czy ktoś pamięta o której godzinie w zeszłym sezonie 1 września odbyło się spotkanie pomiędzy Wisłą Kraków a Lechem Poznań ?? Chciałbym wiedzieć czy również w tym sezonie spotkanie odbędzie się w sobotę.
Dzięki pietruch |
o 18:15.
1 Września. Na trybunach 20.500 widzów. Za 90minut.pl |
Jak wygląda sprawa z przejściem lub przejechaniem przez granice Ukrainy? Trzeba mieć paszport czy wystarczy mieć legitymacje?
|
Paszport...
|
Cytat:
Wczoraj też czytałem gdzieś w necie, że na Wawelu ma stanąć pomnik JPII, ponoć już siódmy taki w Krakowie. Projekt tego najnowszego wygląda jak ten potworek z serii filmów Obcy. Dramat. |
Potrzebuje strony gdzie znajdę historie chuligaństwa stadionowego w Polsce potrzebne do pracy magisterskiej. Ma ktoś coś takiego ?
|
Cytat:
google nie gryza |
pytanie do kogos, kto zna sie troche na prawie.
znajomy polecial na wakacje do Polski po 8 latach i... prosto z lotniska zabrali go do wiezienia za przestepstwo (unikanie sluzby wojskowej), gdzie przesiedzial cale wakacje. i teraz pytanie. ja tez "unikalem sluzby wojskowej" od kad wyemigrowalem z kraju... czy kiedy pobory sie w tym roku skoncza, to moge spokojnie wleciec do kraju powiedzy od przyszlego roku, czy prawnie dalej moga mnie karac? bo niby "przestepstwo" popelnilem w przeszlosci, wiec mimo wszystko nadal podlegam karalnosci, tak? jak to rozkimac? |
Ja bym na Twoim miejscu średnio polegał na opiniach ludzi z forum w tym wypadku, najlepiej umów się z adwokatem, trochę zapłacisz ale przynajmniej będziesz wiedział na czym stoisz.
|
Planuję przywieść procesor z usa, będę musiał płacić cło ?
Duże ? |
Cytat:
|
Ja mam pyatnie: Ile poszło karnetów na lige i biletów na Barce?
|
Cytat:
|
Ile kosztuje bilet na PKS z Krakowa do Łodzi??
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:49. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl