![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Kuba przekazal wszystko Wiśle, Jarek wydał na farme trolli, a Tomek wykupil wszystkie gazety sto lat wstecz.
To chyba jasne? |
Cytat:
|
I dlaczego Wuja nie zatrudniono po Hyballi skoro był juz wtedy wolny ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Kto takiemu np Dukatów zabroni założenia tutaj konta? :> |
Tu chyba jesteś niesprawiedliwy. Koalik pisze takie rzeczy od lat i o Sarapatach też tak pisał.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Kasperczak powienien byćskautem i Kiko Ramirez
|
Cytat:
Naprawdę już nikt nie pamięta zaciągu afrykańskiego z lat 2002-2005? Pzychodziły takie ananasy że przy nich Sikorski czy Jankowski to były gwiazdy. Przypomnę że Uche był w klubie zanim do nas trafił Kasperczak. |
Cytat:
|
Dobry był, szybki. Kanadyjczyk bodajże?
|
murzynów niech ściągnie Kasperczak do Wisły
|
Cytat:
|
To ja też rzucę nazwiskiem - Kelechi Temple Omeonu.
|
Cytat:
Ja mogę odpowiedzieć na twoje wszystkie pytania. A odpowiedz brzmi : Uj wie bo z mami nie ma pilota, wiec brzytwy w dłoń i hmmmm. :haha: |
Cała optyka ponownie skierowana na piłkarzy i Gule. Nie tam gdzie jest problem.
3 ostatnie lata klubu to wypinanie piersi kiedy do zakomunikowania są pozytywy lub do zrobienia gownoburze. Znów Jaro zbierze wy....... na Twitterze i na tym się skończy. Króluje odpowiedzialność zbiorowa więc niczyja, niby mamy prezesa ale przynajmniej dla mnie jest osobą zagadkową. Wiemy, że wizja nie jest jego a tylko prokuruje. Wizja podobno jest wspoldzielna czyli znów niczyja. Nie może, zatem dziwić, że odpowiedzialności nie bierze na siebie trener, zawodnicy, przykład plynie z góry. Nawet nasz nowy dyrektor sportowy opowiada o złożoności decyzji i aby nie uznawać jakiś transferów jako jego. Wracając do "wizji" chcemy mieć Ajaks...za rząd pieniędzy Wisły i w sytuacji ligowej Wisły. Tak jak w transferowym pisałem 2 najlepszych piłkarzy zamieniono na potencjał, atmosferowica, szkolenie dość surowego zawodnika dla innych, chlopa z dużą przerwa, brata bliźniaka Hanouska i Colleya jako wyraźne wzmocnienie. W sytuacji gdy mieliśmy 5 pktow nad grupa spadkową, obecnie już 3. 20m pln w Excelu in. Ryzyko? Nie jazda po bandzie intencjonalnie lub z braku przewidywania czarnych scenariuszy. I tak sobie płyniemy jak... |
Mam pomysł na polepszenie obecnej sytuacji, biorąc pod uwagę, że obecny zarząd uwielbia wykonywać ruchy pozorowane i zajmuje się głównie działaniami propagandowymi przy jednoczesnym braku odpowiedzialności za ciągłą błazenadę na boisku, szereg nietrafionych transferów, itp.
Zrobiłbym cztery zamianki: na prezesa Socios w ramach zacieśnienia współpracy ze środowiskami kibicowskimi i kontynuowania dziedzictwa TS-u przesunąłbym prezesa - prezesika Dawida - Dawidka. Na prezesa sekcji piłkarskiej przesunąłbym obrończynię Świętej Ziemi Dorotę - Dorotkę Gburczyk, w końcu kobieta łagodzi obyczaje i sprawi, że liczni klakierzy będą mogli odważnie mówić o nowym otwarciu, o kolejnym w ostatnich latach - już to trudno zliczyć. Na prezesa TS-u, który jak wiadomo ma też zadania resocjalizacyjne i jest znany z tego, że zatrudnia ludzi po wyrokach powołałbym byłą Królową Marzenę Sarapatę. A Tomka Jażdżyńskiego - specjalistę od zadań specjalnych na stanowisko prezesa TVP, tzn. na stanowisko prezesa Instytutu Medialnego Wisły, który umacniałby jeszcze bardziej działania historyczno-propagandowe. |
Jak My wypadamy w kontekście wynagrodzeń płatnych piłkarzom i sztabowi na tle innych drużyn w Ekstraklasie ?
|
@adam str 18. Bynajmniej miejsce nie idzie za budżetem płacowy.
https://www2.deloitte.com/pl/pl/page...2020-2021.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
A mamy cokolwiek innego czy tajemnica?
|
Cytat:
I wyjaśniał Balazinski. |
Raport finansowy będzie za około miesiąc dwa więc wtedy będziemy wszytko widzieć.
|
Niech mi ktoś wytłumaczy jedną rzecz, Królewski cieszy michę, że z Rakowem grało 4M?. Pomijam już jest to czterech młodych nadających się co najwyżej do II ligi. Co nam dają 3 melony więcej w kasie? kiedy w I lidze nie będzie pieniążków z ekstraklapy, a frekwencja na stadionie będzie oscylowała dużo poniżej 10 tysięcy.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl