![]() |
Cytat:
Cytat:
Przed meczem z nami też byli na 15 miejscu z 1 punktem przewagi nad #16 Odrą |
|
Niech spoczywa w pokoju. Pamiętam jak chodziło się na mecze z Jego udziałem.
|
młodo :(((((
|
Wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie.
|
Bardzo smutna wiadomość. Dla rodziny i przyjaciół, ale i dla mnie, bo to był pierwszy bramkarz Wisły, gdy zacząłem kibicować, więc każdy późniejszy był do Sarnata później porównywany.
|
Sarnat, Matyja, Pater, Świerad, Kaliciak itd...początki kibicowania Wiśle, II liga, te betonowe trybuny, dziadek sprzedajacy obwarzanki, pikniki klnące na sędziego -"ty czarna małpo", było kupę śmiechu, wspaniale czasy.
|
Pierwszy bramkarz złotej ery odszedł.. dziękuję za Twoją grę dla Wisły, radość i emocje, które dzięki Tobie mogłem przeżywać.
Spoczywaj w pokoju. |
Nie pasowała mi ta informacja, przecież grał w czasach mojej młodości. Tylko 54 lata.
Choroba nie wybiera... Panie świeć nad jego duszą. |
https://przegladsportowy.onet.pl/pil...ez-cba/yztm5x9 Tomasz Kłos został zatrzymany przez CBA.
|
Bregu do tej pory w albańskiej najwyższej lidze ma 12 meczów, a w nich ma pięć goli i trzy asysty :D
|
Nie bedzie to nawet zbytnio kontrowersyjne co napisze, ale wiekszosci lig na balkanach jak albanska, bosniacka, kosowska czy macedonska to i poziomem profesjonalizacji i samym poziomem sportowym sa na duzo nizszym poziomie niz polska 1 liga.
|
Olejarka ratuje remis Zniczowi z Łkem, Asysta i Gol
|
Fernandez wyladowal w 3 lidze Hiszpanskiej https://www.meczyki.pl/newsy/pilka-n...ontrakt/256071
|
bardzo ambitny pilkarz :)
|
Cytat:
|
Jesus Imaz na 1-1 w meczu Szczecin - Białystok
|
|
Emmanuel Sarki (Batory Wola Batorska -> Orzeł Cikowice)
Here we go! :) https://transfery.info/aktualnosci/o...regowce/229893 |
Oficjalnie: Nowym zawodnikiem Wieczystej został Petar Brlek. 30-letni chorwacki pomocnik podpisał półtoraroczny kontrakt z opcją przedłużenia o kolejny rok, który zacznie obowiązywać od 1 stycznia 2025 roku.
|
https://weszlo.com/2024/12/21/media-...afic-do-wloch/
Ciekawe. Nie twierdze, że Hoyo jest jakimś mega talentem, bo trudno to zweryfikować, acz trochę nie rozumiem czemu z niego tak szybko zrezygnowano. I tak wiem, że Salernitana to żaden hegemon i tak wiem, że pewnie z Hutnika wyciągną go za frytki i pewnie będzie jednym w wielu - niemniej ciekawym jest jak szybko go odpuściliśmy. |
Cytat:
Fajnie że się ogarnął, wątpliwe żeby zrobił to u nas. |
Cytat:
Ciekawe, bo chyba w debiutanckim sezonie, już nie pamiętam komu, udział wywiadu gdzie zrobił wrażenie całkiem ułożonego dzieciaka. |
Cytat:
Tym bardziej trzeba cenić przypadki jak Duda i Kutwa, gdzie na razie wszystko wydaje się być dobrze poukładane. |
A tymczasem z dniem 31 grudnia 2024 Omrani został pogoniony z Poli Jassy.
Według słów trenera jego postawa i przygotowanie nie dawały żadnej nadziei, że Billel w jakikolwiek sposób przyda się drużynie. Przytaczane rok temu z mediów rumuńskich opinie kibiców, dziennikarzy i trenerów oraz dyrektorów sportowych, nie licząc właścicieli klubów spełniły się w całej okazałości wbrew sugestiom besserwisera tego forum. |
Cytat:
Mam nadzieję, że nie skończy pod mostem. |
Co do Poletanovica, to kolejna miekka faja do kolekcji. Spuścił nas ligę niżej jako główny reżyser gry. Wolałbym kogoś, mimo jego niezłej jakości, aby przyszedł ktoś kto nie przyłożył ręki do naszego spadku.
|
Cytat:
Bo wrzucono go do druzyny na ratunek z Rakowa na ostatnie 10 kolejek sezonu? No naprawdę zaskakujace że on tego nie uratował. Co tam jakieś oklepane przygotowania czy zgranie z drużyną. To przereklamowane. Jak zaczniemy runde bez Igbekeme i Carbo to będziemy jeszcze prosic Pletanovicia na kolanach żeby do nas wrócił. |
On wrócił do swojego klubu do Serbii. Szanse na jego wyjęcie do średniaka I ligi, którym jesteśmy, mamy małe.
|
Cytat:
Nie wiem w jakiej formie jest Poletanović, ale jeśli w przyzwoitej to dobry trop. A jeśli jest taką miekką fają to asiory Duda, Sukiennicki, Gogół i Dziedzic na pewno posadzą go na trybunach. To przecież technicy i twardziele jakich mało... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl