![]() |
Cytat:
|
Sprawdz w googlach znaczenie tego powiedzenia.
|
Cytat:
W obecnej pilce nie ma czegos takiego jak madre stanie. A juz szczegolnie jesli mowimy tu o pozycji pomocnika. Jedynie madre stanie kojarzy mi sie z gra na podworku i staniem pod bramka przeciwnika, przy uwzglednieniu braku przepisu o spalonym. Albo z komuna i slawetnym "czy sie stoi, czy sie lezy" :) Jednak jesli chodzi o pilke nozna, to stanie z automatu powinno sie rownac karze chlosty, gdyz jest chyba logicznym, ze predzej z chaosu cos sie urodzi, chocby byl to chaos absolutnie hardkorowy, nizli z biernosci i z zagrywania na tzw "alibi" do najblizszego partnera. |
Cytat:
|
no to makinwy chyba nie pozyskamy ;/ a brożek kontuzja ... czyli katastrofa ;/ mamy jednego klasycznego napastnika christowa i po prostu zaje...fajnie ;/
|
Cytat:
Może jeszcze kogos podpiszemy?;) Dotychczasowe doświadczenia nie nauczyły Cię nic? Wisła lubi zaskakiwac transferami last minute. |
taa... takiego christowa to ja 2 nie chce, bo on nie łapał się do mistrza Bułgarii a u nas ma być gwiazdą ... ?
|
Cytat:
PS. Wisla, Hristov, Brożek, Mankiwa ... |
Cytat:
liga bułgarska jest silniejsza niż polska... A to że chlopak wczoraj nie blyszczal to jest przydklad tego ze dopiero co podpisał i musiał grać... zero zgrania... |
Cytat:
A po za tym może oceniasz go po jednym meczu?? Ciekawe jak Ty byś grał z nowymi kolegami widząc ich na oczy pierwszy raz w piątek, a w sobotę wyszedł byś na pierwsze spotkanie na 90 minut, w ogóle nie znając ich nazwisk stylu grania itp rzeczy. Chyba że jesteś cudowny jedyny i nie powtarzalny i w pierwszym meczu strzeliłbyś ze 3 bramki... |
Cytat:
Nie ma co ukrywać - Diaz wczoraj niczym specjalnym nie błysnął, mnóstwo start, nie dokładnych zagrań no i ta szansa na wyrównanie. Rozumiem, że to była trudna piłka ale i tak to powinno wejść do bramki... |
wiem grałem tak i dziwnie się grało jak nie jesteś zaaklimatyzowany w drużynie i grają do ciebie raz na 10 razy chociaż ty się starasz, wychodzisz do piłki ...a tu nic.
|
Cytat:
Jeśli jest to pewne, że Makinwa nie przejdzie do Wisły na miejscu Skorży przyjrzał bym się jeszcze raz Branislavowi Punosevacowi - młody chłopak, ambitny, rosły i strzela bramki... Czego chcieć więcej? Założę się, że za sezon lub dwa pozyska go lepszy klub niż Wisła. Mnóstwo jest opcji... i teraz która wybrać? Oto jest pytanie... A Dudu z Deberczyna? Gra tam w ogóle? |
Cytat:
|
Moim zdaniem Jirsak marnuje się w Wiśle. Ja widzę wyraźne cofanie się tego zawodnika: z rundy na rundę gra coraz słabiej, Jeszcze w poprzedniej potrafił co najmniej raz ładnie podać piłkę, teraz tego nawet nie próbuje, tyllo zagrywa do najbliższego kolegi. Za to zaczął faulować -- zwykle bez sensu. Obawiam sie, że dopóki Skorża będzie trenerem, to tak to już będzie. Chyba najlepiej dla niego byłoby wrócić do Czech.
A wobec kontuzji Brożka jesteśmy bez bramkostrzelnego napastnika: Małecki i Boguski to nie sa typowi łowcy bramek, a Hristow będzie pożyteczny za jakiś - mniejmy nadzieję krótki - czas. Ale to przeciez nie jest żadne odkrycie, wszyscy to wiedzą. Może więc jednak w ostatniej chwili wypożyczą tego gościa z Lazio? Bez tego będzie cężko wywalczyć mistrzostwo. |
Coś w ostatnich godzinach nie widzę na forum Pana maci0s może siedzi znów pod stadionem :P taki żarcik oczywiście bez obrazy,ale ciekawi mnie jak się rozstrzygnie ta sprawa z Makinwą.
|
Jestem jestem, czekam na wiadomosci tak jak Wy... Oby podpisali kogos bo z tego co wiem to kontuzja Brożka nieciekawa;/ prawdopodobnie wyklucza go z następnego meczu;/
|
Do Wisły w tym okienku transferowym nie przyjdzie już zaden zawodnik KONIEC KROPKA :)
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=22785 |
Makinwa, Makinwa a o obrońcy coś cicho sie zrobiło. Wie ktoś może coś na ten temat ?
|
Cytat:
W nastepnym moze jak cos. |
Jesli Paweł ma cos znowu to klub musi natchymiast znalesc kogos do ataku.
Wiadomo ze on musi wejsc do gry a to i tak troche potrwa i my musimy miec zastepce. jeden Hristov to za malo,chlopak wogole nie zna druzyny i wygladal na troche wystraszonego Boguski tez widac ze bedzie dopiero probowal lapac forme ... Jedyna nadzieja w Maleckim .... najgorsze jest to ze kazdy przeczuwał ze moga byc klopopty w ataku i to powazne ale klub wybieral ,przebieral i testowla i nieznalazl nikogo. Ciekawe co z tym Makinwa bo to w naszej kadrowej sytuacji moze byc jedyny ratunek. |
Obecnie oglądam Krivetsa i powiem wam, że mi bardziej odpowiada nasz bułgar niż białorusin. No ale zobaczymy w dalszej perspektywie.
|
Nikt już w tym okienku RACZEJ nie przyjdzie (obym sie mylił) ale mi się wydaje że wszyscy się napalili po Hristovie od razu wszyscy zaczęli wypisywać kto to do Wisły nie przyjdzie, gdyby ktoś miał przyjść to by napisali na głównej że np. Makinwa na testach albo coś, ale może to jest owiane tajemnicą :D
|
Mysle ze wisła musi miec drugiego Issa Ba, fajny gosciu wyrózniał sie, widac ze z ligi francuskiej. A co do napastnika to z Hristowa moze cos byc a Makinva? Sądząc po reakcji skorzy na pogłoske o Makinvie to jak jakis napastnik do nas dołączy to napewno nie Makinva. (Chociaz wolałbym Makinve). Mijmy nadzieje ze ktos jeszcze do nas dojdzie. Oglądam wszystkie mecze Wisły i Jrsak nadaje sie tylko na zmiane. A Junior Diaz gra w kratke ja po pierwszych 20 - 30 min. meczu wiem którą nogą dzis gosciu wstał. I wtedy albo go dalej trzymam aby przeszkadzał druzynie ( tak jak wczoraj) albo wpuscił kogos innego ( tutaj musimy miec na zmiane takiego drugiego Ba).
P.S. Napewno okienko konczy sie w poniedziałek o 00:00? |
Cytat:
|
powiem wam, że jestem zbudowany.
Kriviets jakąś wielką gwiazdą napewno nie jest. Kirm jest od niego lepszy. Gdyby udało się podpisać Makinwę to nasze transfery wyglądałyby lepiej niż Lecha. Jeżeli tym razem Garguła osiągnie pełny zakres ruchów w kolanie to on powinien być drugim Issa Ba:) |
Cytat:
|
Nadzieja na przyjście Makinwy jest mało czasu pozostało ale myślę,że się dogadają tym bardziej,że Brożek(znowu kontuzja).
|
Cytat:
|
Z tego co mówił trener Skorża na konferencji prasowej i tak żadnych szczegółów nie dowiemy się wcześniej, aniżeli w poniedziałek i to pewnie wieczorem z oficjalnym komunikatem czy kogos udało się pozyskać czy nie.
I jesli nic nie wypali to i tak nie bedziemy znac nazwisk, bo np. Hristovem interesowaliśmy się już od 1,5 roku, a przecież nikt poza sztabem Wisły o tym nie wiedział. |
Cytat:
|
Cytat:
Moim zdaniem zaprezentował się ok - pare razy fajnie klepnął z Lewandowskim / Peszką / Stilicem. Grali na trudnym terenie, poczekajmy jak pogonią jakichś sredniaków u siebie. On już nie takim tuzom jak Wisła, Arka czy inne Polonie bramki strzelał, więc spokojnie Ciężko póki co porównac transfery, dajmy pograć troche zarówno naszym Ba i Hristovowi, jak i Białorusinowi. |
A nie wydaje Wam się, że testy tego 19-letniego zawodnika z Ukrainy to była tylko zasłona dymna przed transferem Hristova, a być może i nawet kolejnego napastnika?
Tak mi sie nasunęło po ostatnich wydarzeniach w klubie. |
a mi przeszla taka mysl meczyk ustawiony pod transfer nowaka do wisly z arka bedzie 5 do zera i juz bedzie tylko lepiej...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawa teoria :lol: |
jak sie patrzy na gre tych pilkarzy to rozne mysli nachodza czlowieka..
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl