![]() |
Cytat:
|
Da sie jakoś odzyskać dokument pisany w WordPadzie w Windowsie7?Nie wiem jak to sie stało,pewnie omyłkowo kliknąłem nie patrząc i teraz problem.
|
Znacie jakas dobra ale nie baardzo droga restaurację na przyjęcie po ślubne w okolicach rynku ? na starym mieście
@Coach super ,ale nie o to mi chodziło. |
Z tych tańszych to McDonald's na Floriańskiej lub Szewskiej
|
Posiada może ktoś ebooka The Beautiful Game? David Conn? ponieważ pilnie potrzebuję?
|
Mam takie pytanie : Na którym przystanku będzie najlepiej wysiąść jak będę jechał tramwajem 18?
|
A gdzie chcesz dojechać?:D Jeżeli na stadion to przystanek Reymana ( tylko to jest przystanek na żądanie).
|
Faktycznie, nie sprecyzowałem :) Dzięki, będę musiał pamiętać żeby guzik nacisnąć :P
|
Witam, gdzie można obejrzeć mecz z pyrami? Chodzi mi o jakis pub w centrum miasta, najlepiej kolo rynku... i zeby piwko nie bylo zbyt drogie... ;)
|
jest taka ulica Reymonta sie nazywa :)
|
Który sektor jest sektorem rodzinnym ?
Dzięki z góry... |
Sektorem rodzinnym na Wiśle jest sektor E11, ostatnio powiększony o 200 miejsc w sektorze E12
|
Jak mając kartę kibica Wisły można sobie wyrobić kartę naszych braci z Gdańska? bo z tego co mi wiadomo mają wprowadzić że jak nie masz wyrobionej karty klubu to nie wejdziesz tak jest podobno na Legii? i czym się różni ich karta od naszej bo oni jak Lech, Legia, Bełchatów, Jaga i ktoś tam jeszcze nie pamiętam mają inne karty niż my?
|
Witam, na mecze czasami dojeżdżam na motorze i pytanie jest takie: czy bez problemu w depozycie mogę zostawić kask i plecak czy będą jakieś problemy?
|
chodzi wam strona SKWK nie chce mi wskoczyć???
|
jest jakas strona internetowa tego sklepu (outlet czy jakos tak), ktory jest pod tesco na kapelance?
|
gdzie w okolicach Lubicza znajdę kwiaciarnię ? Z wyjątkiem krakowskiej ?
|
Cytat:
http://50style.pl/ |
Cytat:
|
Cytat:
A skoro piszę LUBICZ - to chodzi mi o całą ulicę ;p |
Mam pytanie. Podczas wczorajszego meczu widziałem, że przed trybuną G jest to parking. On jest dla vipów?czy ogólnie dostępny ?
|
Cytat:
|
Pytanie urazowe :)
10 dni temu przytrzasnąłem środkowgo palca ręki (na zgięciu paliczka pierwszego od paznokcia i drugiego), zdarza się :) Wiadomo - ból, lekka opuchlizna, ale cały czas miałem pełen zakres ruchu. Jako typowy facet stwierdziłem, że nie będę się wypuszczał z pogotowiem nawet. Z czasem ból zupełnie ustąpił. Boli jedynie jak chwycę palucha i zgniatam go itp. Niepokój budzi tylko fakt, że wyczuwalne jest lekkie "wybrzuszenie" w miejscu uderzenia, tak jakby od wierzchniej strony dłoni/palca. Pytanie - jest możliwy jakiś grubszy problem (pęknięcie itp) jeśli co do zasady nic nie boli i dłoń jest w 200% sprawna? Czy to wypuklenie to jakiś zwykły obrzęk, który zejdzie? |
krwiak najpewniej.. możesz jechać na SOR żeby ew zrobili Ci prześwietlenie żeby być pewnym, że to nic poważnego...
edit. jak było coś poważnego to byś nie mógł nim ruszać |
Cytat:
|
gdzie znajdę najnowsza czołówke ligi+extra?
|
Jedna, jedyna strona mi nie wchodzi i przy okazji forum na tej stronie. Czytałem sporo w google na ten temat ale tam piszą o DNS, Proxy, zmianach jakichś adresów itp. rzeczy. Potrzebowałbym porady mądrego hakermajstra tu lub na PW. Byłbym cholernie wdzięczny, bo tak wchodzę tam tylko przez te bramki co odblokowywują. Zaznaczam, że bolec a nie znawca komputerów ze mnie. Nie mam ochoty grzebać w ustawieniach routera, bo popieprzę dopiero. :D
Pozdrawiam. |
1.Siema, potrzebuję kogoś z bardzo dobrą znajomością angielskiego aby rzucił/rzuciła okiem na pewne pismo(bardzo krótkie) czy nie ma większych błędów. Jest ktoś taki? ;)
2. Jest jakiś synonim słowa between który nadaje się do listu formalnego? Between brzmi mi jakoś tak potocznie. |
Cytat:
prep 1. (w odniesieniu do dwu osób, rzeczy) between; przen.między nami (mówiąc) between you and me; between ourselves; pot. between you me and the gatepost 2. (w odniesieniu do zbioru osób, rzeczy) among, amongst; przen.między innymi among other things between ogólnie rzecz ujmując nie jest wyrażeniem potocznym |
Zabieram sie z zamiarem odwiedzin Polski na wakacje gdzies po +/-10 latach i myslalem obskoczyc przy okazji do Pragi w Czechach. Jak to wyglada z przejazdem z Krakowa? Samolot/pociag/samochod. Co sie najbardziej oplaca? Generalnie patrzylem na ceny biletow na przelot i wygladalo to calkiem przystepnie, ale jakie sa mniej wiecej koszt przejazdu (i czas podrozy) samochodem/pociagiem?
Z gory dziekuje za pomoc. |
Proud na pw się odezwij (studiuje ang.) ;)
|
Cytat:
Koszt przejazdu zależy już od tego czym będziesz jechał, plus winietka na czeski autostrady 10 dniowa 55 złotych, lub miesięczna 72 złote. Inna sprawa, że w zasadzie polecałbym chyba pociąg. W samym centrum jest zakaz parkowania dla nie rezydentów - musisz sobie to wykupić, bądź zaparkować na prywatnym parkingu. W Pradze mają świetną komunikację - oprócz metra, tramwaje - jeżdżą tak często, że na rozkładach masz rozpisane tylko niskopodłogowe, pozostałe jeżdżą co 3-4 minuty... |
Wiadomo coś o pamiątkach przed meczem derbowym bo coś nie mogę znaleźć informacji.
|
mam pytanie ,jak wyglada sprawa ORANGE na platformie CYFRA +,z tego co slyszalem od nowego sezonu nie maja juz dostepu do meczów ,tak? bo place za to 10 a do niczego nie sa mi oprocz meczow potrzebni i chcialem ewentualnie zrezygnowac
|
Cytat:
|
Cytat:
Również polecam pociąg, np. do Cieszyna PL, spacer do Cieszyna CZ. następny do Pragi tanio i szybko. W Pradze opłaca się kupić dzienny bilet i jeździć wszystkim co jeździ... no i pić piwo ile wlezie! |
Co do Cieszyna PL to polecam busa zamiast pociągu.
|
orientuje sie ktos w jakiej cenie beda bilety na mecz Wisła-Polonia W .. czy takie jak na TOP mecze ceny czy normalnie zwykłe ??
|
Cytat:
|
Cytat:
Proszę bardzo za oficjalną stroną klubu: Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl