![]() |
Cytat:
Nawiasem mówiąc że robisz karierę bo już sporo osób omijających to forum specjalnie wchodzi do tego tematu żeby się pośmiać z twoich karkołomnych tłumaczeń poczynań rudego . Jest też zakład: czy jesteś kandydatem do młodzieżówki PO czy jakaś rodzina któregoś z jaśniePOlityków. Pewnie nie ujawnisz no ale...może? ;) |
Cytat:
Pewnie ze można by to olać. Ale mógłbyś wtedy pomyśleć że masz rację, a tak może dojdziesz do wniosku że sam siebie oszukujesz. Choć to naiwna nadzieja. |
Twoją naiwnością jest bezgraniczna wiara ,że wszystkie zarzuty odnośnie rządów PO muszą być prawdziwe ; )
Jesteś po prostu lemingiem po drugiej stronie barykady. |
ciekawy wywiad z Joachimem Brudzińskim
http://www.radiozet.pl/Programy/Gosc...im-Brudzinski2 |
Cytat:
A dwulicowosc tego osobnika jest przerazajaca :) wtedy kiedy mu wygodnie jedzie po onecie GW i TVN, a innym razem kiedy okolicznosci sa sprzyjajace cytuje ww media, toz to szooook!!! Kiedys pozwolilem wejsc w polemike z tym lemingiem :) to chyba bylo na temat katastrofy smolenskiej, nie wiem skad, ale on juz wiedzial ze jestem wyborca Tuska i Popaprncem! Nie mogl zrozumiec jak mozna byc przeciw Kaczynskiemu i Tuskowi jednoczesnie! |
Cytat:
Chyba nie rozumiesz czym charakteryzuje się leming, leming musi mieć sterowanie bez niego chodzi dwa kroki w prawo i dwa kroki w lewo. Lemingami sterują "ałtorytety" znasz ich przecież z TVN. O jakiej barykadzie piszesz? Kto jest po jednej a kto po drugiej stronie? Jestem bardzo ciekawy. Cytat:
Nie podoba sie, masz ignora, rozumiem że prawda boli dlatego nie oczekuje od ciebie racjonalnych zachowań. Chyba kolego nie wiesz co to jest polemika. Chcesz, to wkleję fragmencik. Jesteś przeciw i Kaczyńskiemu i Tuskowi bo pojawił się przedstawiciel poziomu mentalnego, który reprezentujesz. Co Ci agitacja polityczna przeszkadza? Wszyscy muszą myśleć tak jak ty? Leninowiec XXI wieku. :) A co do katastrofy smoleńskiej tylko POpaprańcy i wyborcy Tuska albo komuchy uważają że to temat zamknięty przez śmichu warte raporty, ty uważałeś tak jeszcze przed raportami więc co się dziwisz. |
Cytat:
I Ty znowu wiesz co ja mam w glowie? K.....a ;) co za fra...r... nie lubieKaczymskiego, nie lubie Tuska to musze lubic Palikota :) buahahahahaha dramat! Przeciez ja nikogo do swoich pogladow nie przekonuje, za to Ty bez przerwy, wiec kto tutaj jest Leninowcem? :) Tylko przez ludzi twojego pokroju tak uwazalem Maciorowiczu naszego forum. wstyd mi ze wsrod Wislackiej braci mozna znalesc takie frajesrtwo i spoleczniarstwo! |
Cytat:
Może Drozd się ogarnie ; ) Cytat:
Ja od początku naszej dyskusji przedstawiałem fakty , które w jednoznaczny sposób potwierdzają , że ten zarzut który akurat wybrałeś na szerszą dyskusję jest nieprawdziwy. Cytat:
|
Bo to tak działa. Każdy z mnóstwa informacji, jakie dochodzą do niego codziennie, wyławia te, które pasują do jego obrazu świata, a te które nie zgadzają się z jego sympatiami, niechęciami i fobiami, odrzuca. Tak po prostu działa ludzki mózg. Mój, Marqa, Drozda i Niekonika. Ba, nawet pysia (pomimo jego oczywistej i niepodważalnej zajebistości)! Z tego korzystają media, starając się ten nasz filtr modyfikować przez codzienne "wbijanie miliona gwoździ". Rzecz w tym, żeby zdawać sobie z tego sprawę i próbować jakoś świadomie te informacje selekcjonować. Nie jest to łatwe, ale trzeba próbować. Takiego, co nawet się nie stara, łatwo rozpoznać. Powtarza bezmyślnie hasła, argumenty i kontrargumenty zasłyszane w mediach, a jeśli usłyszy ripostę, na którą nie znajdzie w głowie zasłyszanego schematu, reaguje agresją. Myślę, że to najpełniejsza i najidealniejsza definicja leminga. Bez podziału już konkretnie na strony politycznego sporu. Jest tu trochę takich, niestety...
|
Cytat:
Cytat:
|
http://biznes.onet.pl/scigamy-unie-w...,1,prasa-detal
Za 85 lat dogonimy strefę euro jeśli chodzi o wypłacane pensje :) Co zastanawiające, jedna z ciekawszych "informacji dnia" gdzieś tam upchana miedzy kolejnym fscynującymi informacjami, znikneła przed godziną 12 z głównych serwisów.. |
Cholera ... to już nawet praca 67 lat nie pomoże żeby jakoś w miarę zarabiać ;)
|
Cytat:
Są pelikany popierające PO i pelikany popierające PiS :) Ale barykada ma charakter uniwersalny można ją stawiać na linii różnych podziałów. Ta jest akurat dosyć wyrazista. Cytat:
Tobie jak widać wystarczyła tacka od bliżej niezidentyfikowanego ,,tfórcy'' internetowej listy zarzutów. Słabo. Cytat:
|
Czas chyba żeby moderator zrobił tu porządek i proponuje od teraz rozmawiać o tym co sie dzieje w polityce i dyskutować o "zasługach" bądź zasługach rządu lub opozycji . personalne posty powinny zniknąc. Chyba wszyscy marnujemy czas na personalnych rozgrywkach.Kto kogo uważa za leminga juz wiemy. Zwolennicy Donka niech napiszą jak zamierzają znaleźć pracę w wieku 60-kilku lat, czy uważaja za ok. zamykanie jednych szkół i upychanie w innych reszty dzieciaków, co maja przeciwko dopuszczeniu do badania katastrofy smoleńskiej polskich i zagranicznych naukowców(fizyków, aeromechaników) i czemu do tej pory polski rząd z nich nie skorzystał itp.Zwolennicy Jarka się ustosunkują. I będzie jakiś pożytek z tego tematu. ...mam nadzieje.
|
Cytat:
Władcy umysłów? Nie żartuj jeżeli ktoś daje sobą manipulować, to ciężko u niego szukać umysłu. Ja listy którą próbowałeś obśmiać nie czytałem, bo sam mógłbym taką stworzyć, jednak jeżeli w naganne działanie traktujesz z pobłażaniem tylko dlatego, że jego efekty jeszcze nie nastąpiły to ja sie na taką manipulację nie zgadzam. Co rozumiesz przez poważniejsze źródła? |
Drozd to tak jak Ty nie byłbyś zmanipulowany :D
Jesteś tak jak my wszyscy, powiedziałbym, że nawet wyróżniasz się w tym temacie odkąd pamiętam. A skoro w żadnych innych tematach nie piszesz (no oprócz Smoleńskiego) to można traktować to, że masz jakąś misję na tym forum. |
Cytat:
|
Cytat:
Wyciagnales mi to z ust :) a raczej z palcow zwazajac na to, ze klikamy w klawiature ;) Chcialbym dodac jeszce to, iz mam czasami wrazenie, ze kiedy w naszym panstwie sie zle dzieje, Drozd zaciera rece z radosci bo znowu bedzie mial mozliwosc zablysnac na forum oskarzajac o wszystko Tuska i jego parti. Nie chce mi sie przegladac historii ale jestem ciekawy co pisal w tym temacie kiedy na szczycie byli Kaczyscy, a problemy byly podobne? |
Cytat:
Musisz też rozróżnić bycie manipulowanym i tu zgoda wszyscy jesteśmy manipulowani od bycia zmanipulowanym. Bo to zasadnicza różnica. Żebyś mógł mnie zakwalifikować do tej drugiej grupy musisz użyć jakiegoś przykładu który to potwierdza. I nie ma znaczenia czy piszę w innych tematach, chyba to rozumiesz. Używając takiego argumentu, pominę ze fałszywego, starasz się właśnie manipulować. A podatni na manipulację zawsze się znajdą i rozwiną tezę z sobie właściwą bystrością. Żenada. Cytat:
Dzisiaj czy ktoś mówi o policyjnym państwie PO? Dlaczego skoro Cytat:
Cytat:
Ciekawe czy w innych krajach UE nie wolno przenosić numerów, a przestępcy mają zawsze jeden telefon na abonament :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Bo Kaczor jest zły, a Tusk dobry. Nie zadawaj głupich pytań...
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przykład: ktoś w jakichś mediach rzuca hasło ,,flaga unijna zamiast narodowych na trykotach sportowych?'' Poszukuje się aktu prawnego będącego inspiracją do powstania takiej informacji medialnej , sprawdza jego treść , naturę prawną , kontekst i wyciąga się wnioski. Do weryfikacji zarzutu pochodzącego z listy o której dyskutujemy wystarczy podstawowa wiedza z zakresu prawa międzynarodowego. |
Podsłuchiwali, podsłuchują i podsłuchiwać będą coraz więcej. Inwigilacja na pełną skalę jak za dobrych dawnych czasów przedstawionych chociażby w "Życiu na podsłuchu", gdzie najdrobniejsze sprawy od problemów "kiblowych", aż po sprawy łóżkowe były 24h na dobę podsłuchiwane i skrzętnie notowane. Teraz podsłu..... się rozmowy, czyta nasze sms-y, przegląda maile, czy śledzi każdy krok w internecie, a że ludzie są wylewni i nie szanują swojej prywatności to tylko ułatwia sprawę.
Co do różnic między inwigilacją za PiS, a za PO to różnice są dwie. Teraz to się robi na dużo szerszą skalę tylko, że po cichaczu, a za Ziobry urządzano pokazówki medialne, jaki taki Big Brother Show. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dawno nie bylem ale fajnie teraz ten temat wyglada u mnie na kompie. Mniej wiecej co drugi wpis "ukryty ponieważ XXX jest na twojej liście ignorowanych". Czyli dobrze zrobilem ze rzadko zagladam :)
|
http://www.sp.wroclaw.pl/index.php?o...%3Alatest-news
To już jest naprawdę debilizm czysty. Może bojkotujmy bankomaty, bo zabierają miejsce kasjerkom w banku? Bojkotujmy kino, które zabiera pracę aktorom teatralnym! Jeśli to ma być prawica, to ja nie wiem, w jakim kraju żyję... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:28. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl