![]() |
Cytat:
|
Jeszcze 2 tygodnie temu było gorzej, teraz jest lepiej, za tydzień znów będzie gorzej. I tak w zależności od wyników jedne będziemy usprawiedliwiać oszczędzaniem się, a te lepsze odpowiednią mobilizacją :]
|
Cytat:
A może sam olał beniaminka i myślał że z palcem w tyłku wygra ? |
Cytat:
|
5 min doliczył prze .... , sędzia nie chce żeby Legła przegrała.
|
Cytat:
a rozpracowanie Janasa juniora wyglądało tak, że wszedł na 90minut.pl, zobaczył w tabeli staty Górali, potem zadzwonił do Maciusia : " Panie trenerze, jesteśmy faworytem następnego spotkania, powinniśmy wystawiać Kucharczyka w ataku i Choto w obronie, spokojnie wygramy do zera " :-D |
Brawo Podbeskidzie :D
|
Za tą porażkę ,,Wypadałoby tylko przeprosić kibców." ale z kolei ,,liga będzie ciekawsza".
|
Jeszcze niektórzy chcą zmniejszać ligę bo beniaminkowie "słabi"?
Świetny wynik, bo trzeba pamiętać że Legia ma cały czas 1 zaległy mecz. Brawo Podbeskidzie. Niezłe musiały być miny gości z BKS-u na trybunach w Warszawie:) |
Niech to będzie przestroga dla Wisły bo zdaje sie że w tej rundzie też będziemy gościć Bielszczan!!
|
Cytat:
|
Idzie idzie Podbeskidzie....
Przyznam że to najprzyjemniej wdupcony kupon od dawna. |
"no ładne cacko!" ta porazka Legii :D
Legia grala dzis podobnie jak my z Lechia: niby cos biegali niby nawet walczyli ale wszystko i tak bylo o kant dupy potluc. |
Ogryzek. Tak tak pamiętam
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
co za pazie...
|
Cytat:
|
Jakbym mial mowic to wyroznie 3 napastnikow naszej ligi. Biton,Voskamp, Frankowski. To sa oni!!! Co oni robia?
|
Fajny, naprawde fajny wynik w Warszawie. Maciek i Bakero gwarantem udanej rundy.
|
Cytat:
tzn. przypuszczam, że chcesz ich pochwalić...ale nie jestem pewny. Możesz skonkretyzować? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Hahaha
idzie ,idzie Podbeskidzie :D to Macius musial sie wk**wic :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
Teraz już się przekonałem do końca, że Radović to burak. Jest gościem w Cafe Futbol i siedzi z założonymi rękami jakby ....a Bóg wie kim był. Nawet przed TV nie potrafi się zachować.
|
Tak się śmiesznie złożyło że z pierwszej piątki mamy już za sobą 4 drużyny - dodatkowo na wyjazdach. Wiem, wiem na tym etapie o niczym to nie świadczy ale mimo wszystko może biorąc poprawkę na nasze zaangażowanie mentalne w puchary wypada przychylniej popatrzyć na te remisy.
|
Ogladam CF i powiem jedno. Jest niezle lizanie dupska :rotfl:Ljuboja niech pilnuje tyłka bo Bozydar zaraz mu tam doslownie wejdzie:shock:
|
Macie zdrowie to ogladac.. Akurat Bozydar jest ewenementem na skale swiatowa - chodzi mi o to jak bardzo nie potrafi ukryc kogo lubi, a kogo nie lubi.
Idzcie lepiej na spacer, przyjemniej ;) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl