![]() |
Cytat:
|
Pozwolę sobie jeszcze raz zapytać czy pracuje ktoś w salonie PLAY.
|
Puchar Polski: TVP Sport, TVN Turbo
|
Kupował ktoś coś na ebayu angielskim ? jak wygląda sprawa z wysyłką i płatnościami ?
|
Cytat:
|
Witam Mam taki problem moze sie ktos bedzie orientowal.Zerwałem ostatnio sciegno achillesa(zachcialo sie grac w pilke na stare lata:) ) jestem zarejestrowany obecnie w urzedzie pracy,czy po skonczonym leczeniu bedzie mi przyslugiwalo jakies odszkodowanie z ZUS bo chyba urzad pracy odprowadza skladki do ZUS.Jak by ktos cos wiedzial to prosze o odpowiedz Z góry dzieki
|
Składki masz odprowadzane na emeryture i na ubezpieczenie zdrowotne
zadnego ubezpieczenia nie, i stad nie licz na odszkodowqanie |
http://s1.blomedia.pl/fotoblogia.pl/.../2010/09/9.jpg
Jak się nazywa ten aktor z aparatem? Dzięki za odpowiedź! |
Cytat:
|
|
Ostatnio widziane w decathlonie.
|
Posiadam karnet, lecz na najbliższe dwa mecze nie dam rady jechać ze względu na pracę. Jest możliwość abym karnet dał swojemu koledze, bratu ?
|
Cytat:
|
Cytat:
Mecz podwyższonego ryzyka.? Jak nawet nie będzie kibiców gości, to jaki to mecz podwyższonego ryzyka ^^ |
Czy da się jakoś sprawdzić czy jakiś złodziej nie podpiął się pod mojego neta?
|
Cytat:
|
Jest jakiś dojazd z Krakowa do energy2000?
|
Mam pytanie wysłałem maila z wp/gmail i przyszło mi problem z dostarczeniem Twojej wiadomości tyle, że w wysłanych mam, że wysłało i teraz nie wiem doszedł mail czy nie? tak samo mam na gmailu....
|
Cytat:
@Misiek570 Widzisz, ja mam karnet ze zniżką studencką i za każdym razem zostałem wylegitymowany... Pan nie chciał ani dowodu, ani prawa jazdy, tylko właśnie legitymację studencką. |
Cytat:
|
Czy posiada ktoś spis wszystkich hoteli/hosteli/apartamentów/pokoi/noclegów zlokalizowanych na rynku w Krakowie?
Chodzi mi tylko o te co maja adres Rynek, Kraków. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak przynajmniej miało to wyglądać. Ponawiam więc pytanie, bo nie zawsze dam radę przyjść na mecz a brat by się chętnie przeszedł. Tyle, że bilet jest teraz imienny... Czy to jest w ogóle możliwe pod względem prawnym? |
Flamengista - nie ma wyświetlacza ze zdjęciem.
A co do wchodzenia na czyjs karnet to chwalcie się publicznie, chwalcie ... ale jak Wam na jednym meczu walną taka kontrole że każdego z dokumentu sprawdzą to się nie dziwcie. |
Popieram Żmijkę w 100% zobaczcie co się dzieje na sektorze F prawie każdego sprawdzają.
Proponuję aby już więcej nie poruszać tego tematu ewentualnie na privach bo się może naprawdę duży syf zrobić a powiedziane zostało już chyba wszystko. |
potrzebuje na zajęcia na studia na badania wodę mineralną Galicjankę, czy ktoś widział w jakimś sklepie tą wodę?????Przechodziłem już masę sklepów i niestety nigdzie nie mogę na nią trafić.
|
Mam pytanie. Kiedy Kuba Błaszczykowski odchodził z Wisły to Wisła zastrzegła sobie prawo rozegrania meczu sparingowe z Borussią ? Było coś takiego w umowie ?
|
Było, ale ponoć termin tego meczu już minął czy coś... Albo Wisła chce rozegrać to na całym stadionie.
|
Ew. był to jeden z mitów, którymi lubią nas raczyć :) Coś w stylu bazy treningowej, LM, ofensywy transferowej co okienko itp
|
Jak się nazywa ten lokal w zaułku niewiernego Tomasz, co mają wódkę/piwo po 4zł? Obok dymu.
|
Mam pytanie:
Grałem kilka lat w cm 03/04 i jest to jak dla mnie najlepsza gra tego rodzaju. Później grałem w fm 5 czy 6, i w najnowszego, ale jakos mi nie podeszły (w najnowszym za dużo szczegółów do ustalania, te wszystkie konferencje itd). Poleciłby ktoś którąś z części cm, albo fm ktora jego zdaniem jest najlepsza? Nie musi być dużo szczegółów, ważne żeby gra w miare szybko chodziła, i można bylo spokojnie pograć. Edit/ Orientuje się ktoś, jakie mogą być długi TS Wisła? Tak mniej więcej? Cytat:
|
Panie/Panowie
Jest gdzieś dostępny spis wszystkich fan klubów Wisły (miejscowość) wraz z podana ilością członków (dane osobowe mnie nie interesuja ;) )? @up - moim zdaniem CM 03/04 jest najlepszy, później wychodziły już tylko gorsze |
Wie ktoś jak jutro linia 304 jeździ? Bo ponoć jakaś procesja jest rano, a w żadnym komunikacie nie ma podanego że jest zmiana trasy, mimo że jeździ ulicami które mają być zamknięte.
|
Cytat:
Linia 304 z Wieliczki do Ronda Matecznego bez zmian, następnie ul. Konopnickiej, al. Krasińskiego, ul. J. Piłsudskiego i dalej po swojej trasie do Dworca Głównego. Powrót: z ul. Kurniki do ul. Podwale – jak obecnie, następnie ul. J. Piłsudskiego, al. Krasińskiego, ul. Konopnickiej do Ronda Matecznego i dalej bez zmian do Wieliczki. |
Dzięki. Czyli koło bagateli jedzie ;)
|
zna ktoś jakąś fajną kawiarnie czy cos w tym stylu i mógłby polecić, gdzie serwują dobre Latte Machiato ?
interesują mnie okolice centrum, środmieścia, kazimierza |
Cytat:
Jak w okolicach Kazimierza, to tylko Plac Żydowski. Pare kawiarenek się tam znajdzie. |
Szybkie pytanie. W przypadku gdy Legia (zdobywca PP) zajmuje miejsca 2 lub 3 kto gra w pucharach? Lech (uczestnik finału PP) czy 4ta drużyna w lidze?
Chodzi o zakład także jakiś dowód poproszę :) |
Cytat:
Legia już ma zapewnione rozgrywki w Pucharze Uefa. a Lech musi zdobyć 2,3,4 miejsce w tabeli chcący też w nich zagrać. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl