![]() |
DG77 zaczyna mu odwalać jak Patrysi jak tam ma być dalej to dziękujmy panu i sayonara
|
Ten gość ma rozum kapucynka. Ja nie wiem jak on może chcieć coś osiągnąć w futbolu, skoro zachwuje się jak bezmózg.
|
No mamy takiego swojego mentalnego Balotellego/Suareza w drużynie. Szkoda tylko, że poziom sportowy gorszy od wyżej wspomnianych w dzieciństwie.
|
Tylko pamiętajmy o wypowiedziach Smudy, które zazwyczaj mają się nijak do rzeczywistości. Np. słynna kolacja z Małeckim, zawdonicy koledzy wiedzieli tylko nie Smuda.
|
To może chociaż jakiś grosz by wpadł za niego?
|
Kolacja to kompletnie co innego.
W reprze u Smudy nie było pierdo****a. Jak faktycznie zagra nasz bezmózg to na boisko w koszulce z Białą Gwiazdą na Piersi już nie wyjdzie. |
Donald poczuł trochę pieniążków i mu żetony mózg na części posiekały.
|
Cytat:
*a im już trawa rośnie :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Tomasz Zając z Wisły Kraków został dodatkowo powołany do reprezentacji Polski U-21 na mecze ze Szwajcarią i Włochami w ramach Turnieju Czterech Narodów.
Pierwsze spotkanie odbędzie się 4 września o godzinie 17:00 w Plewiskach, natomiast mecz z reprezentacją Włoch zostanie rozegrany 9 września o godzinie 15:00 w Andrii. http://www.90minut.pl/news/238/news2...-do-kadry.html |
Kadra U20, poza tym reszta się zgadza :P
|
Oj już dajcie spokój.
Sam sobie powołania nie wysłał. Ma obowiązek stawić się na kadrze, a tam to już go jego lekarze będą badać i osądzać czy jest zdolny do gry. Tak naprawdę żaden nie ma info z pierwszej ręki. Może akurat na kadrę się wykuruje? A nawet jeśli symuluje to co on z tego będzie miał? Przecież jak pół roku nie zagra to nigdzie wysoko się nie załapie. Chyba, że faktycznie są jakieś propozycje dla Wisły i szantażuje klub, ale jakby tak było to na pewno by o tym huczało w mediach, jak to zwykle bywa w takich przypadkach. |
@s1mone - lekarze tutaj i on sam zapowiadali, że będzie gotowy na mecz z Ległą, czyli za 3 tygodnie... albo gra z niezaleczoną kontuzją i ryzykuje większe kuku albo robi ludzi w klubie w chuja - oba zachowania to debilizm godny potępienia przed wyjebanie z klubu.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli kontuzjowany zawodnik rozagrał od 1 czerwca 13 minut, w dodatku nie rozegrał ani jednego sparingu to jaki jest sens powoływania go do reprezentacji zamiast nadrabiać zaległości treningowe? żaden. PS. tyle że w mediach już huczało o transferze do Sionu |
^^ A nie FC Zurich? ;)
|
Będziemy mądrzejsi jak zagra w kadrze.
Bo jeśli nie zagra, to może się okazać, że zebrał wiadro pomyj za to, że ktoś mu wysłał powołanie. |
Na Fb wrzucił już foty z treningu o_O
Ja gościa nie ogarniam, wczoraj, czy dwa dni temu wrzucał zdjęcie pt."kuracja". |
@up jedno nie wyklucza drugiego.
|
https://www.youtube.com/watch?v=PrI__JVvc6o
Umie ktoś to przetłumaczyć (ponoć na forum był ktoś z Węgier) Widać, że mają bekę z tego Richarda. |
dobra patola będzie jak to okaże się drugi Czekaj ale z 3 razy takim kontraktem..
|
Cytat:
Jak dla mnie to zawodnik jednej wpadki. I oby tak było. Tak samo jak pewne rzeczy ciągneły się za Kuszczakiem, ciągną za Wawrzyniakiem czy nawet i Sadlokiem, gdzie do tej pory pamiętam jaką siatkę mu założył kiedyś Sikorski. |
Cytat:
|
Cytat:
Nigdy nie wiesz 'co wyrośnie' z danego zawodnika. Lepszy junior? a czyli przyjemnie dostać 0-5 od Legii? juniorów trzeba wprowadzać sukcesywnie, bo łatwo wrzucić kogoś na głęboką wodę (jak kiedyś Czekaja), a później czekać rok-dwa aż się ogarnie. Poza tym tak jak pisałem. Gotowych do gry na poziomie ekstraklasie juniorów wśród środkowych obrońców mamy co najwyżej Żemło, który i tak pewnie popełni dziesiątki wpadek zanim coś z niego będzie. Reszta to naprawdę jeszcze to poziom co najwyżej 3 ligowy. A co do głównego pytania PO CO NAM TAKI TYP to odpowiadam własnym cytatem Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma co płakać, bo tak naprawdę nikt z nas gościa nie widział (nie licząc jakichś fragmentów na youtube - a tam, umówmy się, zwykle sa wrzucane albo spektakularne babole, albo niewiarygodne akcje).
|
tutaj jest całkiem sporo napisane o Guzmicsu:
(ciach!) może dosyć już reklamowania swojej strony? FraMat |
Chciałbym chrześniakowi zrobić prezent urodzinowy i na kupionej koszulce Wisły zebrać mu autografy piłkarzy i trenera. Ktoś z Was się orientuje do kogo w klubie można by podbić w takiej sprawie, żeby to jakoś hurtowo załatwić?
|
Ja bym na Twoim miejscu spróbował się skontaktować z kierownikiem drużyny: https://www.facebook.com/jarek.krzoska.3?fref=ts :)
|
Semir Stilic pilkarzem sierpnia w głosowaniu kibicow i kapitanow wszystkich klubow Ekstraklasy + onetu. Oto jak głosowali kapitanowie drużyn ekstraklasy:
PGE GKS - Stilić Cracovia - Teodorczyk Górnik Ł. - Stilić Górnik Z. - Stilić Jagiellonia - Stilić Korona - Korzym Lech - Stilić Lechia - Stilić Legia - Stilić Piast - Stilić Podbeskidzie - Stilić Pogoń - Stilić Ruch - Sadlok Śląsk - Stilić Wisła - Starzyński Zawisza - Stilić Czytelnicy PS/ONET - Stilić |
Pejsy na Teodorczyka haha a Korona na Korzyma hahaha :D
|
Cytat:
|
Dzisiaj przez chwilę zastanawiałem się gdzie leży klucz do tego ,że Wisła ma 8 spotkań i ani razu nie przegrała i jest liderem. Gra bardzo ,bardzo solidnie i przyjemnie się to ogląda. Powiem szczerze , po Smudzie jechałem jak po burej suce,ale muszę to głośno odszczekać. Nie wiem co on (Smuda) takiego ma w swoim warsztacie ,że ta drużyna zrobiła taki postęp. A to mi właśnie w trenerach najbardziej imponuje,że potrafią podnieść poziom kolektywny jak i indywidualny w drużynie. Smuda to zrobił. Wisła weszła w taki swój (stary ,dawno nie reprezentowany) rytm. Podoliński powiedział ,że Wisła ma jeden atut. Zaawansowany wiekowo zespół , złożony z ludzi ,którzy mają umiejętności /doświadczenie ,którzy coś już w piłce osiągnęli i mają świadomość swojego potencjału. Ogólnie ten Podoliński (mimo ,że trenuje wiadomo co) to jest bardzo ogarnięty koleś. Już sam fakt ,że goni za czytanie wybiórczej i ma prawicowe poglądy dobrze o nim świadczy. Bardzo chciałbym ,żeby ten trener nie przepadł w tej sieczce układów i układzików. Facet ma bardzo zdrowe podejście do tego co robi. Nie ma w nim takiego groteskowego zadęcia jak u Mariusza "Dalajlamy z Poznania" Rumaka ,który w pierwszym wywiadzie z pięćset razy deklinował zwrot "najważniejsza jest pewność siebie trenera". A ale Rumak już sobie na karuzelę wskoczył i teraz może w każdym klubie wtapiać ,ale będą go zatrudniać prezesi do końca kariery. Wracając do Wisły. Czekam na ten mecz z Legią. Statystyka mówi ,że będzie remis, ale rozum podpowiada ,że Legia sobie może te swoje szczerbaki na nas solidnie połamać. PS. Teraz po Smudzie powinien objąć Wisłę Kasperczak i się zaczarowany krąg zamknie ;-)
|
A jaki na dziś jest status WDG ?
|
Chodzi o dyspozycję fizyczną? Na legie miał być gotowy, w reprezentacji już grał w zeszłym tygodniu więc myślę że w niedzielę będzie do gry.
|
Cytat:
|
Na zdjęciach na oficjalnej truchta z drużyną....
|
Co do dzisiejszych nowosci o wypożyczeniu Czekaja - miał swoją szansę pora np. na Piotrka Żemło.
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl