![]() |
Sztyliczowi coraz lepiej te wolne wychodzą. Wydaje mi się, że jeszcze je poprawił w porównaniu z czasami gdy grał w Poznaniu. Jak tak dalej pójdzie to po trzydziestce będzie ekspertem niczym Pirlo :)
|
Cytat:
|
Sarki opowiada o kulisach powołania do reprezentacji Haiti i dziadku, co żył... 132 lata
Cytat:
|
Sarki fajny gość, ale bardzo mnie denerwuje. Jego gra jest drewniana i do tego zna tylko jeden zwód i próbe brania na szybkość graczy, gdzie często piłki traci. Niech gra w kadrze, to może uda się go gdzieś wytransferować.
|
Cytat:
|
Jak tak Darek będzie trenował po godzinach, to w wieku dziadka Sakiego pewnie coś dziabnie :D
|
Cytat:
E: W sumie to grał w kadrze, ale jak z Sarkiego można zrobić Haitańczyka, to i to się da zatuszować :-) |
Gratki dla Pawła za członkostwo w Klubie 100 !!!!
|
Przyłączam się do gratulacji dla Pawła Brożka! Na razie 5 miejsce jeśli chodzi o najlepszych strzelców wśród Wiślaków - za Kmiecikiem (153 gole), Frankowskim (115), Reymanem (109) i Żurawskim (102)
Na liście strzelców wszech czasów polskiej ekstraklasy zajmuje Paweł 20 miejsce - i jak dobrze pójdzie to przy 4 sezonach grania ze średnią 15 - 20 goli na sezon jest szansa wskoczenia na podium najlepszych strzelców, czego "Broziowi" życzę:tsw_krol::tsw_krol::tsw_krol: |
Aktualnie w T-Mobile Ekstraklasie występuje pięć zespołów, którym Paweł Brożek, jako wiślak, strzelił najwięcej bramek. Są to kolejno: Piast Gliwice - 5 goli, Korona Kielce - 6 goli, Lechia Gdańsk - 7 goli, GKS Bełchatów- 8 goli i Legia Warszawa - 11 goli.
Legii najwiecej strzelił, zmora Warszawian :D |
|
Stępiński z nr 14, kto grał wcześniej z tym nr?
|
Na pewno miał go Buras jak przyszedł, a wcześniej to chyba ten Bułgar Hristov
|
Cytat:
Kryszałowicz :D |
Cytat:
|
I Mariusz Kukiełka :-)
|
Miał go też w międzyczasie Mikołaj Kałuda, jeżeli ktoś go w ogóle pamięta. Ten numer zobowiąuje :-D
|
A czy nie grał z nim też Maciej Żurawski na początku?
|
Cytat:
Żurawski grał chyba z 22, ale mogę się mylić. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Sadlok powołany do kadry. W końcu, długo nie mieliśmy żadnego piłkarza w pierwszej reprezentacji kraju.
|
Prawie równy rok.
|
Donald na 'fejsie' oznajmił że jest w podróży do Miami. Jakiś znachor tam żyje który go wykuruje czy wczasy (kolejne) sobie na bachama bicz urządza...
|
Cytat:
|
Mogł polecieć na kadre (rozumu mu starczy) mecz Chile-Haiti jest rozgrywany w Fort Lauderdale w Stanach Zjednoczonych , to jest na Florydzie , Miami jesli faktycznie poleciał to nie zazdroszczę mu bo Franek powiedział że jak poleci to może nie wracać i z Smudą nie ma przelelewek wywali go jak Boruca z kadry
|
Czyli chyba właśnie straciliśmy rezerwowego. Forum się ucieszy, więcej szans dla Zająca.
|
Czyli co? Lepiej pozwolić żeby gość grał w chuja z trenerem i miał w dupie zasady które obowiązują wszystkich w zespole? Czemu niby On ma mieć specjalne prawa? Bo to biedny murzynek z Haiti? Przy nim Małecki to oaza rozsądku.
Dla mnie to pozbyć się gościa jak najszybciej. BTW Są inni nie tylko Zając którzy czekają na swoją szansę. |
Jeśli Smuda mu powiedział nie, a pojechał to jeśli go Franz wyrzuci absolutnie popieram. Fajnie byłoby sprzedać, ale już po oknie ;).
Natomiast mnie po prostu nie cieszy cała sytuacja. Kadra wąska, a odpada kolejny gracz. |
Ja bym od razu dwóch..ekhem trzech murzynków się pozbył
Chavez- kontakt Sarki - drewno jakich mało, poza przyspieszeniem nie ma nic Guerrier - ''chujowy'' mózg. Ratuje go tylko gra, bo pokazywanie na fb niektórych zdjęć, podawanie Whatsuppa(czy jakoś tak) i wrzucanie fotek gdy klub nie wie co się z nim dzieje to tragedia.. Nie wspominając o jego nocnych wybrykach z Polskimi dziewczynami. Generalnie tylko za Donalda przy dużym szczęściu możemy wziąć te + 400 000 ''ojro'' a może nawet i więcej(jak ktoś będzie na tyle głupi, żeby go kupić). Staty ma niezłe, więc jest szansa. Chaveza i Sarkiego oddałbym za darmo jako akcja charytatyna ''Otwarte Ramię Białej Gwiazdy(innym klubom)'' |
Take it easy z tym wyrzucaniem piłkarzy.
Za oficjalna: http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...z_kadrowiczow/ Nie wszyscy piłkarze Wisły Kraków mają dzisiaj dzień wolny. Donald Guerrier, Emmanuel Sarki oraz Maciej Sadlok, a także Alan Uryga i Mariusz Stępiński udali się na zgrupowania kadry Haiti oraz Polski. |
Skoro rozpoczeła się dyskusja o Donaldzie to moje zdanie jest takie że Donald przy całym szacunku i sypmatii do niego nie da sobie rady w silniejszej lidze piłkarskiej (bundesliga,ligue1 czy liga hiszpańska) wyjedzie i wróci szybciej niż Stilić...
|
Cytat:
Jak to się ma do słów Franciszka Smudy: Cytat:
|
@WISŁAZWE z tego co mi się wydaje to o kontuzji orzeka lekarz kadry, o czym Franek mógł nie wiedzieć.
|
Tylko że on w 7 spotkaniach rozegrał ledwie 13min bo ciągle kontuzjowany a nagle na reprezentacje już jest zdrowy.
|
Cytat:
|
Krotko mowiac niech wypier... i nie wraca. Donald łotsap???????????
|
Sławny DG77 powinien w tej rundzie u nas nie powąchać murawy przy R22. To co odwala począwszy od czerwca to jawna kpina. Idę o zakład że w meczu kadry będzie zdrowy i zacznie mecz od początku. Może jak pogra 2 miesiące w rezerwach to się czegoś nauczy.
Przypomina to niestety poprzednie przypadki gdy jakiś zawodnik chciał na Wiśle wymusić transfer. Ten piłkarz zupełnie nie pasuje do obecnej Wisły. |
Cytat:
jak tak można o gwieździe naszego zespołu... :-D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl