![]() |
Na Widoku jest chyba ze 4. Bank i ze 3 ajencie.
|
Cytat:
;) Polecam |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Do czego ci ten router potrzebny ? Do wifi , lana ? Duży dom, mieszkanie ? Wiele ścian napotka i jak grubych ? Bo jak tylko do takiego prostego rozdziału to najtańszy(z dobrych marek) i z głowy. |
Cytat:
|
do kogoś zorientowanego.. ile można zarobić stojąc na bramce w klubie (w miarę porządnym)?
|
Coś ze zmienną anteną lub wejściem na anten, żeby można było mocniejszą zamontować. To też zależy jak duża ta odległość.
Sam osobiście mam Linksysa wag200 i na normalne mieszkanie starcza spokojnie. A to kilka ścian jest. A tak nawiasem chyba kolega sobie trochę podżartowuje ze mnie. Jeśli nie to na mały domek, bo chyba o tym mowa starczy taki wag200. Niestety już tylko używane, na allegro poniżej stówki. Mój chodzi non-stop 3 lata i żadnego problemu. Jak nowy to ten Linksys co kolega Arkas podał jak najbardziej będzie dobry(ma taką samą moc wbudowanej anteny jak wag200). |
Można w strefie kibica płacić kartą za bilet ?
|
Cytat:
http://www.tp-link.com/pl/products/p...del=TD-W8961ND ? Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie ile kosztuje ściągnięcie kratki w fiacie seicento 1999 rok ?
|
pytanie banalne ale jak widać skleroza nie boli...
Jak w exelu zrobić wykres kolumnowy żeby miał dwie osie, po lewej wartość w mln, a po prawej w tys ? |
poszukuje adresu placówki tylko dokładnie nie pamiętam jak się ona nazywa...
BKD lub BDK Kraków gdzie można składać reklamacje w sprawie biletów z PKP ;) |
Cytat:
W sprawie skarg: • Zakład Południowy Rondo Mogilskie 1 31-516 Kraków tel.: (12) 393 14 80 lub (12) 393 14 82 Pon-Pt od 8:30 do 15:00 e-mail: [email protected] Reklamacje przyjmuje natomiast: Biuro Rachunkowości ul. Dworcowa 12, 30-556 Kraków tel.: (48) 12 39 32 931 e-mail: [email protected] (Jeśli chcesz złożyć reklamację, warto przeczytać!) |
Witam oriętuje się ktoś z was ile kosztuje taxi z Dworca Głównego pod stadion Wisły ? :) pozdrawiam
|
czy zna ktoś jakieś miejsce w Krakowie gdzie można kupić piłeczki do piłkarzyków stołowych?
|
Może poszukaj w sklepach takich jak: Go Sport i Intersport. Min. Go sport jest w M1, Intersport w Plazie.
|
czym do Gdańska?? ostatnio jak byłem na Lechia - Wisła 2 sezony temu to jechałem na bilet weekandowy, ale on już jest chyba nie dostępny.
planuje jechać albo w piątek wieczorem albo w sobotę rano. powrót po meczu lub w poniedziałek. oczywiście pociagiem |
Dobrą opcją jest bilet podróżnika w pociągach TLK,ważny od piątku od godziny 19 do poniedziałku do 6 rano.Cena 69 zł w 2 klasie,99 w klasie 1.
http://www.intercity.pl/index.php?pa...ow&cmn_id=1388 |
o widzisz... dzięki!!!
|
Cytat:
Ale po co taxą ? wsiadasz w 12 albo w 15 na Cichy Kącik i wysiadasz na przystanku Reymana stamtąd widać stadion. Parę metrów z buta i jesteś. Taxą jakieś 20 zł, tramwaj 1.25 jeśli jesteś studentem/uczniem. |
Jeśli zna ktoś trochę niemiecki, to bardzo bym prosił o przetłumaczenie kilku zdań:-p
1. Interesuje mnie kupno samego silnika 2. Proszę powiedzieć w jakim jest stanie? 3. Czy wysłał by Pan DHLem do Polski? W jakiej by było to cenie? 4. Czy silnik kosztuje 40e? Zresztą chyba kosztuje.. Poza tym co on tam napisał na tej stronce? Coś tam pisze o 1500e.. http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeige...w-125/23427504 Bardzo dzięki za wszelkie odpowiedzi. |
Również pytanie o tramwaje, a raczej o stronkę.
Jakiś czas temu ktoś wrzucał tutaj stronkę z tramwajami i autobusami krakowskimi, gdzie można było wpisać miejsce, z którego chcemy dojechać i gdzie; obok była mapka Krk, gdzie była zaznaczona droga jaką chcemy pokonać, wyświetlały się też obok numery tramwai oraz autobusów, w które wsiadać. Kojarzy ktoś coś? :) Jakby ktoś miał to cudo to niech podeśle, najlepiej na privka. Byłabym wielce wdzięczna ;) |
Cytat:
;) |
Cytat:
http://krakow.jakdojade.pl/ |
Wykażcie się !
Zauważyłem, że od jakiegoś czasu, na naszym forum, dość dobrze prosperuje temat "zagadki europejskie"
http://wislakrakow.com/forum/showthr...=3044&page=108 powstała stronka www.kuest.pl , na której jak obiecuje autor, będzie można wygrywać realne nagrody. Może jak wszędzie, Wiślacy pokażą klasę i zdominują ranking? www.kuest.pl |
jak będą fajne nagrody, to może się ktoś skusi ;-)
|
|
czy chcąc sprowadzić towar z Ukrainy a później rozprowadzać go po Polsce naruszam prawo?
jak w ogóle wygląda legalność sprowadzania towaru ze wschodu i handlowanie nim w kraju? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Działalność to na bak. natomiast nie wiem jak jest z cłem czy czyms takim i z podatkami
|
Czy wiadomo jest jak zakończyła się sprawa niewpuszczenia nas na mecz z Koroną? Czy pan Basałaj o niej już zapomniał? dziwnym trafem czytam artykuły teraz przed finałem PP i tam na stadion policja nie chce wpuścić kibiców jednak postawiono że mecz się odbędzie.
|
oby oby....
|
Jadę sobie dzisiaj samochodem wraz z całą rodzinką. Nie śpieszyłem się specjalnie (65km/h przy ograniczeniu do 50)/ Z naprzeciwka jechało inne auto. Nagle z bocznej dróżki wyskoczył pan policjant, machając światełkiem. Auto jadące z drugiej strony zatrzymało się, jako że było bliżej (ja byłem jeszcze całkiem daleko). Ja spokojnie przejechałem i nie widziałem, aby ktoś rozpoczynał pościg, czy wymachiwał coś z tyłu. Myślicie, że czekają mnie jakieś konsekwencje, czy wszystko rozejdzie się po kościach?
|
jakie sa tytuly utworów puszczanych w przerwie meczu ?
|
Cytat:
|
czy psu grozi coś jeśli zje mydło ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl