![]() |
Gorszy od Cywki raczej nie będzie
|
Cytat:
|
https://sportowefakty.wp.pl/pilka-no...tac-rozwiazany
Może następca LLoncha ? Choć pewnie nas nie stać i pójdzie do Lechii. |
proszę cię... nie dość ze 32 lata na karku to jeszcze zarabiał niezły szmal w Amkarze...
|
a sąsiadka kolejnego młodego polaka pozyskuje...Jakub Serafin z Lecha (info janekx89)
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli uważasz że mamy lepsze transfery i potencjał transferowy niż sąsiadka to życzę szczęścia |
Fajny transfer może być jeśli trafi do nas Augustyniak , ciekawy zawodnik .
|
A ktoś coś więcej może napisać o Augustyniaku? Szczerze to raz widziałem, może 30 min meczu Miedź- Ruch i jedyne co zapamiętałem to jak wszyscy się od niego odbijali :D
|
Cytat:
|
D.Kort u nas ?
|
Oby tylko spędzał więcej czasu w klubie niż w klubach ;) W Pogoni więcej imprezował niż trenował
|
Ma przejść testy medyczne.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeszcze nie przyszedł a już narzekanie? Może nawet obiady we Franticu jeść z Carlitosem jeśli będzie prezentował solidny poziom gry.
|
Ktoś coś wie o tym Riccardo Grymie?
|
Niemiec z Polskim paszportem :) czy tam odwrotnie
|
Nie no, wiem kto to jest. Chodzilo mi bardziej o to skąd jakieś info, że łączony z nami
|
Podobno Wiktoruk nie zostanie naszym zawodnikiem. https://twitter.com/KiewiczKrz/statu...34702841724929
|
Powiem tak: wielka szkoda, bo wyglądał w tym sparingu bardzo obiecująco. To gdzie teraz trafi, pokaże nam poniekąd dlaczego go nie podpisaliśmy. Myślę, że rozbiło się o kasę lub długość kontraktu.
|
do usuniecia
|
Carlitos 1 lipca odchodzi z Wisły . Nie wiadomo czy za jakieś pieniądze czy rozwiąże kontrakt bo mu już 3 miesiące mu nie płacą. Kierunek Włochy
|
Cytat:
|
Zarząd ostatnio trochę się nie popisuje, ale debilami nie są żeby nie płacić najlepszemu graczowi w ekstraklasie.
|
Właśnie miałem pytać jaki status ma ewentualny transfer Carlitosa. Mam nadzieję, że Sarapata ma już uzgodnione warunki i nie będzie to jakaś ratalna spłata o podwyższonym ryzyku wpływu.
|
Żeby się nie okazało że Sarapacie ma już uzgodnione warunki, które mówią że Carlitos od 1lipca jest wolnym zawodnikiem i kwota jaką dostaniemy za niego to całe 0 złotych...
|
Weźcie nawet nie kraczcie, to by była jakaś totalna porażka...
|
Info nie od sprzątaczki tylko oglądał mecz Polaków u jednego z głównych sponsorów Wisły którego bardzo dobrze znam. Możecie nie wierzyć za kilka dni wrócimy do tematu ;)
|
Krytykuję zarząd na każdym kroku, bo cały czas daje nowe powody, by to robić, ale nawet ja nie uwierzę, że mu nie płacili przez 3 miesiące ;) Mogą nie płacić na czas Bogusiowi czy Buchalowi, bo znając sytuację klubu się na to zgadzają, ale robią to po to, by Carlitos i inni zagraniczni nie mieli okazji do zerwania kontraktu
|
Zarząd to przecież sami prawnicy... jak dadzą ciała w tej sytuacji to pora oddać stery komuś bardziej ogarniętemu...
|
Pod mistycznym słowem "Zarząd" kryją się zwykli, normalni i omylni ludzie. Mają dobrą prasę bo są kibicami Wisły i ludzie im sprzyjają. Niemniej od pewnego czasu wiele decyzji budzi kontrowersje i mamy prawo przypuszczać, że coś idzie nie tak. Jeżeli spierdo** transfer Carlitosa to nawet dla zasady ktoś musi beknąć i polecieć ze stołka.
Aczkolwiek wierzę, że tak się nie stanie i niedługo będziemy mogli przeczytać, że Carlitos ląduje w klubie X za kwotę Y. |
Przede wszystkim samo niepłacenie zawodnikowi jest żadnym argumentem do rozwiązania kontraktu (mam tu na myśli skutek natychmiastowy) z winy Klubu. Zawodnik dopiero wtedy może wezwać Klub do zapłaty i Klub mając później termin 2 tygodni na spłatę siana stanąłby na głowie żeby to zrobić, więc to wygląda na totalną bujdę - niezależnie czy mu faktycznie płacą, czy nie.
|
Patrząc na nasze sposoby załatwiania tego typu spraw z piłkarzami...poczekam jednak do 1 lipca :)
|
Z tego co kojarzę nie zdarzyło się jeszcze by zawodnik wezwał Wisłę do zapłaty zaległego wynagrodzenia (celem rozwiązania kontraktu), a Wisła w ciągu tych dwóch tygodni tego nie zrobiła. Ale jak coś ominąłem, to proszę przypomnij. Spory z byłymi zawodnikami pomijam, bo to zupełnie inna bajka.
|
zadarzylo sie. w 2013 Wilka tak stracilismy
http://weszlo.com/2013/08/02/cezary-...czegoly-sporu/ Teraz jest 2 miesiace zaleglosci . |
Cytat:
|
Oj tam, oj tam... najwyżej się zwali na Junco
|
Carlos musiałby mieć 2 miesięczne zaległości plus musi doręczyć wezwanie do ich uregulowania na 30 dni przed złożeniem wniosku. Nie wiem co miałby robić zarząd, żeby przegapić te fakty.....
|
Nie wydaje mi się że chodzi o zaległe wypłaty. Bardziej skłaniał bym się ku opcji że coś było pojebane w kontrakcie....
Niewdzięcznik jeden i tyle |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:18. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl