![]() |
Cytat:
|
Haha, ciepliwość JW wystawiana jest na poważną próbę :lol:
Edit: o, i dodatkowy miły akcent dla Legii - Zbozień zalicza asystę :) |
Pokażcie kokoszce drogę po jeszcze widać że jest zakręcony :D
|
Piękna asysta Legionisty ;) Zbozień mnie zaskakuje. W Legii grał jako środkowy obrońca, bardzo rzadko jako def. pomocnik. W Bełchatowie podszkoli ewidentnie grę do przodu i jak wróci do Legi może próbować zastąpić Żewłakowai.
1:1 :( |
Cytat:
|
Cytat:
Formalnie - masz rację. |
Cytat:
Oba kluby były kiedyś mistrzami więc śpiewać sobie mogą , co do obecnej kolejki to jak Śląsk ogra u siebie Widzew(mecz bardzo ważny dla kibiców Śląska:-)) to wskoczy na pozycję lidera , oprócz tego nie grają podobnie jak Lech czy Polonia w Europie już , więc moga skupić się tylko na lidze , w niedługim czasie też przeprowadzą się na nowy , naprawdę duży stadion co powinno im tylko pomóc , większą frekwencją i na pewno lepszym dopingiem (akustyka na Oporowskiej jest słaba ) . Patrząc obiektywnie nasi bracia z Wrocławia będą groźnym rywalem do walki o mistrzostwo :-) |
Pozdrawiam serdecznie użytkownika "leszekkm".
|
http://www.weszlo.com/news/7679-Maci..._obejrzec_mecz
Jak włączyłem mecz to myślałem że mi głowę rozwali od tego jego komentarza i tak się zastanawiałem czy to kac jest tak duży, czy inni też nie są w stanie słuchać tego jednego wielkiego potoku słów. Na szczęście nie jestem sam;) |
Cytat:
2. Jesteś kolejnym kibicem Lechii, który próbuje w jakiś sposób startować do Legii. Znaj proporcje.. |
a może mi powiesz kibicowi Wisły w czym Legia jest lepsza od Lechii ?
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Tabela_...3w_Ekstraklasy Proporcje tamże. |
Jeżeli Ci chodzi tylko i wyłącznie o aspekt sportowy to tak , ale zważ na to jaką historie ma Legia a jaką ma Lechia i kto miał gorzej w dawnych czasach.
|
Aspekt kibicowski też chcesz porównywać? :lol:
A historycznie, to kto miał przepraszam gorzej, Wy czy Cracovia? :lol: co to w ogóle za argument? :lol: A odpowiadając koniec końców na komentarz kolegi Lechisty - o ile mi wiadomo, tak się przyjęło, że śpiewanie "Mistrzem Polski jest XX" przystoi klubom, które tego Mistrza chociaż z raz miały. |
Cytat:
Tylko, jeśli Ty mi powiesz w czym jest lepsza Wisła od Pogoni Szczecin. P.S. A poważnie to nie chce mi się pisać elaboratów na tysiące znaków. |
Cytat:
Kto miał gorzej my czy żydy to jest temat na osobną dyskusje ale moge Cie zapewnić że żydy wbrew powszechnej opinii nie miały aż tak źle i nie były tak bardzo uciśnione |
I znów rozkminka kto jest lepszy, kto i co ma prawo śpiewać:rotfl:... Panowie, liga gra V kolejkę:
Górnik pokazał, że medialna koronacja Lecha na mistrza w tym sezonie odbyła się cokolwiek za wcześnie; oczywiście mogą być mistrzem (przepraszam - "majstrem" lub "czempionem") na koniec rozgrywek (tfu, tfu, na psa urok), ale długa droga przed nimi - nikt im tego na tacy nie da. Zagłębie, nawet z wydatną pomocą sędziego nie było w stanie pokonać Cracovii - Lubin bardzo mnie rozczarowuje, moim zdaniem mają potencjał na czub tabeli a na razie masakra. Podbeskidzie... walki nie można im odmówić, ale najlepiej podsumował ich sam trener; zawodowi piłkarze nie mogą popełniać takich błędów. Zobaczymy jak długo Korona będzie w czubie, rok temu też dobrze zaczęli. Polonia Grodzisk Wielkopolski zwycięska, ale bardziej dzięki temu że GKS Bełchatów to śpiące królewny niż dzięki poprawie gry. Wisła przyjaźnie pomogła Lechii wydobyć się z dołka. Niektórzy już chcą zwalniać trenera:rotfl:. Jak dla mnie sztab szkoleniowy przygotował pierwszy w tym sezonie szczyt formy na mecze z Liteksem - naprawdę przyjemnie oglądało się krakusów w tym dwumeczu. Gra może i była defensywna, ale taktycznie i fizycznie - pierwsza klasa. Pozostaje pytanie, czy było to celowe, czy też popełniono błąd i ten szczyt miał przyjść dopiero na Apoel... Aha, a propos wypowiedzi Patryka Małeckiego i dyskusji na ten temat; może zróbcie sobie 2 rodzaje koszulek: 1. Dla zwolenników tego piłkarza: "Nie gwizdałem na Patryka" 2. Dla jego przeciwników: "Jestem piknikiem i jestem z tego dumny" Nic to nie zmieni ale będzie weselej na trybunach. Dziś liczę na fajny mecz we Wrocławiu (z nadzieją na remis) i kolejny "Franek show". A jutro oczywiście mam nadzieję, że żaden z byłych Legionistów nie zagra meczu życia, jak to często mają w zwyczaju:lol: |
Cytat:
kibicowsko nie będe tego nawet komentował, bo są różne sposoby kibcowania, różne płaszczyzny itd. i tu raczej nie tylko w Gdańsku, ale np. Wrocławiu, Łodzi itp tez nikt przed Wami nie będzie klękał. A z tym startowaniem to kolego juz tak tej głowy w chmurach nie trzymaj bo to dziecinne zachowanie. Znam kilku "wiekowych" legionistów i żaden dupy wyżej głowy nie nosi i Tobie też radze, tym bardziej na forum Wisły. W dodatku to nie tamat na takie pogaduszki (śmieszne zresztą)"kto ma dłuższego" . Zakładam, że nie jesteś dzieciakiem i nastepnym razem przemyślisz zanim coś napiszesz. Pozdrawiam |
Te puchary to jakaś klątwa...wcześniej Wisła teraz Śląsk dostaje 2 z Widzewem, to co będzie jutro Łks-Legia? :rotfl:
|
a jutro Legia i Maciuś utrą nosa wszystkim i wygrają z ŁKSem ;)
Śląsk słabiutko... |
Widzę, że Śląsk jeszcze ostatnim rzutem na taśmę dopadła klątwa pucharów.
Meczu nie oglądałem akurat - Widzew cokolwiek grał? Czy wygrał na stojąco z żenującym Śląskiem? Nawiasem mówiąc - demony zeszłego sezonu wracają, kiedy faworyci są ci sami, tylko wygrywać coś nie potrafią. Obyśmy jutro nie zaliczyli blamażu stulecia z ŁKSem. |
Cytat:
1 polowa; jesteśmy zajebiści, ograliśmy Legię i nie przegraliśmy w Rumunii - co nam jakiś Widzew może zrobić (0:2 do przerwy) 2 połowa; bierzemy się do roboty - no ale czasu starczyło na 1 bramkę. Widzew fajnie z kontry, mogli pokarać bardziej wrocławian w doliczonym czasie, ale Grzelczak uzyskał 10 na 10 Ćwielongów za swój strzał:D |
Cytat:
|
Śląsk i Wisła potwierdziły, że po rozgrywkach pucharowych w lidze słabiutko. Wraca klątwa Lecha z zeszłego sezonu, jeszcze Legia jutro ;)
|
Cytat:
|
Ktoś tu napisał niedawno, że jeśli ktoś uważa, że jeśli Śląsk, Legia i Lech będą tracić punkty tak jak w zeszłym sezonie to nie zna się na piłce... Coś czuję, że podobnie jak w zeszłym sezonie, buki zbiją niezłą kasę dzięki "ekspertom" stawiających na naszą ekstraklasę. Widzew podobnie jak przed tygodniem utwierdza mnie w przekonaniu, że mimo letnich osłabień może być czarnym koniem tych rozgrywek podobnie jak Górnik.
|
Jak ewentualnie Jaga przegra, to po 5 kolejkach jedynymi drużynami bez porażki będą Korona i Widzew. Przed sezonem typowani do spadku. LOL.
|
Cytat:
|
Cytat:
Kilkanaście tygodni temu któryś z Was szydził na tym forum z 'wielkiej Legii', teraz ten pisze o 'ległej' i szydzi z tego co śpiewamy - nie umiejąc jeszcze tego odpowiednio napisać. W dupach im się konkretnie poprzewracało od tych 8 miejsc w ekstraklasie, co z przykrością muszę zauważyć ja, bo nikt od Was im za wiochę uwagi nie zwraca. |
0 22 chyba sie troche zapominasz jeżdżąc po Lechii więc zbastuj kolego
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl