![]() |
Cytat:
|
Macie jakąs stronę godną polecenia na której za darmo można pokrać w pokera online? (wp.pl znam :) ) Na wielu znalazłem ale tylko płatnego... a takiego czystego dla zabawy, ewentualnie jakiś rankingów? Z góry dzięki!
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak nazywa się piosenka z nowej reklamy Axe (tej z Borysem Szycem)?
|
Cytat:
Johny "Guitar" Watson - Gangster of love |
co się stało z tematem dla lużnych osób >? temat lużny :> kurde a tyle mam do napisania i nie mam gdzie... ehhh
mogę tutaj napisać ';> |
Dzisiaj wszystkie sklepy duże ( tesco, real itd. ) są zamknięte ? Bo na stronie Tesco i Carrefour widnieje info że 23 maja sklepy zamknięte. Zaś na innych stronach sklepów ( najbardziej interesuje mnie Decathlon ) nie ma żadnej informacji na ten temat. Może ktoś mi potwierdzić czy Decathlon jest zamknięty ?
|
Cytat:
|
hej,
kiedys do mnie dzwonil przedstawiciel orange i proponowal przejscie na abonament i naprawde zajebiste stawki i darmowe nr, duzo lepsza oferta niz w punkcie orange i powiedzialem ze narazie nie jestem zainteresowany teraz mysle o przejsciu na abonament i przydaloby sie zeby taki ktos zadzwonil bo raczej bymbyl zainteresowany... znacie kogos kto sie zajmuje takim telemarketingiem w orange? |
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=5447 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Azik -> http://www.azik.pl/ Strefa -> http://strefafit.pl/index.php?strefa=kontakt |
Mam pytanie, czy znacie jakieś kluby które zarekrutują rocznik 94 (piłka nożna oczywiście), z nie najwyższym poziomie piłkarskim, żeby można było pograć?:}
|
gdzie znajde filmik z dopingiem polskich kibiców w walce Pudziana z Sylvia?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy da się obejrzeć na sport.tvp.pl dzisiejsze mecze żużlowe na żywo? Jeżeli się da poprosiłbym o link.
|
Cytat:
|
Cytat:
www.tomciotv.com |
Mam zapalenie mięśnia żebrowego byłem u rodzinnego ta mi mówi, że przejdzie i żebym pił polopiryne S boli mnie od 2 tyg przy dotykaniu warto wybrać się na Izbe przyjęć ? czy samo przejdzie?
|
1. zamierzam napisać podanie do PZU w Kielcach z prośba o odpis pewnych bardzo ważnych dokumentów...
pytanie brzmi: Czy będą musiał coś za nie płacić?? bo jeśli tak to od razu napisze w podaniu że jestem studentem itp. i że nie posiadam stałego dochodu... kiedyś potrzebowałem odpisu świadectwa dojrzałości to musiałem za to chyba zapłacić 25 zl. czy coś takiego... a tych dokumentów o które będę pisał podanie jest chyba ze 60 stron, z czego może wyjść baaaardzo dużo pieniędzy... czekam na odp. (najlepiej na prv.) 2. Czy na allegro jak wystawie coś i nie sprzedam to wystarczy że napiszę prośbę o zwrot prowizji i mi anulują rachunek za wystawienie przedmiotu?? do kolegi wyżej: też miałem kiedyś zapalenie żebra to babeczka mi poleciła jakąś maść chłodzącą... nazwy niestety nie pamiętam bo było to kilka lat temu... ale 2 razy na noc zastosowałem taki opatrunek nasączony tą maścią i przeszło:] zapytaj w aptece. to było bez recepty i dość tanie... ok 20zł. |
Zna ktoś z was czeski? Potrzebuję stworzyć krótkiego maila a nie mam pojęciaa o tym języku za grosz. Niby podobnie a jednak nie. Proszę o info na PW
|
Cytat:
|
Zwrot prowizji jest tylko możliwy w jednym wypadku:
Cytat:
|
Poszukuję osoby która mi przetłumaczy tytuł pracy licencjackiej bezbłędnie o tytule pracy : Kampania wyborcza w wyborach samorządowych 2006 r. na terenie gminy Pcim w miejscowościach Pcim i Stróża. Bardzo proszę !
|
Do posiadaczy Play abonament:
Dostałem dzisiaj pismo z Playa że jeśli nie zgadzam się na nowe ceny połączeń do Unii Europejskiej to mogę zerwać umowę. Dostał ktoś z Was też coś takiego ? Mogę bez problemu i bez żadnych kosztów wymówić im teraz umowę , i wziąć od nowa abonament z telefonem ?? |
poszukuje kogos z okolic Kartuz .
priv |
wiślacka braci, proszę o pomoc.
czy ktoś rozgarnięty i na czasie w temacie piłkarzyków mógłby mi pomóc i napisać co to za grajki kryją się pod każdą z cyfr? z góry bardzo dziękuję za pomoc! ; ) są to reprezentanci Holandii, Anglii, Francji, Brazylii, USA i Republiki Południowej Afryki. tutaj zdjęcie: http://i50.tinypic.com/2njaqdv.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl