![]() |
Cytat:
"Szkoleniowiec Wisły przyznał natomiast, że toczą się rozmowy w sprawie pozyskania lewego obrońcy. - Jest cień szansy na pozyskanie pewnego zawodnika, ale ja coraz mniej wierzę w to, że uda się to w tym oknie transferowym. Wierzę natomiast, że podpiszemy z nim umowę obowiązującą od czerwca, bo właśnie wtedy kończy mu się umowa - przyznał trener" :D:D:D:D |
Cytat:
|
nie wierze własnym oczom, ale to chyba prawda, bo do 1 kwietnia jeszcze trochę !!
no to już czekam na drugi transfer, narobili apetytu... działacze |
Cytat:
czyli już jest ktoś na lewą ufff nastepny w kolejce powinien być bramkarz.... |
Cytat:
|
Panowie
Wiem - mamy Hristowa i jest ok.Może nawet lepiej niż ok! Może przy odrobinie dobrej woli (przesłanie faksami cartyfikatu z Bułgarii do Wisły i następnie do PZPN) - nawet zagra jutro z GKS, ale chłopaki przestańcie się jarać kolejnym napastnikiem, kimkolwiek miałby on być. Równie dobrze ten widziany przez Maci0sa "dziki" może być tym wspomnianym przez Skorżę lewym obrońcą, albo jakimkolwiek innym zawodnikiem.......... |
Ciekawe zdanie Zibiego o Makinwdze
Cytat:
|
Cytat:
P.S. i jeszcze mowa o obrońcy lewym:shock: ale się porobiło- czekamy:-D |
A nie mówiłem, że prędzej czy później jakiś napastnik do Wisły dołączy i należy zachować cierpliwość? :) Warto tez tutaj dodać że Ci napastnicy to są opcje rezerwowe, więc skoro topowy snajper trzech ostatnich sezonów w Bułgarii (z wyjątkiem poprzedniej rundy) jest takową, czy zawodnik szerokiego składu Lazio (tam przegrał głównie z rasizmem, sportowo prezentował się lepiej, swego czasu jeden z większych talentów), to można sobie wyobrazić w jakich zawodników Wisła początkowo celowała ;)
|
Cytat:
|
jaszczur i tragez... piszcie o tych gosciach z imienia... wymieniajcie bo mnie wkurza to ze ktoś moze zainsynuowac nawet ze jestem jednym z nich... i na pewno innych tez to wkurza
|
Cytat:
Wrócił Cleber- jego sylwetki chyba nie trzeba nikomu przedstawiać... Przyszedł Baa -czyli def/off pomocnik z dużym doświadczenieniem z zachodnich lig. Przyszedł Bułgar, który również ma dosyć ciekawe Cv mimo swojego młodego wieku. Jestem naprawdę zaskoczony obrotem spraw. |
Cytat:
|
Ale zarówno i Ba i Hristov ostatnio formą nie błyszczeli i są to niewiadome aczkolwiek muszę ci przyznać racje ,że te okno jest lepsze niż ostatnie.Więc tylko Cleber jest pewny ale ja w każdym razie liczę na jeszcze Makinwe i żeby Ba i Hristov byli tak udani jak Marcelo
|
No tak, wystarczył jeden dzień, a okienko zmienia się z dramatycznego w zajebiste :lol:. Dla mnie wcześniej było takie sobie, teraz jest dobre, a może być bardzo dobre :)
|
Cytat:
|
To chyba nie są transfery z "przypadku"... popatrzcie sobie na ostatnie okna transferowe.....
1. Marcelo - zakontraktowany przed zamknięciem okna.. 2. Alvarez - wypożyczenie tydzień chyba przed zamknięciem.. Teraz Hristov... ciekawe kto następny :) |
Cytat:
Niezależnie od tego czy przyjdzie jeszcze jakiś napadzior czy nie, mamy 4 kandydatów do gry w ataku (Brozio, Buguski, Mały, Hristov). Coś mi się wydaje że Łobo nie powinien się śpieszyć z leczeniem tej kontuzji, zdrowie najważniejsze a grać i tak nie będzie, bo jego miejsce zajmie Mały. Trzech chętnych na dwa miejsca to i tak dobrze. Byłoby naprawdę fantastycznie gdyby udało się sprowadzić tego lewego obrońcę, wtedy Pietia do pomocy i efekt jest taki że w ataku mamy tłok, na skrzydłach tłok, na środku (Guła - wracaj do zdrowia) - tłok, w obronie - też pewien tłok (może poza prawą stroną). Nic tak nie motywuje do cięzkiej pracy jak rywalizacja, na tym właśnie polega problem polskich klubów, że piłkarzom się nie chce, no bo po co się męczyć na treningu skoro i tak musi pan na mnie postawić panie Petrescu, znaczy panie trenerze.. Bramka... w bramce akurat rywalizacji być nie powinno, jeden dobry bramkarz i solidny zmiennik, niech każdy sam oceni czy takowych w kadrze mamy. |
WislakP, parafrazując: na prawej obronie (Peter - wracaj do zdrowia) - też tłok ;) fakt, zostaje nam tylko ten lewy obrońca :)
|
Cytat:
Te transfery mi sie podobaja :) Lewy obronca tez by sie przydal, ale jako konkurent dla Piotra B. Zadnego powrotu do pomocy w jego wykonaniu. |
No i super cieszę się, że Georgi Hristov został wypożyczony mam nadzieje, że okaże się wzmocnieniem :D Może jeszcze przyjdzie ten Makinwa.Ja się cieszę jednak, że do Wisły nie trafili piłkarze Nowak i Costly po co nam szpital a z formą Costlego nie wiadomo co by było :P
|
"W ostatnim sezonie zawodnik miał problemy ze skutecznością." - no to pasuje idealnie :P
|
Cytat:
|
Jeszcze jedno Panowie
Trochę więcej kultury - kiedy Ci kibice Wisły - których nazywacie teraz płaczkami - komentowali brak transferów - stwierdzali fakty, o Bułgarze i Dzikim - dowiedzieliśmy sie raptem wczoraj, więc ludzie mogli mieć wątpliwosci co do sensu działań naszego sztabu menedżerskiego, ba sam je miałem, aczkolwiek nie wyrażałem ich na forum. Zwłaszcza biorąc pod uwagę nasze kontraktowanie Tristana, Appaicha, Kluiverta i innych czy wejście do samolotu Galamaza oraz stan klubowych finansów spotęgowany przez kwestię kontraktu z BAH, dzięki palantom z rządu...... Cieszmy się że mamy zawodnika na raczej nieoczekiwanie wysokim poziomie, ale nie wyzywajmy tutaj swoich kolegów - kibiców Wisły od jakichkolwiek płaczów itd. Pomyslcie się co sie stanie, jeżeli Hristov okaże sie drugim Dawidowskim czy innym Beto ??? Inni też mają Was potem wyzywać od kogośtam?? Dajcie na luz i cieszmy się - bo jutro gramy o 3 punkty w końcu !!!!!!!!!!!!!! |
No i super okno.
Juszczyk - transfer wogóle bez sensu, już lepszy nasz młody Kurto, Ba - według mnie będzie spoko, doświadczony, Cleber - wiadomo co to za zawodnik, jopek już grał nie będzie, Hristov - dla mnie to piłkarz - zagadka ale skoro tak go zachwalacie... Jakby okazała sie prawda z Makinwą i podpisali lewego obrońce to bym był w siódmym niebie. Ale to nie zmienia faktu że ciągle w bramce mamy Pawełka. Rozumiem że już jest mało czasu ale panie Cupiał nie warto spróbować jeszcze raz i przy okazji wyłożyć kilka tysięcy na bramkarza? Może wreszcie uda nam sie wejść do Ligi Mistrzów ? |
Pytanie kim jest ten Murzyn przywieziony do klubu. Maci0s trzeba sporządzić portret pamięciowy :)
Cytat:
No, ale nie można mieć wszystkiego. W końcu mamy za sobą najgorszą finansowo rundę chyba w historii TF, a robimy paradoksalnie najlepsze wzmocnienia :) |
Cytat:
|
raczej drugim Beto sie nie stanie bo on strzelal w Bulgarii a Beto fajny filmik i tyle:) Ja sie pogodzilem ze nikt nie przyjdzie liczylem zeby sie chlopaki wyleczyli i nikt by nas nie zatrzymal a teraz to tym bardzie:))))
|
"Pytanie kim jest ten Murzyn przywieziony do klubu. Trzeba sporządzić portret pamięciowy."
hehe... i co Ci powiem z 20 metrów? kolor skóry i ze dobrze zbudowany...:) Fajnie ze wszystko sie zaczyna zazębiać bo musiałbym zacząć mecze Wisły oglądac w C+ bo byście mój portret pamieciowy na kołowrotkach wywiesili ze znakiem "zakaz wstępu"... :P Troche wiary! Wszyscy chcemy dobrze dla tego klubu |
Mam nadzieje że zarówno Hristova jak i Ba będą omijały kontuzje.
Ba powinien bez problemu wygrac rywalizacje z Jirsakiem.Co do Hristova to myśle że przy słabej skuteczności naszych napastników wywalczy sobie plac |
Ciekawe gdzie są teraz ci, którzy tak narzekali, że Bułgara pozyskamy bez opcji pierwokupu. Nigdy nie należy oceniać transferu przed jego sfinalizowaniem. To, że trener Lewskiego powiedział, że zachowają do niego prawa nic nie znaczy, dopóki nie zostaną podpisane dokumenty. Gratulacje dla Skorży za udany transfer!
|
Cytat:
Czyli przed każdym meczem Wisły można splunąć na nią, a no można bo ja biedny nie wiem czy wygramy z przeciwnikiem. Jeśli tak to cofam tą mele w stronę najukochańszych barw. Albo się trzyma jednego. Albo drugiego. A nie że wczoraj Skorża burak, a dziś cacy. Takie zagrywki są banalne. Typowe zachowanie dla chorągiewki. Tacy mnie najbardziej irytują, bo jest to typ zaraz po przerzucie najgorszej ze szmat. Gdybym ja tu oczyszczał to już dawno zostaliby wyjebani z tego forum. Można się palnąć raz czy dwa, ale nie w kółko powtarzać ten sam materiał = wpierw wyjebać 2 metry mułu na Skorżę czy kogoś innego by następnie popierdalać z łopatami by go z niego oczyścić. Jeśli ja uważam że Dawidowski to szuja to choćby strzelił 40 goli dla Lechii pozostanie dla mnie szują. Oby Bułgar wypalił. |
Sorki że pisze kolejnego posta, ale coś wynalazłem. Skorża nie potwierdził Makinwy ale mowil ze trwaja negocjacje w sprawie lewego obroncy ale nie powiedzial z jakiego klubu i pojawila sie tam nazwa Steauy. W Steaule gra przeciez Paweł Golański, któremu kończy sie w czerwcu kontrakt, to tak jak temu z kim rozmawiaja. Wszystko by sie zgadzalo oprocz tego ze Golański gra na prawej, chyba że Maciek chciałby go przestawić.
Cytat:
|
Cytat:
Ciekawa analiza faktów, nie sądzę jednak abyś miał rację. Nie jestem pewny, ale zdaje się to właśnie Golańskiego ustawiliśmy w 2006 roku w Niemczech na lewej obronie... to sie nie najlepiej skończyło. |
Golański?hmm wątpie w to a właściwie to niemożliwe za słaby chyba trochę ciut jest i kontuzjogenny.Mogliśmy kupić Brzyskiego...
|
U nas to zawsze zwiekszaja nam cisnienie wraz z koncem okienka.
Hristov na rok + prawo pierwokupu,ale jesli Lewski wypatrzy ze u nas cos gra to pewnie da jakas sume z kosmosu i nas na niego stac nie bedzie.. w kazdym razie Skorza wreszcie usmeichniety i zadowolony -super ze udalo sie pozyskac kogos o kogo upomina sie od 2 lat.(!!) ciekawe tez co z tym Makinowa.. okienko konczy sie 28 czyli to jest do niedzieli bedzie wiadomo ,Skorza przebąknal cos jeszce o lewym pomocniku :) jeszce poczekamy :) |
Gdzie są teraz osoby narzekające na pana Maćka?! No gdzie ja się pytam...!
Napisałem dwa tygodnie temu, że ja tam wiesze na słowo naszego trenera. OBIECYWAŁ, że będzie napastnik i jest! Baa... nawet ściągnął Isse, który ma na prawdę bogate doświadczenie. Do tego jeszcze Cleber wrócił, chociaż szczerze powiedziawszy nie oczekuję już od niego takiej gry jak przed ostatnimi laty. On już zrobił swoje, jest wiekowy, wrócił tutaj dla rodziny. Ale powracając do tematu - ciekawe co z tym napastnikiem z Lazio. Mam nadzieje, że to nie kolejny pic na wodę. |
Cytat:
|
Cytat:
Brawo, Maciek, utarłeś nosa płaczkom. |
Wypożyczenie z opcja pierwokupu polega na tym że przed rozpęczęciem wypożyczenia ustala się kwotę przyszłego transferu. Tak przynajmniej robi się na zachodzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:00. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl