![]() |
Cytat:
http://www.wprost.pl/ar/289731/Pozeg...za-rozwiazany/ |
Cytat:
a profesor raczej nie planuje powrotu, inaczej nie rozwiązywałby tylu kontraktów. |
Cytat:
|
Kibicem Cracovii był Jan Paweł 2. Widocznie czuwa nad Cracovią i nie da jej spaść. Pora się pogodzić z przeznaczeniem. Z przeznaczeniem się nie wygra. Zawirowania i zamieszania są wtedy i tylko wtedy gdy Cracovia spada. Jezeli nie to nigdy nic się nie dzieje i spadają Ci co spadli. Nie wygramy z przeznaczeniem. Cracovia buduje skład na 1 ligę więc jej kadra będzie mizerna ale nawet jezeli przegrają pierwsze 5 meczy nie nakręcajmy się. Z przeznaczeniem nie wygramy. To już 3 sezon na 4 ostatnie w których świętujemy spadek sąsiadki. Z zcego 2 razy ''spadli'' a raz uratowali sie choć po 14 kolejkach mieli 5 pkt. To Jan Paweł 2 czuwa. Bo nie wierzę w takie przypadkowe zbiegi okoliczności.
|
Cytat:
Ale dzięki za info o robieniu lodów i sytuacji jaka panuje w pasiastym burdelu. Moja przeglądarka blokuje wszystkie linki z słowem Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cracovia wróci do Ekstraklasy
http://ekstraklasa.przegladsportowy....784,1,381.html |
Co to za pierd... o parchach w ekstraklasie. 2 strony tematu o tych szmatach a jeszcze nikt decyzji nie podjął.
Chciałem przypomnieć że wnioskami licencyjnymi spadkowiczów nikt się nie zajmował - więc pisanie przez tych zafajdanych dziennikarzy że ŁKS nie ma licencji na ekstraklasę to krecia robota i powinni dostać za to strzała. Jeśli się faktycznie okaże że wszyscy uczestnicy szopki Wojciechowski - Król zostaną z gołą dupą na mrozie to komisja w pierwszej kolejności zajmie się wnioskiem ŁKS. Wiadomo że Filipiak, Szaraniec i inni już robią odpowiedni "nastrój" w centrali ale jeszcze jest cień szansy. |
Co wydał Król??? Przecież facet nie zapłacił nic. Poniósł koszta typu prawnicy, czas itd, ale 5 mln nie zapłacił.
|
|
Cytat:
|
Mylisz się. Wnioskami spadkowiczów, jak sama nazwa wskazuje, nie zajmuje się już komisja ligi eklasy, bo to nie są już kluby eklasy. Co innego z drużynami, które awansowały. Im licencje przyznano.
|
Brawo dla kibiców z Katowic. Pokazali że jak się chce to można. Niech się sprzedajne dziewuchy z Polonii uczą, ale znając życie chuja z tej lekcji wyciągną bo to tępe strzały.
|
Kreseq nie wiem czy to widzisz,ale to co Ty tu odstawiasz to zenada na maxa. wylewaj swoje żale gdzie indziej, na forum swojego klubu, który też taki kryształowy nie jest. Paranoja tu jakas panuje.
|
yoda79- Skomentowałem fakt skutecznej walki kibiców Katowic z nowotworem. Stwierdzilem ze w Katowicach,Szczecinie i kilku innych miastach pogoniono frajerów w Warszawie ze strony Polonii robili swoim "prezesom" oprawy. To jest handel historia, sukcesami, porazkami, wieloletnia tradycja. Jesli kibice jednego klubu na to się godzą to trzeba o tym mowic na forum Wisly, Legii, Lecha czy Izolatora.
|
Cytat:
Co do reszty masz rację i zupełnie się z tobą zgadzam. Zresztą kto jak kto ale Legioniści walka z ItI mi osobiście zaimponowali. Postawa godna pochwały nic z tego nie ujmując. Tradycja, herb, barwy to dla kibica rzeczy święte. U nas za łatwo poszło BC z logiem S.A i usunięciu Gwiazdy z trykotów piłkarzy. Kibice chyba zachłyśnięci sukcesami i szczodrością BC tak naprawdę nie dostrzegli problemu. Dla mnie to jest mega problem, który może trzeba by było rozwiązać drastycznie jak na Legii. Czym jest sezon bez R22 i dopingu czy nawet pucharów? Wobec powrotu Białej Gwiazdy na jej prawowite miejsce... Warte każdego poświęcenia, nie tylko dla nas ale dla przyszłych pokoleń. Biała Gwiazda jest porpostu piękna, jest to kawał klubowej historii. Szkoda że budzi to wciąż małe emocje choć cieszy coraz częste poruszenie w temacie. Mowisz Biala Gwiazda - myślisz Wisła Kraków. |
kreseq dobrze prawi.Polonia co prawda nigdy nie miała jakieś dużej rzeszy kibiców ale jakby się trochę postarali, to uniemożliwili by ten syf.Zresztą Gieksa też szału nie musiała robić a wystarczyło.
Najgorsze w tym wszystkim że tak na logikę , to na prawdę parchy mają sporą szansę na powrót(a już ....a uwierzyłem że się ich pozbyliśmy) KP przechodzi do historii, Polonia jest totalnie rozwalona - nie sądzę by przystąpiła do rozgrywek, nie sądzę też by ktokolwiek po tym syfie, zdecydował się kupić licencje od Wojciechowskiego.ŁKS ma taki burdel że głowa mała...kto zostaje? Cytat:
|
Cytat:
Przecież zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia i zadbać o interesy każdej ze stron. Jeśli z Adidasem sie nie da uzgodnić usunięcia znaczka to zawsze można wybrać sponsora takiego który zaoferuje wolne miejsce na koszulce. Znalazło by się i miejsce dla Gwiazdy i Herbu S.A. W tym sezonie będą projektowane nowe koszulki wiec kiedy jak nie teraz? pasowało by się o to zacząć upominać. W całej europie już powstają coraz bardziej odważne i posiadające jakieś symbole koszulki piłkarskie więc trzeba się dogadać z takim sponsorem który zrobi to tak jak chce Wielki Polski klub a nie jak jest w folderze reklamowym. Bednarz prosi o pomoc dla klubu, o pełny stadion ale czy pomyślał o takiej prozaicznej sprawie jak koszulka? Tak trudno wpaść na to że repliki rozeszły by się jak świerze bułeczki? Sytuacja w jakiej się nasz klub znajduje o dziwo może nam tylko pomóc. |
Tylko naiwniacy mogli uwierzyć, że pozbyliśmy się Cracovii z ekstraklasy.
Koniec i bomba a kto uwierzył ten trąba. Zgodnie z wytycznymi nie można pzreniesć klubu a teraz jest podobno za mało czasu na odkręcenie tego. Bo jeżeli KP nie pozwolą to podobno licencja nie wróci do Polonii tylko przepadnie. A zresztą kibice Polonii już nie chcą tego tylko chcą od nowa budować i bez uzależnień od prywatnych właścicieli. Kibice Poloni zamierzają protestować jeżeli JW wróci z Polonią. Więc KP i Polonia na pewno poza ekstraklasą. 1 szansa to tylko to, że ŁKS dostaje licencję ale pytanie czy ŁKS w ogóle chce wystąpić w ekstraklasie skoro ledwo dostali naciągniętą licencję na 1 ligę. Ale wiecie co jest najśmieszniejsze i absolutnym hitem? Pisaliście zawsze, ze nie uwierzycie w spadek dopóki Cracovia nie wystartuje w 1 lidze. A 1 liga startuje 4 a ekstraklasa 17 więc może się okazać, że Cracovia zdąży wystartować w 1 lidze a przed startem ekstraklasy dołączy do niej. Czyli mimo zagrania 1 meczu w 1 lidze i tak nie spadnie!!!!! Ale jajca by były. |
K...wa mać !!
Uspokoisz się w końcu gościu z tym ciągłym pisaniem o żydowni w Ekstraklasie ?!?! Już na innych forach robisz siarę to chociaż tutaj się uspokój. Nikogo jeszcze nie awansowali do Ekstraklasy a to jest temat EKSTRAKLASA - nie ŁKS, nie parchy nie żadne inne wynalazki. Jak już tak bardzo chcesz pisać bzdury to masz temat "krakowskie kluby w niższych ligach". |
Ogladacie Polish Masters? Fajnie wyglada 1 tys. osob na 40 tys. stadionie we Wroclawiu, nie mozna bylo zrobic biletow po 20 zl?
|
Pustki na stadionie ale widac nie chcieli zarobic... Dziwne podejscie do biznesu :)
Oficjalnie PZPN nie zgodził się na zmiane Polonii na KP Katowice. W tej chwili ptaszki ćwierkają, że do ekstraklasy ma wrócić... ŁKS a nie Cracovia. |
gdzie macie ten mecz?
polsat sport ? |
Mecz na TVP1. Teraz wg mnie koło 10tyś jest na pewno. Myśle że o 17:00 kiedy będzie grać Śląsk będzie koło tych 25 - 27tyś
Edit: Popołudniowy mecz Śląska też oczywiście w jedynce podobnie jak 2 jutrzejsze mecze... |
Cytat:
|
Ludzie co do niby małej frekwencji zobaczcie sobie ile kosztują najtańsze bilety a później twórzcie swoje teorie.
PS:Moim zdaniem jak na takie ceny biletów jest bardzo dużo ludzi http://www.polish-masters.pl/images/mapa.jpeg |
To Weszło im trochę publiki nabiło, tymi 25-oma wejściówkami :D
|
Z tego co widzę to tylko karnety były sprzedawane, minimum na 1 dzień?
Jeśli tak to niezłą kasę zgarną bo ludzi jest sporo i nie ma znaczenia że we wcześniejszym było mniej. ps ciekaw jestem kiedy w Krk doczekamy się takiego turnieju bo to fajna sprawa. |
Na trybunę fanatyków (sektor B) bilety można było dostać za 30 zł, tak przedstawiciele kibiców dogadali się z zarządem. :)
Jak ktoś był w Podgoricy, to bilet na Polish Masters dostawał za darmo. Najważniejsze, że porządni sparingpartnerzy przed eliminacjami LM są. ;) |
Co Śląskowi po sparing partnerach tego pokroju, jak ławeczka rezerwowych jest króciutka oj króciutka...
Na Weszło obliczali jakiś czas temu ile meczy ma Śląsk w najbliższym czasie do rozegrania i kogo mają do dyspozycji ( pamiętajcie o czerwoncyh kartkach oraz ZAWIESZANIACH ZA PRZYŚPIEWKI NA FECIE ). Mecz z Atlatico jutro, superpuchar z Legią, rew. z Czarnogórcami w el. LM, potem 2 mecze z mistrzem Szwecji, jak dobrze pójdzie to kolejne 2 rundy eliminacyjne i liga... zresztą przeszukajcie sobie na weszło. Nie ma kim grać po prostu.... no chyba że Mesą he :( |
Zgodziłbym się z tobą, gdyby jakikolwiek zespół w polskiej lidze miał długą ławkę rezerwowych na porównywalnym do pierwszej jedenastki poziomie. Ja takiego nie widzę. :)
Choć gra w pucharach, jeśli uda się dotrwać do jesieni może nam dać w kość, to fakt. |
Cytat:
w IV rundzie na Śląsk czekają zespoły na poziomie zblizonym do wczorajszego i dzisiejszego rywala. |
Z tego co teraz czytam to Dwaliszwili ma jednak zagrać w Legii. Szkoda, bo powiedzmy sobie szczerze, że Śląsk swoimi napastnikami nie powala na kolana. Diaz więcej gada niż gra, a Gikiewicz i Voskamp pewnego poziomu nie przeskoczą.
|
z Voskampem jest ten problem że Lenczyk na niego nie stawia od dawna sam byłem zdziwiony w poprzedniej rundzie że Śląskowi nie idzie w meczach a Lenczyk uparcie nie stawia na Voskampa mimo ze ten miał poczatek bardzo dobry i w lidze i w pucharach ale chyba Lenczyk jest obrażony na Holendra bo była masa spotkań gdy Śląsk przegrywał a Voskamp spędzał mecz na ławce.Teraz podobno kontuzja ale jak wróci to znowu 90 minut na ławie:/
Chyba Lenczyk przeczytał mojego posta...Voskamp w pierwszym składzie na Bilbao:P |
Słaby to nie gra, proste.
|
Voskamp po pierwsze ma kontuzje, po drugie to typ napastnika, który musi dostać podanie na 11 metr. W systemie jaki preferuje Lenczyk, czyli gra jednym napastnikiem, Holender niestety nie pasuje, gdyż jest drewniany technicznie. Ot typowy lis pola karnego, żyjący z podań kolegów. ;)
|
- Skoro tyle osób chce, by zespół został w stolicy, to zabieram zabawki, przenoszę się do Warszawy i gram jako Polonia - mówi Król
http://polonia-warszawa.przegladspor...930,1,717.html czyli radość Legionistów przedwczesna... przynajmniej cyrk się skończył, karawana może jechać dalej edit: Kocur racja, mój błąd , skopiowałem tytuł poprawione, tak lepiej ;) |
Zostaje Groclin.
Polonii nie ma w Ekstraklasie od kilku lat. Zobaczymy czy ta reszta kibiców dalej będzie dopingować nie swój klub. A Legionistom współczuję - przeżywaliśmy podobny zawód jak parchy wróciły do Ekstraklasy pod stołem. |
Nie mów chop bo może jednak Legia nie przeżyje zawodu a Wisła przeżyje go poraz drugi.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl