![]() |
Da się kupić bilet bez Karty Kibica??
|
tak.
10 znaczków. |
Cytat:
|
Jot jak wiesz cos wiecej to moglbys sprostowac?
|
Cytat:
Koszty dodatkowe w pierwszym przypadku to prawie 3 stówki więcej, w US to parę złotówek. Jak chłopak chce zapłacić minimum 3 stówki więcej to niech słucha Pana Jumsona. A gadka typu, że się wpisało jedno zero mniej w przelewie jest na poziomie gimnazjum. ZTM czy MPK to firmy, które raczej nie odpuszczają hajsu za mandaty (bo to jedno z głównych-oprócz sprzedaży za bilety-źródeł ich finansowania), więc jeśli masz jakiś argument nie do zbicia to pisać sobie możesz o rozłożenie na raty lub umorzenie bo się jest "biednym studentem". |
Czy jest możliwość że ktoś nie przekroczył ceny minimalnej a mimo wszystko sprzedający może dać zgodę na sprzedaż? (allegro oczywiście)
|
To jeszcze tylko ostatnie pytanie w mojej sprawie i kończę temat ;)
Kanar przy wypisywaniu coś tam burczał, że legitymacja studencka nie jest dokumentem potwierdzającym tożsamość, później nawet oznajmił, że daje dowód osobisty albo wzywa policję w celu stwierdzenia moich danych, jednak mandat wypisał i tak, może to być jakaś nieścisłość i powód do odwołania? Szukam już jakiegokolwiek rozwiązania :) |
Cytat:
Nie jest zobowiązany co nie oznacza że nie może |
ogromna prosbe mam czy wiecie gdize mozna sprawdzic progi punktowe na UR i AWF z zeszlych rekrutacji?
|
Szukam opuszczonych klimatycznych miejsc w nowej hucie ewentualnie w okolicach ; ) Chce porobic pare zdj dziewczynie przy aucie
|
Ruszyl nowy portal www.boisko.pl wasz opinie??
Jak dla mnie bardzo fajny portal, duzo lepszy niz wiele innych z tej tematyki, a jak wy uwazacie???
Zeby nie bylo to nie jest zadna reklama. |
Cytat:
|
gdzie w krakowie, najlepiej w nh można kupić pamięć ram do komputera względnie tanio
|
Cytat:
Prowadzi znajomy, kiedyś tam dokupywałem RAM do laptosia. |
no chyba nie tak tanio skoro tam 2gb ddr2 kingston kosztuje 189zl a w apollo 116zl chyba tylko ze nie chce mi sie jechac z huty pod klub studio bo apollo jest tam obok
|
Cytat:
http://www.x-kom.pl/c/341-pamieci-ddram2.html |
oo tutaj jest dobrze ;) a gdzie to jest bo to że na ul. Chopina to nic mi to nie mówi ;( i od razu jak tam dojechać MPK
|
Jak z Huty to wsiadasz w 501, 159, 139 i wysiadasz na Czarnowiejskiej.
Potem idziesz w stronę miasteczka po prawej stronie ulicy i na przeciwko warsztatu samochodowego jest X-Kom. |
Ja osobiście polecam ten sklepik. Zawsze tam kupuję części do kompa:
http://www.usbcom.redcart.pl/ |
Cytat:
|
Mój kolega złamał rękę i może wejść na mecz z gipsem ??
|
Czy znajdę gdzieś ten film o św. Augustynie, którego pierwszy odcinek się zaraz zaczyna na TVP1?
Znalazłam na Chomiku wersję oryginalną, ale ja po włosku niet, więc jakieś napisy albo lektor by sie przydały. |
do której otwarty jest wydział komunikacji na Powstania Warszawskiego ?
|
Witam. Orientujecie się jak wygląda sprawa z orlikiem na ul. Urzędniczej? Są jakieś zapisy, czy zupełna samowolka? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ok dzięki za info
I mam 2 sprawę zna ktoś stronkę , albo ogólnie gdzie można obejrzeć wczorajszą szybką piłkę która leci na tvp2 ?? |
Mam juz zrobione badania do ksiazeczki sanepidowskiej. Moje pytanie jest takie gdzie isc do lekarza medycyny pracy w celu wypisania ksiazeczki sanepidowskiej a nie zaplacic za to nie wiadomo ile?
|
Cytat:
Przychodnia Medycyny Pracy Spółdzielni Inwalidów Chałupnik - adres: ul. Retoryka 17 30 ZŁ taniej nie znajdziesz |
medycznie.. najprawdopodobniej zerwałem więzadło krzyżowe drugi raz.. czy po niecałym roku przysługuje mi dopłata na drugi taki sam zabieg (rekonstrukcja)?
miał ktoś może podobny problem? |
Jest tu ktoś ze Śląska? Katowice, Mysłowice? Potrzebuje ogarnąć przejazd komunikacja tam, jakby ktoś mógł pomóc to prosze priv :)
|
Szukam jakąś tanią siłke w Krakowie lub okolicach Krakowa,chodzi mi o to żeby to była TANIA.
|
ma ktos duze foto Jana Pawła II w szaliku Wisly ?
znalazlem tylko takie male na necie |
Mam do sprzedania bilet na mecz ze Śląskiem za pół ceny ponieważ kolega nie może jechać.
Zainteresowani pisac na PRIV ! |
mój gmail od dzisiaj wygląda tak:
http://i54.tinypic.com/fwoped.jpg jeszcze wczoraj wyglądał normalnie, a teraz jakiś bałagan i wielkie puste pole, od czego to może być? szukałam klikałam różne opcje internetowe ale nie znajduję przyczyny HELP :) |
Pytanie do kogoś zorientowanego. Ile czasu trzeba liczyć na podróż do Wrocławia. Wyjazd we czwartek po 15 z Huty?
|
Ja ponawiam pytanie pt. gdzie zaparkować w dniu meczu? Chodzi konkretnie o mecz z górnikiem. Proszę zorientowanych o pomoc. Gdzieś czytałem że można na parkingu AGH zaparkować za opłatą 10zł? Chodzi o parking
Wydziału Fizyki i Informatyki stosowanej? Czy może chodzi o miasteczko AGH? Pomocy PLIIZ;) |
mam pytanie, jeżeli ktoś wie albo słyszał jak jest z wpuszczaniem na sektor gości na Łazienkowskiej? tzn da się wejść z plecakiem, żarciem itp
|
Szukam tapet Wisły ale takich ładnych łączonych z oprawami, kibicami i jakimś super hasłem. Mogą być też tapety Lechii ale coś powiązane z prawicą. Dzięki za odpowiedzi.
|
Cytat:
Na ost. meczu to chyba każdy autem przyjechał, bo tak za**nego miasteczka i okolic to dawno nie widziałem. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl